Μπασκετοφατσες του rocking

Βρήκα τον όγδοο.

4on4 it is.

3 Likes

Δεν έγινε ματς τελικά? Άδικα μπήκα τέτοια ώρα να διαβάσω ανάλυση tbl?

3 Likes

Σιγά το αργά στον Καναδά :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Χαχαχα αργά δεν είναι, αλλά εννοούσα ότι τέτοια ώρα έχει γραφτεί η ανάλυση και τα πρώτα σχόλια. Τπτ τζιφος απόψε!

3 Likes

Θα κανω το τρεηλερ και ο κομισαριος (ή οποιος αλλος επιθυμει) γραφει και την αναλυση…

Απο τα πιο δυνατα παιχνιδια που εχουμε παιξει το χτεσινο, οχι μονο λογω εντασης (οι αμυνες και των δυο ομαδων ηταν απο τις καλυτερες και πιο σκληρες που εχουμε δει σε μπιστ wars, ειδικα στο δευτερο μονο), αλλα και διαρκειας, καθοτι μπηκαμε στο γηπεδο 19.15, ξεκινησαμε τα μονα περιπου 19.40-19.45, και τελειωσαμε στις 21.30, σχεδον δυο ωρες καθαρου παιχνιδιου δηλαδη, χωρις την προθερμανση και με σχετικα μικρα και τα διαλειμματα μεταξυ των μονων.

Η ζωνη του @evil κατεγραψε 1519 θερμιδες (!)

Σημερα παρα την καταπονηση που ακομα ειναι αρκετα εντονη, εχω πολλες ωραιες φασεις να θυμαμαι και μια ακομα δυνατη μαχη.

5 Likes

(Βαρουφάκειο “Wow!!!”)

To ότι αναμένεται η ανταπόκριση υπερατλαντικώς, το θεωρώ εξόχως τιμητικό, αλλά ταυτόχρονα επιφέρει και μεγάλη ευθύνη. Αφιερωμένο στον @samis, λοιπόν, με την ευχή για γρήγορη αντάμωση στα παρκέ, άμα τη επιστροφή του στην πατρίδα.

4on4 χθες, αλήτικο, γεμάτο ένταση και δύναμη και με Ben-Hur διάρκεια.

Και για να μη λέμε συνέχεια τα αρνητικά του γυφτομάγαζου, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως χθες ‘ξηγήθηκαν αρκετά, καθότι αρχικά ζητήσαμε παράταση τετάρτου, η οποία μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα χρεωθεί, αλλά εμείς το δεκαπεντάλεπτο το κάναμε αυθαίρετα σαρανταπεντάλεπτο, όπου και αναγκαστικά ο κάθιδρος φίλος του Λάτσου αναγκάστηκε να μας χρεώσει ένα συμβολικό ποσό των 15 €, προσφέροντας πάλι στιγμές γέλιου, όταν εμφανιζόταν κάθε τρεις και λίγο στα πλάγια του παρκέ, χωρίς να μιλάει, προσπαθώντας να μας δείξει ότι έχουμε ξεπεράσει το προβλεπόμενο χρονικό όριο. Κατά την προσέγγιση της εξπρεσιονιστικής σχολής, χαρακτηριστικό δείγμα της οποίας υπήρξε η αλησμόνητη φάση με τα «χαμένα» 20 €, τον γράψαμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και όταν εμείς αποφασίσαμε ότι το παιχνίδι έλαβε τέλος, έσβησε, για εκδίκηση, ο μάστορας τα φώτα, γιατί τα έχουμε πει πολλάκις για το κόστος της κιλοβατώρας. Επίσης, το βολέψαμε (και βολευτήκαμε και οι ίδιοι είναι η αλήθεια, καθώς υπήρξε καθυστέρηση αφίξεων από μεριάς μας) το μαγαζί αρχικώς, δεχόμενοι να μπούμε στο χώρο ένα τέταρτο αργότερα από την ώρα που είχαμε κλείσει. Εν ολίγοις, ξεκινήσαμε για 19:00-20:30, μπήκαμε στο χώρο 19:15, ξεκινήσαμε (λόγω δικών μας χρονοτριβών) το παιχνίδι 19:45 περίπου, στις 20:45 πήραμε παράταση τετάρτου και με «δημοκρατικές» διαδικασίες αποφασίσαμε ότι θα σταματήσουμε στις 21:30. Σχεδόν δύο ώρες μπιστήγματος…

