Μπασκετοφατσες του rocking

:lol:
αυτος χανει

ωραια ματσακια αλλα θα ηταν καλυτερα αν δεν τραυματιζοταν ο conductor. περαστικα man. το διπλο επρεπε να ληξει στο ημιχρονο χαχαχαχα! τα’χαμε παιξει οι περισσοτεροι. τωρα μας κοβω για μετα το πασχα η αληθεια ειναι.

εγω παιζω 8 χρονια μπασκετ,δεν ξερω τι λετε εσεις

χαχαχα, εγραψε η ατακα του παιδιου. μπροστα ημουνα…!!
nice meeting you man!:wink: και τον elric φυσικα, μην ξεχασω τον barkley μας!!!

Και εγώ πραγματικά χαίρομαι που σε γνώρισα,όπως και όλα τα παιδιά που δεν ήξερα αλλά και αυτούς που ξαναείδα!

Περαστικά εύχομαι στον Κοντάκτορ,όντως άμα έπαιζε και άλλο,και ιδιαίτερα στο διπλό,θα ήταν πιο γαμώ,ε και βασικά θα υπήρχε ένας να με παίζει στην δύναμη και στα κιλά (δλδ δεν θα έπαιζα τίποτα εγώ στην κατάσταση που είμαι λολ)

Και ο ψηλός ο machine head έκανε φοβερό διπλό,μου θύμιζε κάτι παλιάς κοπής ψηλούς,80s ξέρω γω!

Ήταν και ωραίο “αντίο” για τον Ρέι Άλλεν τον Ρασπούτιν που σήμερα μας αφήνει!:smiley:

Περαστικά conductor.

machine head = Feran Martinez… μην το ξαναπω!! :slight_smile:

Ευχαριστώ σας όλους για τις ευχές, μάλλον σας άκουσε ο αστράγαλος και δεν πρήστηκε πολύ. (Βέβαια, περισσότερο μάλλον βοήθησε ο Έλρικ που ξόδεψε τις τελευταίες ρανίδες αντοχής του για να μου φέρει τα παγάκια.Χίλια ευχαριστώ, truemetal brother:respect:)

Καλό ταξίδι στο ρωσιδάκι μας το Ρασπούτιν, καλή τύχη και ό,τι καλύτερο στη νέα περιπέτειά του.

Στα αγωνιστικά, από ότι κατάλαβα έφυγα ακριβώς την ώρα που έπρεπε. Χάρηκα τα matchups με Floydized (επιτέλους ένας άνθρωπος που δε φοβήθηκα μήπως σπάσω, πάραυτα sorry για τα κεφαλίδια, κωλίδια και λοιπά -ίδια που σου έριξα :frowning: ) και γλίτωσα τον επερχόμενο εξευτελισμό που θα ερχότανε αν έπαιζα διπλό. Τί άλλο να ζητήσει κανείς αν ξεπεράσει το θέμα του τραυματισμού…

Προπονηθείτε στις επόμενες βδομάδες γιατί επιστρέφω με πολύ ενέργεια (και παραπάνω κιλά από ότι προβλέπω :p) CHEERS!!

Περαστικα κι απο μενα conductor!Eπισης καλο ταξιδι και τις καλυτερες ευχες σε Rasputin!
Μετα το Πασχα να βρισκομαστε και πιο συχνα για κανα μπασκετακι μπας και φτιαξω καθολου γιατι εχω ψιλο(ή χοντρο)σαπίσει:p

πιστέυω ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσει αυτό το θρεντ τον ρασπούτιν 8)
(δε χανόμαστε οπότε δε λέω τίποτα δακρύβρεχτο) κατά τα άλλα ηρωικό διπλό (90-79,ούτε nba να είμασταν :stuck_out_tongue: ) και πολύ κούραση. μου βγήκε η ψυχή,η καρδιά,το συκώτι,το νεφρό και τα λοιπά όργανα…πάλι καλά που όταν γύρισα σπίτι είχε άφθονα γεμιστά και πήρα την εκδίκηση μου γελώντας χαιρέκακα :lol: αναμένω επίστροφή κοντάκτορ (που ένα απλό γύρισμα δεν είναι ικανό να τον κρατήσει μακρυά από τους αγωνιστικούς χώρους για καιρό) και επανάληψη της μεγάλης σημερινής μπασκετικής μέρας! επίσης ένα χάρηκα στον σάμη που δεν είχα την τιμή να γνωρίσω ως τώρα :smiley:

Υ.Γ
machine head μη ξαναπάρεις ντόπα ρε μαν,έλεος δηλαδή:!::!:

Ευχαριστω απαντες για τα καλα σας λογια και ευχομαι σε ενδεχομενη επισκεψη παλι πισω να κανονιστει μπασκετακι για να σας δω και να φορτωσουμε παλι τα καλαθια…

Ωραια ηταν σημερα, ιδανικο για τελευταιο μου, αν και ειχαμε το ασχημο του τραυματισμου του conductor…Περαστικα αρχηγε και γρηγορη επιστροφη στα παρκε…:smiley:

Πρεπει να φτιαξω τις αντοχες μου λιγο, αλλα καλα τα καταφεραμε και σημερα…Highlights o Machine_Head (λεγε με Φεραν) που πηγε να παρει μονος του το παιχνιδι για μας και ο Floydized που γνωρισα σημερα και το παλικαρι εχει και μελλον στο αθλημα…Και ειναι και νεος πολυ για να εχει πολλα χρονια μπροστα του…

Αυτα απο μενα…Ελπιζω να σας ξαναδω συντομα…Keep the flame alive…!!! :smiley:

Αφου νεκρωθηκα πολλες ωρες στο κρεβατι, ας πω και εγω οτι, αν και ξεθεωθηκαμε σε γενικες γραμμες, ηταν γαματη φαση χθες το διπλο. Αποκαλυψη ο Μασιν Χεντ, πραγματικο φοβητρο ξερω γω! Τριποντα, 1vs1, ασιστ, τα παντα ολα λεμε.

