Αφού στο χθεσινό παρκέ την βγάλαμε λάδι με ανέπαφους αστραγάλους και χωρίς σοβαρά τραβήγματα, είμαστε μια χαρά
31 θα είμαι Ελλάδα. Αν κανονιστεί αγώνας το σκ 3-4 μάλλον με υπολογιζετε.
Τσιγκλάω τα πλήθη για το ΣΚ, να μην ξεχαστεί το μπίστηγμα - εγώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορώ λόγω still πρησμένου δαχτύλου από την προηγούμενη φορά και ελαφρώς πρησμένου αστραγάλου από Priest (αλλά όλοι ξέρουμε ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα το πιέσω)
Still, Σάββατο προσωπικά off γιατί Χαλκιδάρα, Κυριακή αν την παλέψω, θα προτιμούσα το αργά slot
Επίσης ποτέ ξανά Πατήσια.-
Μπιστες εγω η ωρα που θα μπορουσα σιγουρα (Κυριακη 22.00) δεν εχει διαθεσιμοτητα.
Με ερωτηματικο για Σαββατο ή Κυριακη μεσημερι (14.30, 15.00, 16.00 τετοιες ωρες) και με ερωτηματικο και για Σαββατο 20.00 (22.00 παιζουμε με Καναδα) ή Κυριακη 20.30. Λογικα θα ξερω εντος λιγων ημερων.
Γραψτε και οι υπολοιποι να δουμε αν βγαινει
Είναι λίγο φλου το πρόγραμμά μου, θεωρητικά μπορώ όμως. Θα ξέρω μέχρι αύριο-μεθαύριο.
Εγώ μπορώ Σάββατο όλη μέρα μέχρι τις 7μμ πάνω κάτω. Κυριακή δεν ξέρω ακόμα αλλά, αν Μαζευτείτε, θα το προσπαθήσω (πάλι διαθέσιμος μέχρι τις 7μμ).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.00 Κηφισια To bist or not to bist
@Lupin μαλλον ΝΑΙ, με ενα χερι ο Νυχτοκρωλης
@ChrisP ΝΑΙ
@apostolisza8 ΝΑΙ
@martian ΝΑΙ
@Plex27
@Ktn
@eviL
RiderToUtopia ΝΑΙ
@The_Black_League
@kbil
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
nnnkkk
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλος kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, samis
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
λογικά μέσα - αν και με -1 δάχτυλο ακόμα + επίσης τον αριστερό μου αστράγαλο και πατούσα ακόμα off, από τη σούπα που έφαγα προχτές όταν σχόλασα από το Release/ δεν δεσμεύομαι 100%, να δω αν βγει 6άδα πρώτα και βλέπουμε
Από μένα είναι ΟΧΙ καθότι πρέπει να παραλάβω άμπιιστη (κι ελπίζω όχι άπιστη) γυναίκα από αεροδρόμιο.
Μέσα τελικά.
Άλλος ένας μπίστης και γίναμε
αινιγματικος ο Μπίστης
Είναι δήλωση συμμετοχής?
Πάμε one last shot to glory για Κυριακή
Γράψτε πλιζ ρητά ΜΟΝΟ τις ώρες που μπορείτε, για Κηφισιά
to bist or not to bist
ChrisP 20.30 με μικρή επιφύλαξη
Lupin μαλλον ΝΑΙ, με ενα χερι ο Νυχτοκρωλης (απόγευμα και μετά)
martian Mέσα ο μπίστης
Plex27 - Μέσα για 16.00 - 17.30 ο Beast-ης
RiderToUtopia - Μεσα δυστυχως μονο για το 16.00-17.30 o Μπιστ - Δε - Ντρημ Λάτσος
eviL - Μέσα ο Σλατζομπίστης από 16.00 και μετά
@apostolisza8
@Ktn
@The_Black_League
@kbil
@MegadethaS
@unfadom
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Pantelis79
@dude
@potofgold
nnnkkk
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock Ίσως , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Hector the Hitman, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλος kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, samis
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Απο 16:00 και μετα ειμαι μεσα
3άδα ήδη, πάμε λίγο και οι άλλοι να κάνουμε κουμάντα άμεσα
8.30 με μικρή επιφύλαξη
Μεσα δυστυχως μονο για το 16.00-17.30
Εκτος.