Μπασκετοφατσες του rocking

εγώ εξακολουθώ εντός για Κυριακή 4.30

και γω το ιδιο

ok,θα φερω κ φιλο, 4.30 θα ειμαι κει, θα ειδοποιησω για τυχον αλλαγες σε κινητο…δηλωστε κ αλλοι

Αφηστε ενα ερωτηματικο για μενα. Σε τρια τεταρτα εχω βιολογια και θα μαθω αν θα εχω Κυριακη μαθημα ή αν θα ειμαι free.

16.30 Κυριακη:

Samis
Conductor
Lupin
Φιλος Lupin
Martian

Μαθημα Δευτερα τελικα, αρα με τα μπουνια 8)

αντε αλλοι 3 ρε! ξυπνατε.
dude ψηνεσαι? πες και του παναγιωτη!! Chrisp?

dude είναι εκτός Ελλάδος, γυρνάει από βδομάδα οπότε…θα κοιτάξω μπας και βρω τουλάχιστον άλλον ένα για 3χ3 :confused:

μαλλον θα φερει ο φιλος μου τριτο ατομο…εαν δεν φερει και παραμεινουμε 5, θα κατσουμε παγκο τον μαρσιαν που ειναι και 18χρονο, χο,χο,χο

Θα έχω 1 ακόμα σίγουρα, ίσως και 2ο φίλο οπότε πάμε για 4χ4 φουλ…:smiley:

μαλλον προλαβαινει και machine head. θα ρθει απευθειας απο το χωριο απο οτι μου ειπε.

γαμημένο ΚΚΕ…μου χτύπησε το θυροτηλέφωνο ένας μλκς με φυλλάδια και με ξύπνησε και σαν να μην έφτανε αυτό, κάνοντας την κίνηση να απαντήσω έκανε ένα κρακ ο σβέρκος και δε στρίβει… -1 ψήφος για την αριστερά

ΥΓ. Σας έχω και έτσι…:stuck_out_tongue:

Σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το μέγαρο του ΟΤΕ.

κι εγω μεσα
γυρισα

ανδ εν χτυπησει καποιος καθε φορα δεν γινεται γμτ… περαστικα lupin!

lupin καλή ανάρρωση παιχταρά μου, ελπίζω να μην είναι κάτι ιδιαίτερο (όπως φάνηκε) και μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις…άντε να δούμε τώρα πως θα ψηφήσει το παλικάρι με χαλασμένο χέρι…

Αυτο μας διδασκει οτι παιζουμε σωστο, true basketball και δεν αστειευονται τα παιχτρονια… :stuck_out_tongue: Να ξερατε ποσο ηθελα σημερα να παιξω μπασκετακι…8)

Περαστικα στον Lupin…Ελπιζω να μην επαθε κατι σοβαρο…

κι εμενα παιδια μου γυρισε ο αστραγαλος και λιγο πρηστηκε
και το αλλο παιδι χτυπησε
3-4 τραυματισμους εχουμε καθε φορα :stuck_out_tongue:

Εναλλακτικα: Αυτό μας διδάσκει ότι γεράσαμε* και το σώμα δεν ακολουθεί το πνεύμα :stuck_out_tongue:

• κάποιοι από εμάς τουλάχιστον

φχαριστω παιχταραδες μου, πρηστηκε λιγο τελικα αλλα εικαζω πως ναι, θα μπορω να ψηφισω :ok:και οταν με το καλο τελειωσουμε με τις εκλογες και τις αδειες μας θα ειμαι μαχιμος ξανα…

\m/

ποτε λετε να κανονισουμε το επομενο μπασκετακι?
αυτη την Κυριακη?