Μπασκετοφατσες του rocking

Σαν πολλή ησυχία δεν επικρατεί;

Επικαλούμαι τον @Lupin, να δώσει το εμβατήριο και τις πληροφορίες.

1 Like
Summary

Philomena Cunk Awkward Dancing GIF - Philomena Cunk Awkward Dancing Cunk On Earth - Discover & Share GIFs

Πάμε λίγο pre-game show σήμερα για μάχη μαχών 90s high profile NBA edition:

  • Σε ρόλο ενορχηστρωτή μιας 4άδας σκληρών τσαμπουκαλεμένων καριόληδων, ο Isiah Thomas και το πιο κρύο αίμα του Eurohoops Dome @ChrisP - ενώνει τα 80ς με τα 90ς και δείχνει το μέλλον!
  • Σε ρόλο πιο-combo-guard πεθαίνεις, @MegadethaS σαν άλλος Penny Hardaway… κερνάει και πίνει με κάθε πιθανό τρόπο εντός παρκέ!
  • Σαν άλλος Mitch Richmond, ο πιο γρήγορος από τη σκιά του και άπιαστος στο transition και fast break @Ktn δεν αφήνει σπιαθμή του γηπέδου ακάλυπτη!
  • Tέρας ευφυίας με άριστο positioning, πασάρισμα, σουτ και εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες, John Stockton ΚΑΙ Κομισάριος της Λήγκας, ο @The_Black_League
  • Tίποτα λιγότερο για το θηρίο που αυτοαποκαλείται @martian ως ο Charles Barkley των μαχών, οδοστρωτήρας που σκοράρει από κάθε σημείο του γηπέδου και όταν μπουκάρει στο ζωγραφιστό, εύχεσαι απλά να μην βρεθείς μπροστά του
  • Ήρθε από τα ξένα σαν Λόρδος και πέταξε το… γάντι σε κάθε προσωπικό του αντίπαλο μέχρι τώρα, με σεμιναριακή άμυνα και φοβερή κινητικότητα επιθετικά, ο Gary Payton της παρέας @eviL
  • Ο απόλυτος ρολίστας Steve Kerr πάει στον Hector, θα πάρει το κρίσιμο σουτ όταν του ζητηθεί με επιτυχία, ενώ αν αρχίσει το χέρι του να ζεσταίνετε από νωρίς, δύσκολα αποφεύγεται ο καταιγισμός τριπόντων για τους αντιπάλους
  • εγώ :wave:

Βring your A game κύριοι, αναμένεται ένα δύσκολο και σκληροτράχηλο ματς πολλών οκτανίων -με πιθανή DJ συμμετοχή του RZA του Eurohoops @apostolisza8 στα decks!

Michael Jordan — March 1, 1996More 80s & 90s NBA gifs at:... on Make a GIF

υγ. ένα shoutout στον Hakeem “The Dream” της παρέας που μας άφησε αυτό το σκ για τα βουνά και τα λαγκάδια -άξιο και100% κερδισμένο ρεπό- @RiderToUtopia

10 Likes

Πάντως εγώ θα σε παρομοίαζα με τη λατρεία Latrell Sprewel λόγω αθλητικοτητας και όχι με Kerr.
Καλημέρες από Καναδά…

1 Like

Μπίστηγμα όπου η ιστορική φράση του μέγιστου των μέγιστων σπορκάστερς παγκοσμίως (“γιου γουέαρ ον φάηαρ μάη μεν”) αποδίδεται δίκαια και στους 8 συμμετέχοντες εναλλάξ σε διάφορα σημεία των τεσσάρων εξοντωντικών αγώνων.

Κανονικά έπρεπε να παίξουμε και ένα game 5 εδώ που τα λέμε.