Στα λοιπά ευτράπελα, η γνωστή παρέα των Φιλιππινέζων (φίλου του @JoHNNyB υποθέτω, από τα ανοικτά των Αμπελοκήπων) στο γήπεδο δίπλα από εμάς, οι οποίοι έπαιζαν 4on4, με τσακωμούς κάθε 3 nanoseconds, έχοντας φέρει 40-50 νερά και καμιά 20αριά ενεργειακά ποτά. Και κοινό οι μεγάλοι, με μέγιστη μορφή μία κυρία η οποία μας ταλαιπώρησε με τον evil, καθώς προσπαθούσαμε να καταλάβουμε αν είναι 23 χρονών ή 59.

Οι ομάδες ήταν (πολύ σωστό χώρισμα από τους κ.κ. Λάτσο και Μ(π)ύστικαλ Μ(π)ύστ/Μουσάτη Μουχρίτσα, συντμ.: M&M):

Ο1: @RiderToUtopia, @ChrisP, @eviL, @Ktn

O2: Μήτσος, το όρθιο χιλιόμετρο (φίλος Lupin), @Lupin, God of War (φίλος tBL), tBL

Πρώτο ματς

Με ταχύτητα φωτός και χαρακτηριστική ευστοχία, η Ο1 «καθάρισε την μπουγάδα» πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι μαρτυράει το τελικό 21-15 υπέρ της, καθώς απέδωσε πραγματικά όμορφο μπάσκετ, χτυπώντας από παντού και με όλους τους παίκτες της. Από την άλλη, η Ο2 με ποσοστά που βία προσέγγιζαν το 20%, εμφανίστηκε ασύνδετη, κρύα και μπερδεμένη (λογικό ως ένα σημείο, καθώς πρώτη φορά παίζαμε όλοι μαζί) και παραδόθηκε σχεδόν αμαχητί.

Δεύτερο ματς

Αυτοκτονία της Ο2 ή μαγκιά ανατροπής από την Ο1; Ας πούμε και τα δύο ταυτόχρονα. Σαφώς βελτιωμένοι και με τα χέρια να αρχίζουν να συνδέονται περισσότερο, καταφέραμε να διατηρούμε μία διαφορά υπέρ μας της τάξης των 6-7 πόντων, έως και το 17-10. Κάπου εκεί οι διακόπτες έσβησαν (όχι του γηπέδου), η Ο1 ξεκίνησε blitzkrieg εφάμιλλο του παιχνιδιού που προηγήθηκε και μοιραία παραδοθήκαμε. Τελικό σκορ: 21-18, υπέρ της Ο1 και 2-0 στα game.

Τρίτο ματς

Το παιχνίδι της ψυχής, της έντασης, των πονεμένων σωμάτων, των τραυματισμών και της θέλησης. Εποποιία all the way. Do or die για την Ο2, η οποία -επιτέλους!- άρχισε να βρίσκεται πολύ πιο καλά μέσα στο γήπεδο και να επιτυγχάνει σεβαστά ποσοστά ευστοχίας. Από την άλλη, τα ζιζάνια της Ο1 δεν εγκατέλειπαν ούτε γι’ αστείο, δημιουργώντας εκ νέου εφιάλτες στην ομάδα μας, όταν κατάφεραν να «ψαλιδίσουν» τη διαφορά ασφαλείας που είχαμε πάρει, φέρνοντας το παιχνίδι στους 2 πόντους και κάνοντάς το ντέρμπι. Οι τελευταίοι πόντοι θύμιζαν κάτι από επιθανάτιο ρόγχο και αρχαίο δράμα, το οποίο εντέλει έγραψε την παρθενική νίκη της Ο2, με σκορ 21-18.

