Εγώ τελικά θα έρθω με τα plexies, δε θα ήταν άσχημο να υπάρχει μια καβάτζα αλλαγής αν δεν την παλέψουν στις κερκίδες.
Επίσης, μου θυμίζει κάποιος 2 πράγματα; Πάρκινγκ μπορούμε κι εντός του κτηρίου; Έχει κυλικείο για κανα παιδικό αφέψημα ή πρέπει να σταματήσω σε περίπτερο;
Δε θα ακολουθήσω Πριτς - αλλά Δευτέρα Κορν κ έκλεισα για καλοκαίρι.
Επόμενο ΣΚ πάντως θα γίνει ελπίζω η μεγάλη επιστροφή - ελπίζω να είμαστε όλοι - και θα με μαζεύετε.
Απλά για να υπάρχουν τα πρακτικά για τον ιστορικό του μέλλοντος, να πω ότι τα μπιστ wars vol 93 κρίθηκαν με σκορ 2-1 υπέρ των μπιστι μπόυζ - Lupin/Ktn/Martian.
Η έτερη ομάδα αποτελούνταν από τους μαυρομεταλλικους ChrisP κι apostolisza8 κι εμένα τον άμπιστο.
Υπήρξαν πτώσεις, ειχαμε κι αγκωνιές, σπρωξίματα, στραμπουληγμένα δάχτυλα, τραβηγμένους δικεφάλους κι όλα αυτά τα ωραία που βάζουν σφραγίδα μπιστοποίησης, βρε παιδί μου.
Ραντεβού μάλλον το επόμενο ΣΚ για το κλείσιμο (?) της σεζόν 2023-24, με ελπίδα να έχει μαλακώσει λίγο, ως τότε, το release μου
Τσιγκλάω τα πλήθη για το ΣΚ, να μην ξεχαστεί το μπίστηγμα - εγώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορώ λόγω still πρησμένου δαχτύλου από την προηγούμενη φορά και ελαφρώς πρησμένου αστραγάλου από Priest (αλλά όλοι ξέρουμε ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα το πιέσω)
Still, Σάββατο προσωπικά off γιατί Χαλκιδάρα, Κυριακή αν την παλέψω, θα προτιμούσα το αργά slot
Μπιστες εγω η ωρα που θα μπορουσα σιγουρα (Κυριακη 22.00) δεν εχει διαθεσιμοτητα.
Με ερωτηματικο για Σαββατο ή Κυριακη μεσημερι (14.30, 15.00, 16.00 τετοιες ωρες) και με ερωτηματικο και για Σαββατο 20.00 (22.00 παιζουμε με Καναδα) ή Κυριακη 20.30. Λογικα θα ξερω εντος λιγων ημερων.
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλος kbil
λογικά μέσα - αν και με -1 δάχτυλο ακόμα + επίσης τον αριστερό μου αστράγαλο και πατούσα ακόμα off, από τη σούπα που έφαγα προχτές όταν σχόλασα από το Release/ δεν δεσμεύομαι 100%, να δω αν βγει 6άδα πρώτα και βλέπουμε