10 Likes

Τι game 5 που άκουγες αχ και ωχ πριν λήξει το τέταρτο game…

6 Likes

Πάρα πολύ ωραίο μπίστηγμα σήμερα, το οποίο είχε και τα -καθιερωμένα πλέον- μεθεόρτια. Πολύ περίεργο, βέβαια, το γεγονός πως αν και οι ομάδες χωρίστηκαν πολύ ισοδύναμα, όπως πιστοποιεί και το τελικό 2-2 στα 4 ματς που παίχτηκαν, οι διαφορές στο τελικό σκορ κάθε παιχνιδιού ήταν πολύ μεγάλες. Η Ο1 τα πήρε όλα αμπάριζα στο 1ο και στο 3ο ματς, ενώ αντίστοιχα η Ο2 στο 2ο και στο 4ο. Όπως και να 'χει, τιμιότατη η βραδιά, η οποία μάλιστα πήρε μισάωρη παράταση, ώστε να ολοκληρωθεί το τρίτο game και να παιχτεί και τέταρτο, δείγμα του πάθους και της δίψας τα οποία διακατείχαν την παρέα.

Οι ομάδες χωρίστηκαν ως ακολούθως:

O1: @Lupin, @martian, @eviL, tBL

O2: @ChrisP, @MegadethaS, @Ktn, Hector the Hitman

Τα επιμέρους σκορ ήταν (Ο1 vs. O2):

Game 1: 21-8

Game 2: 10-21

Game 3: 21-8

Game 4: 12-21

Σε κάθε παιχνίδι υπήρχε και κάποιος παίκτης της νικήτριας ομάδας ο οποίος έμπαινε σε cheat mode, με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να τον σιγοντάρουν. Τα παιχνίδια ήταν αρκετά δυναμικά, με αρκετές εντυπωσιακές φάσεις και άπλετο μπασκετικό mentality.

Επί των ατομικών:

Lupin: Ηγήθηκε -ως συνήθως- της προσπάθειας της Ο1 κι έδωσε και τις οδηγίες που χρειάζονταν στους υπολοίπους, όταν αυτό κρίθηκε αναγκαίο. Πάρα πολύ ωραίο και δυνατό το ματσάρισμά του με τον ChrisP. Έβγαλε τις γνωστές ενέργειές του (σουτάκι χλατσωτό μέσης απόστασης και το γνωστό trademark μπάσιμο με τις 23 προσποιήσεις, το οποίο καταλήγει στο καλάθι στο 90% των περιπτώσεων). Στις ήττες μας, τον “έφτυσε” αρκετά η μπάλα, ομολογώ. Επίσης, να τονίσουμε ότι υπήρξε αξιοσημείωτη μεταβολή στο ρεπερτόριο της ταβέρνας στα Κιούρκα, καθότι τα κλαρίνα έδωσαν σήμερα τη θέση τους στα πονεμένα λαϊκά, τα οποία εκπροσωπήθηκαν κατά μείζονα λόγο από τα -όλο νόημα- άσματα “Δώσε μου φωτιά” και “Άναψε το τσιγάρο”. Τέλος, πολλοί θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα την εικόνα με το σταυροπόδι και την μπανάνα (όχι το ιστορικό club) στο γόνατο.

Martian: Τα πράγματα είναι απλά: Ο HHF έχει 3 κινήσεις σήμα-κατατεθέν: Πρώτη, το να είναι στημένος σαν τσολιάς, αναμένοντας την πασούλα κι εκτελώντας ψυχρά. Δεύτερη, το νευρικό μπίστηγμα, με το κεφάλι κάτω, το οποίο, μετά από random κινήσεις τις οποίες ουδείς δύναται να προβλέψει, καταλήγει σε επικό τελείωμα, με απαράμιλλο και μοναδικό στυλ. Τρίτη, το ύπουλο κόψιμο εντός της ρακέτας και η άμεση εκτέλεση. Ε, σήμερα του βγήκαν όλα στο 90-95%. Όλα, όμως! Ως εκ τούτου, ο μεγάλος παίρνει δικαίως τον τίτλο του MVP της Ο1 και πιθανότατα και ολόκληρου του παιχνιδιού. Κατά τ’ άλλα, Arsenal και μεταμεσονύκτιες προβολές…

Evil: Αμφίρροπη μάχη με τον Megadetha για το MIP. Τρελή εξέλιξη, με τα χαρακτηριστικά μπασίματα να έχουν πάρει φωτιά, όπως και οι εκτελέσεις από μέση απόσταση. Βοήθησε πολύ και στη δημιουργία του παιχνιδιού και παρόλο που δεν του βγήκαν ορισμένες εξαιρετικές εμπνεύσεις, αυτό δεν κόστισε καθόλου στην ομάδα. Μπετόν-αρμέ παικτούρα και προσωπικά θεωρώ ότι θα δούμε πολλά και ακόμα σπουδαιότερα πράγματα από τον εν λόγω στο μέλλον. Τέλος, βραβείο για το γεγονός ότι δεν μασάει μία και πέφτει αυτοβούλως και σαν θεριό στο μαρκάρισμα ψηλότερων παικτών.