Ατομικά

RtU: Έχοντας δηλώσει προθέσεις με retro μπλούζα Metallica, όσο και t-shirt Motörhead από μέσα, πραγματοποίησε εμφάνιση τόσο σαρωτική κι επικίνδυνη, ωσάν να μπήκαν στο μπλέντερ οι Metallica του Seattle, το ’89, με την τριάδα της αλητείας των early ‘80s. Ώρες-ώρες τον κοιτούσα και στα απ’ έξω μου έλεγα: «Τον πούστη!» και στα από μέσα μου απλά τον θαύμαζα. Μεγαλειώδης εμφάνιση, η οποία θα μείνει στην ιστορία, ακόμα περισσότερο επειδή κατάφερε να εκσφενδονίσει τον δύσμοιρο συμπαίκτη του Ktn στην άκρη του παρκέ, έχοντας κάνει το λάθος ο τελευταίος να βρεθεί στο trajectory του Beast. Τέλος, μετανιωμένος για την πώληση της ταβέρνας, επιχειρεί να υιοθετήσει εκ νέου το στυλ του Μητσάρα Παπαμιχαήλ (τίμιο πυλοφόρι και μυστρί, κοιλίτσα έξω, κρασάκι μπρούσκο, άφιλτρο τσιγάρο σέρτικο και άτιμη ζωή), αποκηρύσσοντας την εξπρεσιονιστική era, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο πια.

ChrisP: Τα πράγματα είναι απλά: Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε πέσει στη λούμπα να δοκιμάσετε νέες γεύσεις ή να ακούσετε μουσικές που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι δεν είναι της αρεσκείας σας, μόνο και μόνο για να «πειραματιστείτε» και να «διευρύνετε τους ορίζοντές σας» και μετά κλαίτε τα λεφτά και το χρόνο σας; Ε, ο M&M είναι εκείνο το ασφαλές καταφύγιο, το μαμαδίστικο/γιαγιαδίστικο πιάτο ή το αγαπημένο album που είναι πάντα εκεί αναμένοντας, αξιόπιστο, βιωματικό και με εγγυημένα αποτελέσματα. Τα άγγιχτα, χθεσινά jump-shoot του, με κολλημένη την άμυνα μέσα στη μούρη του, ανάγκασαν την Ο2 να ανεβάσει πίεση (αφού τον παραδέχτηκε στα κρυφά).

Evil: Διάολος, όνομα και πράγμα. Χαλαρά, πλέον, ο πιο βελτιωμένος παίκτης του project, ο οποίος βγάζει από το σακούλι διαρκώς νέες κινήσεις/εκπλήξεις. Αρχίζουν να γίνονται χαρακτηριστικές πλέον οι δυναμικές μπούκες του, οι οποίες καταλήγουν τις περισσότερες φορές είτε σε ασίστ, είτε σε φαντεζί τελειώματα. Επίσης, το σουτ μέσης απόστασης αρχίζει και πληγώνει όλο και περισσότερο την αντίπαλη ομάδα. Τέλος, να σημειώσω ότι διακρίνω Παγκρατιώτικο δάκτυλο Αποστόλη στην όλη εξέλιξη, ενθυμούμενος και τις οδηγίες/μπινελίκια της περασμένης εβδομάδας.

Ktn: Σεβάσου την ηλικία μου, ρε, και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο φονέας των 7,5 (ίσως και 8) μέτρων είχε καλο-ακονισμένο το μαχαίρι χθες και μας σκότωσε ασάλιωτα, ων ουκ έστι αριθμός. Αδιάκοπες κινήσεις, μπασίματα και ξεπετάγματα τσιτάχ και τίμια άμυνα, της σχολής κολλητική ταινία. Επίσης, τα χρειάστηκα σε μία φάση όταν και τον βρήκα άθελά μου με το πίσω μέρος του παπουτσιού μου χαμηλά στο καλάμι, αλλά, ευτυχώς, όλα ήταν ΟΚ. Εξιλεώθηκα, βέβαια, όταν έσπευσα να τον σηκώσω από το παρκέ, ως εγγύτερος σε αυτόν, τη στιγμή που τον πέρασε για κόκκινο πανί ο Raging Bull RtU. Σπουδαία εμφάνιση η χθεσινή.

