Μπασκετοφατσες του rocking

Rasputin calling from abroad…

Γυρναω την Κυριακη, αλλα δεν θα προλαβω να περασω γιατι φτανω απογευμα…Θα ειμαι κανα 25ημερο κατω, οποτε κανονιστε να παιξουμε εστω ενα καλο…:smiley:

Εγώ δεν είμαι έτοιμος για τα πάντα, αλλά μέχρι την Κυριακή θα είμαι…15.00 it is then

Κάτσε αγόρι μου μέχρι τις 6 Απρίλη ή κάπου εκεί κοντά να ανέβουν και αυτοί που πραγματικά ΜΑΓΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ:!:

Άκυρος εγώ παιδιά.

Και δεν το κόβω να γίνετ τελικά γιατί Γαλάτσι ξεκίνησε να ψιχαλίζει.

δεν ντοπάρομαι ρε,μη τρομάζεις! πλάκα έκανε ο machine head πριν!!!

Εγώ όμως χθες ήπια σχεδόν ένα μπουκάλι βότκα όποτε είμαι το αντίθετο του ντοπαρισμένου:p

οκ, αν αλλάξεις γνώμη κι έρθεις σε μαρκάρω εγώ :stuck_out_tongue:
για πείτε οι υπόλοιποι, θα πάμε???

Εγώ μέσα ακόμα, αν μέχρι τις 2.30 δεν έχει βρέξει θα ξεκινήσω, αλλιώς… δεν το ψήνω το διάστρεμμα :confused:

αιγάλεω έχει αρχίσει και ρίχνει σιγάαα σιγάαα πάντως. βλέποντας και κάνοντας.

ρε φουστη μου τωρα του θυμηθηκε να βρεξει? ξερω γω, μαλλον ακυρο το κοβω, εκτος κι αν θελετε να παιξουμε πατιναζ!! :lol:

ετσι όπως τον βλέπω τον καιρό άκυρο και από εμένα.
και ο machine head που μιλάγαμε τώρα το ίδιο μου είπε. ο god of thunder,god of rain μας την έφερε πάλι :?

X και από Γαλάτσι…

ρε για καποιο λογο δεν μας αφηνει ο καιρος να παιξουμε :frowning:
παμε για αλλη Κυριακη και να ευχομαστε μην ριχνει σταγονα

Περιμενε εμενα ο καιρος…Το Σ-Κ οποτε θελετε αρκει να μην πεσει πανω στο ντερμπι…

Την Κυριακη καποιες ωρες πριν το ματς θα ηταν ιδανικο…

κυριακή 18/3 15.00

Elric83

κυριακή 18/3 15.00

Elric83
rasputin

κυριακη εχω μνυμοσυνο παιδες. δυσκολακι. νεξτ ταιμ.

τι λέτε για σάββατο? εγώ μετά τις 5 δεν έχω πρόβλημα, πιο νωρίς παίζουν μαθήματα.

Κανεις απο Θεσσαλονικη για μπασκετακι την Κυριακη;

Σαββατο μου κανει και εμενα γιατι Κυριακη μαλλον ξαναρχιζω προβες. Μετα τις 5 ακομα καλυτερα, αλλα και μεσημερακι ειμαι μεσα.