ChrisP: Σταθερά σε εξαιρετικό φεγγάρι, ο μουσάτος Κώστας Μίσσας ανέλαβε το ρόλο του ηγέτη της Ο2 και τα πήγε περίφημα. Γεγονός είναι ότι οι μάχες με τον Lupin τον έφθειραν αρκετά, γεγονός που τον οδήγησε στο να υιοθετήσει μία ακόμη έξυπνη τακτική από τη γεμάτη φαρέτρα του, ήτοι να μοιράσει πολύ παιχνίδι στους συμπαίκτες του. Τέλος, μοίρασε κι αρκετό ξύλο, έτσι για την “Καλή Σαρακοστή”, ενώ προσέφερε και πλείστες όσες ατάκες στο σουαρέ που ακολούθησε των παιχνιδιών. Μέγας φιλόσοφος των γηπέδων και των μαζώξεων.

Megadethas: Πολύ ωραία πραγματάκια. Πάρα πολύ ωραία πραγματάκια, για την ακρίβεια. James Worthy vibes, με τρελά hook και πανέμορφες pivot κινήσεις. Μεστή εμφάνιση, η οποία επέδρασε καταλυτικά στην επίτευξη των νικών της Ο2. Όπως και στην περίπτωση του evil, αναμένονται ακόμη σπουδαιότερες εμφανίσεις από τον συγκεκριμένο μελλοντικά. Επίσης, έξτρα credit για το γεγονός ότι είχε ατσαλάκωτη απόδοση, αν και είχε προηγηθεί ύποπτο βράδυ, το οποίο κατέληξε σε επιστροφή τα χαράματα… Somewhere over the rainbow. Τέλος, για τον μποναμά που μας επιφύλασσε, ώστε να βγουν λάδι οι περισσότεροι εξ ημών από άποψη αλκοόλ στο αυριανό χρονιάρικο τραπέζι, δεν υπάρχουν λόγια. Γίγαντας, και το ευχαριστώ είναι λίγο.

Ktn: Όταν κάποιος μου εξηγήσει το παιδί-φαινόμενο, θα το εκτιμήσω πάρα πολύ. Πώς γίνεται αυτός ο άνθρωπος να παίζει με φόρμα και μακρυμάνικο, να τρέχει σαν τρελός όλη την ώρα και να τον βλέπεις πιο cool απ’ όλους μας; Μέγα μυστήριο… Το φονικό χέρι ήταν και πάλι εκεί σήμερα, άλλοτε από τα 7,5 και άλλοτε από τα 5 μέτρα. Το μοίρασμα της μπάλας αρτιότατο και η άμυνα βδέλλα κανονική. Και φυσικά -φωνή της λογικής και του καλού γούστου γαρ- έσπευσε άμεσα να υπερασπιστεί το μεγαλείο των Nightwish και την επιβεβλημένη παρουσία στο επερχόμενο live τους, αγνοώντας αρχοντικά ορισμένες παράταιρες φωνές της ομήγυρης.

Hector the Hitman: Πρώτη επαφή μου με τον τυπάρα. Ήρεμη δύναμη με ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο μπασκετικό DNA, το οποίο μεταφράζεται σε αέρινες και πλαστικές κινήσεις, με στόφα μεγάλου combo guard. Εκτέλεσε από παντού, με το φαρμακερό του χέρι, ενώ μπούκαρε και αρκετά, είτε τελειώνοντας τη φάση με στυλ, είτε πασάροντας στον ελεύθερο συμπαίκτη του για άνετη εκτέλεση. Τέλος, να σημειώσουμε ότι υπήρξε άξιος εκπρόσωπος της εξπρεσιονιστικής σχολής απόψε, εν τη απουσία του ιδρυτού της, καλλιτέχνη Λάτσου, ο οποίος δουλεύει πάνω στο νέο του έργο “Αργολική γη και κόκκινες κορδέλες: Εικόνες από την Καραθώνα υπό την επήρεια υγρού πυρός”.