Καλο ταξιδι στον Ρασπουτιν και απο δωθε (και με ρεγουλα τις Σουηδες εεε!) :smiley:

Επισης, τι παιχτηκε με Floy και τον χοντρουλη? Γιατι ακουσα και εγω αυτο το “παιζω και 8 χρονια μπασκετ” και δεν καταλαβα γιατι το ειπε…

Cheers και στις υπολοιπες φατσες :):slight_smile:

Πραγματικά και εγώ χάρηκα τις μονομαχίες μας,όσο κράτησαν λόγω του τραυματισμού σου,και οκ ρε σιγά,χαμηλά παίζουμε,δυνατά παιδιά είμαστε,αδύνατους δεν μας λες ε λογικό είναι να υπάρχει επαφή,κάνα σπρώξιμο και τέτοια!
Και εγώ σόρρυ αν στο τέλος σε χτύπησα καθόλου-δεν θυμάμαι πραγματικά-λίγο πριν γυρίσεις το πόδι σου,που προσπαθούσαμε να το γυρίσουμε και έπαιζα λίγο με πλάτη όμως ένα ταααακ πιο δυνατά!!
Ε μετά χτύπησες και άρχιζα να βγαίνω όλο και πιο απ’εξω,θα ήταν τσατσιά να παίζω όπως έπαιζα με σένα:D

Μέλλον είχα πριν 2-3 χρόνια,όταν έπαιζα 2 φορές καλύτερα,τώρα είμαι για διάβασμα και κανά αργό ροκ στα βαριά βαριά:lol::lol:

Τίποτα μωρέ απλώς βγήκαμε fast break 3-2 και αποφάσισα να σουτάρω από τα 4 μέτρα,τό έχασα,η μπάλα περνάει δίπλα του και ούτε το χέρι δεν κούνησε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο εξής (πάνω-κάτω) διάλογος
-Πάρε το ριμπάουντ,δίπλα σου πέρασε
-Πλάκα μου κάνεις ρε φίλε,σουτάρεις με 3-2 και μου λες να πάρω το ριμπάουντ;;;
-Πρώτη φορά το βλέπεις;Θα μπορούσες να κουνηθείς λίγο και να το πάρεις,δίπλα πέρασε η μπάλα
-Τι μου λες ρε φίλε,8 χρόνια παίζω μπάσκετ
-Δεν σου φαίνεται

Γενικά κουλ απλώς ο τύπος δεν έτρεχε καθόλου και μιλούσε για το τι να κάνουμε(λολ)και επειδή δεν μπορώ και να μην μιλάω άμα βλέπω τα παράξενα είπαμε ότι είπαμε όπως έγραψα παραπάνω.
Η αποθέωση όμως ήταν και στην αρχή όπου δεν ήταν κανείς από μας όταν πάω στην ομάδα τους και ο ίδιος τύπος έβγαζε άμυνα και καλά(που είδαμε πόσο την κρατήσαμε :roll:)και μου λέει
-Λοιπόν θα παίζουμε τετράγωνο οι 4
-Box and one δηλαδή;Και ο ένας στην μπάλα ποιος θα είναι;
-Ααα έλα ρε ξέρεις και μπάσκετ;;;Ωραίος!!!

Όσο για την αξία και τα 8 χρόνια μπάσκετ του καθενός,ο καθένας είχε μάτια και έβλεπε :lol:

Αχα, καταλαβα τι εγινε δηλαδης.

Περαστικα, επισης, και απο μενα στον Κοντακτορ. Αλλα οκ, με λιγο αρνακι θα περασει :stuck_out_tongue:

Επομενο μπασκετακι αν θελετε μπορω απο Σαββατο μεχρι και Μεγαλη Τεταρτη. Μεγαλη Πεμπτη με Κυριακη δυσκολο και την επομενη βδομαδα παλι μεσα.

Μετα τις “διακοπες” του Πασχα, μονο Πανηλιθιες για μενα.

απο χθες που γυρισα ξεραθηκα στον υπνο
Περαστικα Σπυρο!!
Καλο ταξιδι rasputin!!
Χαρηκα για την γνωριμια Floydized,πολυ μπαλα ξερει σε σχεση με μας.

Νταξει οσο για χθες ειχα παρει ντοπα :stuck_out_tongue:
για καποιους λογους τελευταια ειμαι αλλος ανθρωπος και με πολυ διαθεση να κανω
πραγματα μετα απο 6 1/2 χρονια που πηγαν χαμενα

δεν καταλαβατε καλα
8 χρονια μπασκετ στο playstation παιζει το παιδι :stuck_out_tongue:
Και συ ρε Floydized του την λεγαμε εμεις οι αμπαλοι

σκ, κανεις?

αν ειναι για κυριακη μαλλον θα μπορω

oτι μερα θελετε, απλα να μαζευτουμε ενας ικανοποιητικος αριθμος ατομων…

εγώ θα απέχω για 2-3 βδομάδες λόγω τραυματισμού.