Μπασκετοφατσες του rocking

Έχει ματρουκάτα και Wet Leg, μύστης Παργαλάτσος.

Σάββατο πρέπει να είναι ώρα αρκετά νωρίς για Converge, σχετικά αργά για ξεσούρωμα από Σούξι, και Λεόντειο για ταχύτατη μεταφορά και επιστροφή.

Απλά πράγματα.

Κυριακή εκτός :stuck_out_tongue:

edit:

δεν άντεξε στην πίεση… Κάθε βόλτα μας με δικάβαλο θα σου μένει αξέχαστη ρε άτιμε.

5 Likes

Τότε θα είναι φίσκα, λάθος μου.

Άδεια δεν θα είναι, υπάρχουν βαθιές ρίζες σε τούτη τη χώρα :stuck_out_tongue:

Αυτό

1 Like

Τι σε εσταξα ρε, με έσβησες από τον χάρτη :stuck_out_tongue:

Για το επόμενο Σ/Κ μπορώ Σάββατο από 15.00 μέχρι απογευματάκι (μέχρι 7.30 να το έχουμε λήξει γενικά), Κυριακή εγώ είμαι φρι.

2 Likes

Λοιπόν, ας συνταχθούμε γιατί απ’ότι φαίνεται τους έπιασε όλους πρεμούρα για μπάσκετ καλοκαιριάτικα.

Δεδομένα για Σάββατο:

Έτσι όπως μας κόβω, υπάρχει ένα 18.00-19.30 στα Πατήσια. Τα μετέπειτα δεν βολεύουν. Κηφισιά με τίποτα, έχει μόνο αργά.

Κυριακή:

Κηφισιά δεν έχει καμία (!!) διαθέσιμη ώρα. Πατήσια 19.30 και 21.00, που λογικά πακετώνεται γιατί οι περισσότεροι θα πάτε Ghost (χρμφμ). Αν βγαίνει καμιά εξάδα ανάγκης, εγώ είμαι μέσα, όπως είπα είμαι φρι.

Υπάρχει και ο παράγοντας Σάλα, προτείνω να πάρουμε τηλέφωνο από σήμερα να ξέρουμε αν έχουμε κάτι προς τα εκεί και να κάνουμε τα κουμάντα μας. Αν μπορεί κανείς ας πάρει, εγώ μπορώ να κάνω μια κρούση αργότερα το απόγευμα, αν δεν έχει επικοινωνήσει κανείς άλλος ως τότε.

Εδιτ: Αν ψήνετε να μην χάσουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού, μπορούμε να κοιτάξουμε και κανά ανοιχτό στην χειρότερη. Είμαι 100% πρόθυμος και για αυτό και μας δίνει ευελιξία στην ώρα.

2 Likes

Λοιπόν λέω να κλείσουμε μπαμ Πατήσια, μα το ακυρώνουμε μέχρι μια μέρα πριν αν χρειαστεί κ έχουμε κ refund - βολική ώρα πάνω κάτω για όλους.

3 Likes

Σωστή σκέψη, ας το καβατζώσει κάποιος μπίστης τότε.

Θα το έκανα αλλά είμαι δουλειά κ με το ζόρι ποστάρω. Αν μπορεί κανείς άλλος αλλιώς το κλείνω το βράδυ που θα γυρίσω -αν υπάρχει ακόμα

Εκπληκτικό φαίνεται, το πήρες σε κάποιο ΜΠΙΣΤρο να υποθέσω?

3 Likes

Σάββατο και εγώ δύσκολο - ανάρρωση από γάμο Παρασκευής και προετοιμασία για converge

2 Likes

Δεν αφήνεις τα σάπια τώρα σιγά σιγά, να μπιστήξεις και εσύ λίγο που μαζεύτηκες;

3 Likes

Δεν έχω το ελεύθερο να εξασκηθω σε αθλοπαιδιές πριν τις 30 Ιουνίου , γιατί αν τραυματιστω πριν τον γάμο, μετά θα γίνει χήρα πριν καν με παντρευτεί η αρραβωνιαστικιά.

Κοινώς, ΠΑΝΤΌΦΛΑ

6 Likes

Εγω μπιστευω πως δεν αντεξες την πιεση :stuck_out_tongue:

Αλλα δεν πειραζει θελει θαρρος και τολμη το μπιστηγμα :grey_exclamation:

don’t talk the talk if you can’t walk the walk :stuck_out_tongue:

4 Likes

Καλα τα λεει ο 3Τ τα αμερικανικα, εγω πιο απλα θα πω πως μην φοβασαι μηπως χτυπησεις, μεχρι να παντρευτεις θα γιανει

7 Likes

#teamLupin δεν χτύπησε ποτέ κανείς, θα πω μόνο.-

3 Likes

Γέλασα δυνατά γαμω το κέρατο σου :joy:

Επίσης, το αστείο με το μπιστρό δεν είχε καμία υποψία συμμετοχής μου πουθενά , δεν έκανα κανένα talk όπως ούτε θα κάνω walk από πουθενά :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

δεν πειράζει, καταλάβαμε.

1 Like

Πάμε ένα γρήγορο call to arms για να το κλείσουμε άμεσα

Δηλώστε ξανά πλιζ γτ δεν είμαι σπίτι ακόμα, να μην ψάχνομαι ποιος και τι τώρα

BIST WARS VOL. 49

Κοιτάμε για

ΠΑΤΗΣΙΑ
Σαββατο 18.00 με 19.30

@Lupin
@eviL
@RiderToUtopia