Last but not least, ο μεγάλος ένατος της βραδιάς, ο 3T της καρδιάς μας, @apostolisza8, ο οποίος τραυματίας ων, επέλεξε να έρθει για να πάρει μυρωδιά παρκέ και να ρίξει τα σουτάκια στα ενδιάμεσα των παιχνιδιών για να ξελαμπικάρει. Έπαιξε τις μουσικές του, έδωσε τις οδηγίες του, το μάτι του γυάλιζε και πετούσε σπίθες, αλλά επέλεξε σοφά να μην τζογάρει την αποθεραπεία του με μία πιθανή συμμετοχή του. Γρήγορα και πάλι κοντά μας, στις επάλξεις και στις γνωστές μεγαλειώδεις εμφανίσεις, τυπάρα.

Στα -κλασσικά και αναμενόμενα πλέον- ευτράπελα της ημέρας, η με ακρίβεια δευτερολέπτου άδεια για είσοδό μας στο χώρο (ο οποίος ήταν άδειος πριν από εμάς), το σβήσιμο των φώτων, σε φάση “Τον πούλο παιδιά από το παρκέ” και “Ακρίβυνε πολύ η κιλοβατώρα”, καθώς και οι τιμές των μπυρών, οι οποίες θυμίζουν Αυγουστιάτικο πανηγύρι. Θα έλεγα ότι είναι κρίμα η τόση επιχειρηματική γυφτιά, αλλά καλύτερο είναι να το πάρουμε στην πλάκα. Ε, ρε, Λάτσος που σας χρειάζεται, να ιδρώνετε και να ξεϊδρώνετε…

33 and counting…

11 Likes

Ας πω και εγώ για το κομμάτι του Κομισάριου, ο οποίος έβγαλε μερικές φοβερές ασσιστ -μια από τις καλύτερες ήταν στο match 4, όπου με ψιλοκρεμαστή πάσα «κρέμασε» τον αμυντικό που είχα πάνω μου και με έβγαλε σε ένα πανεύκολο καλάθι- σκόραρε κατά ριπάς όταν έπαιζε με πλάτη ή έκανε μερικές από τις πλέον πετυχημένες του διεισδύσεις, μοίρασε και κυκλοφόρησε την μπάλα σαν το playmaker που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε, ενώ αμυντικά έκανε φοβερό ματς απέναντι σε έναν πολύ γρήγορο αντίπαλο!
Αυτό που θα του δώσω όμως πάνω από όλα, είναι η κίνηση που έκανε διαρκώς για να πάρει μπάλα -και δυστυχώς στο ματς4 τον κρεμάσαμε λίγο λόγω κόπωσης! Φοβερό διάβασμα του παιχνιδιού και σωστές, αμιγώς μπασκετικές τοποθετήσεις!

Α και εννοείται το screen που μου έδινε διαρκώς -για να μπουκάρω για μπάσιμο χωρίς τον σκύλο τον @ChrisP πάνω μου- ήταν λίρα 100, τουλάχιστον όσες φορές είχα και εγώ τα πνευμόνια για να το εκμεταλλευτώ!

φοβερά ματς σήμερα μάγκες, την ιδρώσαμε και με το παραπάνω τη φανέλα, από τις καλύτερες στιγμές μας στην αρένα του Dome!