Μήτσος, το όρθιο χιλιόμετρο: Cool και χαμηλών εντάσεων τυπάρας, εκ διαμέτρου αντίθετα vibes δηλαδή από το δέμας, το οποίο προκαλεί δέος και ιλίγγους. Εμφανίστηκε -όπως όλοι στην Ο2, δηλαδή- κρύος αρχικά, αλλά το είπε ότι θα «συνδεθεί» προϊόντος του χρόνου και το έκανε και με το παραπάνω. Μάχες θηρίων με τον RtU στο ζωγραφιστό, σουτάκι μέσης απόστασης αξιόπιστο, αλλά και πολλοί πόντοι από κινήσεις εντός της ρακέτας. Επίσης, πάρα πολλές ανανεώσεις επιθέσεών μας. Τέλος, αναφέρω ότι συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην οργάνωση του παιχνιδιού μας, έχοντας μάτια και στην πλάτη, όσο και στις σωστές τοποθετήσεις και κινήσεις μας στο χώρο, δίνοντας καίριες οδηγίες κατά τη διάρκεια των επιθέσεών μας. Α, και εξαιρετικό παλικάρι, παρεμπιπτόντως. Να τον ευχαριστήσω προσωπικά, καθότι -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!- δεν αισθάνθηκα μόνος και έρμος απέναντι στα μέλη του συλλόγου «Η πυκνή τρίχα στο κεφάλι» και τα μέλη του συλλόγου που ίδρυσα εγώ, με την ονομασία «Υπάλληλοι αεροδρομίου ενωμένοι», γίναμε δύο.

Lupin: Κλασσικός πλέον… Έχοντας promotion στην ταβέρνα στα Κιούρκα γνωστής μάρκας ελληνικής ζυθοποιίας, εμφανίστηκε με κατακόκκινα μάτια και το random μαλλί που τείνει να γίνει trademark των Κυριακών. «Δεν είμαι καλά. Δεν ξέρω αν αντέχω. Με πονάει το νύχι στο μικρό δάκτυλο του αριστερού ποδιού» και άλλα πολλά, στα οποία κανείς δεν δίνει πλέον σημασία, καθότι Lupin, αφού… Ηγετική εμφάνιση (κυρίως στο 2ο και 3ο game), με κομψές κινήσεις, ζυγισμένα σουτάκια από μέση και μακρινή απόσταση, εξαιρετική ανταπόκριση στις κινήσεις συμαπικτών κι ένα πολύ δυνατό ματσάρισμα με τον M&M. Επίσης, εθεάθη σε στενό, ιδιωτικό ενσταντανέ με τον RtU, προ της ενάρξεως του ματς, αλλά και κατά τη διάρκεια της προθερμάνσεως. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα «λυγίσει» από τις μαλαγανιές του Λάτσου, ώστε να φτάσει στο σημείο να του επιστρέψει την ταβέρνα.

God of War: Κατ΄ αρχάς, τον ευχαριστούμε για το ότι έσωσε την παρτίδα την τελευταία στιγμή, δίνοντάς μας την ευκαιρία για 4on4. Η αλήθεια είναι πως είχε να παίξει καιρό κι αυτό αναμενόμενα επέδρασσε στο χρόνο που χρειάστηκε για να συνδεθεί περισσότερο. Ωστόσο, αυτό συνέβη στα δύο τελευταία ματς, καθότι ο εν λόγω δεν μάσησε και πήρε τις προσπάθειές του κι έτρεξε σαν σκύλος στην άμυνα. Στο προσωπικό του πάνθεον το γεγονός ότι ήταν αυτός που έβαλε το λυτρωτικό τελευταίο καλάθι, προσφέροντας α) την -μετά κόπων, βασάνων, αίματος και ιδρώτα- νίκη της Ο2, αλλά και β) την ευκαιρία σε όλη την παρέα να ξεκουραστεί, καθότι δεν υπήρχαν πλέον ανάσες και αντοχές. Θεός του Πολέμου.

