ως μονιμος κατοικος πανορμου πλεον, αμα εχω τελειωσει με την μετακομιση+δεν δουλευω(…), θα ερθω και γω την κυριακη, θα confirm σαββατο
Kυριακη 25/3
ωρα 16:30 ?
για αρχιστε να δηλωνετε συμμετοχη
machine head
Kυριακη 25/3
ωρα 16:30-17:00
machine head
samis
Εγω αυτη την Κυριακη ακυρο…Ισως τα καταφερω το επομενο Σαββατο…Μετα πεταει το πουλακι…
την επομενη κυριακη δεν μπορεις?
κι εγώ δε θα μπορέσω τη κυριακή λόγω ανηλημένων υποχρεώσεων:!:
Εξαιρετικα δυσκολο…Αναχωρω την επομενη, οποτε με το αγχος των μαζεματων, δυσκολο να κατεβω για μπασκετακι…Βεβαια ποτε δεν ξερεις, αλλα Σαββατο το βλεπω πιο πιθανο…
οποτε παμε για Σαββατο 31/03 . εγω ψιλοδυσκολα τα Σαββατα, αλλα i’ll do my best
Ε ναι, πρεπει να κανουμε τις τελευταιες ωραιες συνεργασιες και ασιστ για να γουσταρουμε…
Σαββατο 31, μαλλον με βολευει και μενα περισσοτερο απο τις Κυριακες.
εγω σαββατο αποκλειω δυστυχως, δουλευω και δεν θα προλαβω…
Αν μαζευτείτε πάλι ζυγός αριθμός θα έρθω να σας το γαμήσω. 8)
εγω Σαββατο μπορω μετα τις 5
Κυριακή μέσα8)
μαγκες μηπως θελετε να το ψησουμε για Τεταρτη? αλλιως παμε για κυριακη, ελπιζω ο rasputin να το προσπαθησει, να χει καμει τις βαλιτσες του απο πιο πριν.
καθημερινές θα μπορώ αργά, κατά τις 7+. αλλά υπάρχει μια πιθανότητα τετάρτη να έχω ένα επαγγελματικό ραντεβου. θα το μάθω σήμερα-αύριο αυτό!
καθε Τεταρτη ειμαι απογευματινος στη δουλεια
απο 4 μεχρι 9
τις υπολοιπες καθημερινες μερες ειμαι free
Παιδες δυστυχως ακομα και το Σαββατο πλεον φαινεται πολυ δυσκολο να προλαβω…Ισως τα καταφερω καμια Τεταρτη-Πεμπτη, αλλα μην υπολογιζετε με βαση εμενα…Αυτα θα μου αλλαζουν καθε μερα, οποτε δεν γινεται να σας αλλαζω την συναντηση καθε μερα…
Κανονιστε οποτε μπορειτε οι περισσοτεροι και αν τα καταφερω θα περασω εστω και για μιση ωρα…
κυριακη 31/03
samis
machine head
floydized
rasputin(?) με βαλιτσες στο γηπεδο
αλλοι?
:lol:
για να πειστει να ερθει
τον παμε και στο αεροδρομειο μετα!!!