Υγ. Άλλο ένα sorry σε @MegadethaS που καταλάθος έφαγε δις δυο χτυπήματα στο ίδιο πλευρό, ελπίζω αύριο να είναι εντάξει και να αποφύγουμε κανένα δυσάρεστο ψιλό-πόνο ή ενόχληση :love_you_gesture:

5 Likes

Όλα μες στο παιχνίδι είναι έχω πόνο θα δούμε πως θα πάει και βλέπουμε :heart:

3 Likes

Ακόμα δεν έχω συνέλθει από τις μάχες με @Lupin , θέλω να ευχαριστήσω τους πανάξιους συμπαίκτας μου @MegadethaS , @Ktn και HectorHitman γιατί πήρανε πολύ παιχνίδι πάνω τους, με συνεργασίες και με 1-on-1, με σουτ και μπασίματα, καθότι εγώ όποτε πήγαινα να μπουκάρω στο καλάθι ένιωθα μια σκιά σαν το Mind Flayer να με καταπλακώνει…

4 Likes

:smile: :smile: εγώ θα δώσω τον τίτλο της πελώριας αράχνo-something σε εσένα πάντως, που σε κάθε σταυρωτή, αν έχανα μισό νανό-σεκόντ εμφανιζόταν ένα χέρι από το πουθενά και μου έκλεβε/έκοβε τη μπάλα… ήταν πραγματικά κορυφαίες οι χτεσινές μάχες!

Μπήστες σήμερα να ξέρετε πως σέρνομαι ε, λες και είμαι σε aftermath μαραθωνίου -τώρα έπαιξε μόλις και μια παραγγελία 5 κεμπάπ σε σάντουιτς να στανιάρω :stuck_out_tongue:

1 Like

ΜΠΙΣΤ WARS VOL. 34 Κυριακη 5 Μαρτιου (διαθέσιμα τα 19.00-20.30, 20.30-22.00 και 22.00-23.30 στην Κηφισια και το 21.30-23.00 στα Πατησια)

Παμε να προλαβουμε καποια απο τις καλες ωρες μπιστηδες!

Άμεσα διαθέσιμοι (Φορουμικοί) - 19

@Lupin NAI
@RiderToUtopia NAI
@Ktn ΝΑΙ, προτιμηση 19.00
@Kastroman
@apostolisza8
@JoHNNyB
@MrBeast
@Moonchild92
@Pantelis79
@dude
@ChrisP NAI
@The_Black_League ΙΣΩΣ, ΜΑΛΛΟΝ, MESSA ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ, προτιμηση 19.00
@Outshined
@Martian Κατά 99% εκτός, ελαχιστη πιθανοτητα για 8 και μετα
@kbil
@morgoth
@potofgold
@MegadethaS
@eviL ΝΑΙ για νωρις

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 5
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Hector the Hitman , Poker face

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
plex27 , samis , Giasonas , osfp7 , QuintomScenario

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον
nnnkkk, bostonflesh, St_Anger

3 Likes

Μέσα all the way

1 Like

Με επιφύλαξη, ενδεχομένως κι εκτός απροόπτου, ίσως και να έρθω.

Τούτου λεχθέντος, προτίμηση για Κηφισιά στις 19:00.

2 Likes

Let’s Play XXXIV :exclamation:

3 Likes

Messa για νωρις.

Δε μ λετε - δε κλεινουμε 2ωρο απο πριν? Αφου λυσσαμε καθε φορα.

1 Like

Μεσω πλατφορμας αφηνει μονο για 1.5 ωρα να κλεισεις… πιθανως δεν θα ειναι εφικτο να κλεισει καποιος εκ των προτερων και την επομενη μιση ωρα - εστω και τηλεφωνικα- αλλα μπορουμε να το προσπαθησουμε, καλη ιδεα

(2 ωρες ματσαπ με @Lupin ποσες θερμιδες καιει αραγε? :smiley: )

2 Likes

Kάτσε μην δεν συμπληρώσουμε και φέρω φίλο Μήτσο να παίξετε Godzilla vs Kong :stuck_out_tongue: -αν και θα μου μείνει μάλλον το alien vs predator με @ChrisP

2 Likes

Ω ρε μλκ…

image

Θυμίζω στους όψιμα ξεχασιάρηδες ότι υπήρχε εποχή που ο εξπρεσιονιστής καλλιτέχνης, ο ταβερνιάρης από τα Κιούρκα και ο λάτρης μεσόκοπων κυριών έπαιζαν όλοι στην ίδια ομάδα, την πάλαι ποτέ κόκκινη αρμάδα…

2 Likes