Ως κατακλείδα, και αν και απέχω από τον κοινωνικοπολιτικοοικονομικό σχολιασμό στο forum, εδώ και πάρα πολύ καιρό, επιτρέψτε μου μία μικρή παρένθεση: Η αλήθεια είναι ότι εντός της εβδομάδος σκέφτηκα ακόμη και ν’ απέχω από το χθεσινό παιχνίδι, λόγω των όσων προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Φύσει ενοχικός και λίαν ευαίσθητος με δυσάρεστα γεγονότα και τραγωδίες, όπως αυτή που βιώσαμε την προηγούμενη Τρίτη, κουβαλάω πολύ έντονα μέσα μου ένα βάρος στο στήθος αναφορικά με τον αδόκητο και άδικο χαμό τόσων ανθρώπων. Και είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η ψυχοσύνθεση και άλλων -αν όχι όλων των- παιδιών από την παρέα. Από εκεί και πέρα, όμως, όσο κοινότοπο κι αν ακούγεται, η ζωή πρέπει να προχωρήσει, χωρίς, όμως, ποτέ να ξεχνάμε τι έγινε και γιατί έγινε. Και αν το -δεδομένο- λάθος ενός εργαζομένου είναι -αργά ή γρήγορα- αναμενόμενο και θα κριθεί, δεν αποτελεί παρά την κορυφή ενός παγόβουνου, το αόρατο κομμάτι του οποίου γιγαντώνεται εδώ και δεκαετίες, λειτουργεί υπό το πρίσμα του «Ας βάλει ο Θεός το χέρι του», συντηρεί πελατειακές σχέσεις και αναξιοκρατικές τοποθετήσεις, καθυστερεί χαρακτηριστικά όσον αφορά την ενσωμάτωση τεχνολογικών εξελίξεων/βελτιώσεων και αγνοεί βασικούς κανόνες διαχείρισης κινδύνων, ιδιαίτερα δε σ’ έναν τόσο κρίσιμο τομέα, όπως οι συγκοινωνίες, όπου τα λάθη, οι αβλεψίες, η μη πιστή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων και η εν γένει πλημμελής διαχείριση κοστίζουν δυστυχώς ζωές.

Σε μία λίαν υπερβατική, αλλά και πλήρως κατανοητή από ψυχολογικής απόψεως, ερμηνεία, το χθεσινό παιχνίδι υπήρξε από τα πιο δυνατά (όχι βίαια ή/και «βρώμικα»/από τη σκοπιά της έντασης το προσεγγίζω) και στα «κόκκινα» που έχω συμμετάσχει ποτέ, όπως το έζησα εγώ, τουλάχιστον. Σαν να προσπαθούσαμε να ξορκίσουμε/αποτινάξουμε λίγο τη μαυρίλα της επικαιρότητας, βροντοφωνάζοντας ταυτόχρονα ένα «Άντε και γαμηθείτε πια, ρε αλήτες!», προς πάσα σχετική κατεύθυνση. Γι’ αυτό και τα πολλά νεύρα και οι κάπως over the top αντιδράσεις σε αποτυχημένες προσπάθειες. Άλλοι απέβαλλαν μέρος της έντασης στα παρκέ, άλλοι στα pit, άλλοι στους δρόμους. Τα «γιατί» και τα «κρίμα» κοινά για όλους μας.

13 Likes

Θέλετε ένα νυχτερινό την Κυριακή για να δούμε και το ΑΕΚ - ΟΣΦΠ με την ησυχία μας εμείς (εγώ?) οι βλαμμένοι;

Είτε 20.30 (δεν λέω 22.00 και μου πετάτε ντομάτες) Κηφισιά είτε 21.30 Λεόντειο.

Άμεσα διαθέσιμοι (Φορουμικοί) - 19

@Lupin
@RiderToUtopia
@Ktn
@Kastroman
@apostolisza8
@JoHNNyB
@MrBeast
@Moonchild92
@Pantelis79
@dude
@ChrisP
@The_Black_League
@Outshined
@Martian
@kbil
@morgoth
@potofgold
@MegadethaS
@eviL

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 5
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Hector the Hitman , Poker face ΝΑΙ

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
plex27 , samis , Giasonas , osfp7 , QuintomScenario

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον
nnnkkk, bostonflesh, St_Anger

1 Like

Μεσα! Οσο νωριτερα τοσο καλυτερα για εμενα

εγώ θα είμαι εκτός Αθήνας ΑΛΛΑ όπως ειδοποίησα και στα ενδότερα της σέχτας των Μπίστηδων, όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο (υπολογίζω 21.00 να ήμαστε Αθήνα δηλαδή, πάνω κάτω) μήπως στην επιστροφή μου από την εκδρόμα του σκ, με αφήσουν Eurohoops και γυρίσω μετά με κάποιον από εσάς Πγκράτι/ή ηλεκτρικό

κανονίστε όμως και οι λοιποί βάση του προγράμματος σας και θα δω εγώ αν βολεύομαι

Το 19:00 παντως πηγε αργα - δεν εχει τπτ απογευμα πουθενα? Να κοιταξουμε και το Δαΐς?

Να κοιτάξουμε ότι θέλετε, αν βρεθεί κάπου μεσημεροαπογευματάκι ψήνω.

Κάπως δύσκολη αυτή η κυριακή, αλλά ναι κι από μένα για μεσημεροαπόγευμα!

Ωραια θα τους παρω μετα τις 16:00 που ανοιγουν τις καθημερινες (?!).

3 Likes

Κλειστο για ανακαινιση μεχρι το καλοκαιρι!

1 Like

Εκτός απροόπτου μέσα.

1 Like

Εκτός ξανά, ελπίζω όχι για πολύ ακόμα…

2 Likes

τικ-τοκ, τσεκάρατε μάγκες τις ώρες διαθεσιμότητας των γηπέδων στα κοντά και όχι last minute, ενδέχεται να μην παίζουν κενά γήπεδα αν το αφήσουμε/ετε για άυριο πχ ή το Σάββατο + δηλώστε και οι υπόλοιποι μπίστηδες να βγει το αρχικό 3on3

Ας ανακεφαλαιωσουμε τα μεχρι τωρα μηπως βγει 6αδα

Άμεσα διαθέσιμοι (Φορουμικοί) - 19

@Lupin πιθανως ΝΑΙ για 21.30
@RiderToUtopia ΝΑΙ
@Ktn ΝΑΙ για μεσημερι ή απογευμα
@Kastroman
@apostolisza8 ΟΧΙ
@JoHNNyB
@MrBeast
@Moonchild92
@Pantelis79
@dude
@ChrisP ΝΑΙ
@The_Black_League OXI
@Outshined
@Martian ΝΑΙ για 17.30, 20.30 ή 21.30
@kbil
@morgoth
@potofgold
@MegadethaS
@eviL ΝΑΙ για νωρις

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 5
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Hector the Hitman , Poker face ΝΑΙ

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
plex27 , samis , Giasonas , osfp7 , QuintomScenario

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον
nnnkkk, bostonflesh, St_Anger
[/quote]

Συμπληρωστε και οι υπολοιποι να δουμε αν για καποια ωρα μαζευομαστε. Απο διαθεσιμες ωρες στην Κηφισια υπαρχουν ολες οι ωρες απο 17.30 και μετα, Λεοντειο εχει 21.30-23.00

Μέσα για μεσημέρι / απόγευμα - δλδ για 17:30 που βλέπω είναι το πιο νωρίς.
Αλλά κανονίστε εσείς και το κοιτάω ! Απλά 21:30 μου είναι πολύ αργά

1 Like

@martian μπιστηγμα 17.30-19.00 και παρακολουθηση του ντρεμπι στο μπιστρο παιζει?

Αν μπορεις για νωρις ειναι ενας περισσοτερος ως τωρα, αν μπορεις και εσυ νωρις δυο περισσοτεροι