Μπασκετοφατσες του rocking

Άδοξη πιστόλα μυρίζει

Περιμένετε λίγο.

Είμαι φαν των διασώσεων τελευταία.

8 Likes

Νάτος.

8 μήνες ;;;

1 Like

Το εκλεισε κανεις ή να το κλεισω εγω;

Μπουμπουνα το μπίστη μου

1 Like

Μπίστες μου ΓΙΝΑΜΕ

@martian
@RiderToUtopia
@plex27
@Moonchild92
@eviL
Lupin

Αύριο θα γίνει χαμούλης - αν τυχόν βρει κανείς και +2 για 4ον4 ακόμα καλύτερα, αλλιώς πάμε επικό 3ον3 με τρελό τρέξιμο

3 Likes

Εντωμεταξυ βαρεσαν ανατίμηση 20% στο μονό οι κομπρες. Το διπλό παραμένει ως είχε, 80. Πολύ μικρή η διαφορά πλέον

Βγαίνουν εξαιρετικά ματσαπ για το αυριανό

HHF- ΚΑΤ

Evil- Plex the T-Rex

Νυχτοκρωλης - Παργαλατσος

6 Likes

Παιδιά @martian @Lupin @Moonchild92 @eviL @RiderToUtopia έχω ένα θεματάκι, έχω αφήσει στο πατρικό μου τα αθλητικά παπούτσια μου (και τώρα μένω αλλού).

Έχει κανείς σας 2ο ζευγάρι αθλητικά; Φοράω 44.5.
Αλλιώς θα έρθω να παίξω με τα all-star :stuck_out_tongue:

1 Like

47 δυστυχώς

1 Like

Δεν έχω δεύτερο ζευγάρι, άσε που σου ρίχνω σχεδόν δύο νούμερα :stuck_out_tongue:

Έχω εγώ νομίζω 44,5 - επιβεβαιώνω σε λίγο / εναλλακτικά έχω διάφορα αθλητικά παπούτσια που είναι καλύτερα για μπάσκετ από all star, σε λίγο στέλνω αναλυτικά

1 Like

Οκ 45άρι έμπειρο incoming -είναι στενό, ψηλό, σφίγγει δυνατά και λογικά θα σου κάνει, έχε κ ένα έξτρα ζευγάρι κάλτσες αν είναι να φορέσεις διπλές (θα κρατάω και εγώ καλού κακού).
Λίγο βαριά, 5αρίσια και πολυπαιγμένα, καλά διατηρημένα όμως και πρόσφατα πλυμένα κιόλας :stuck_out_tongue:

Summary

3 Likes

image

Τα φοράω και παίρνω και λίγο από τις μαγικές κινήσεις σου;

3 Likes

Σκληροπυρηνικο μπιστηγμα :+1:

7 Likes

Ανασκόπηση Μπιστ Wars vol. 94 Κυριακή 28/7/24

The show must go on λοιπον, και χτες μαζευτήκαμε μια take no prisoners εξάδα και μπιστήξαμε στο θόλο ευρωδακτυλίων (copyright: @The_Black_League ) αρκετά νωρίς σε σχέση με το συνηθισμένο- συγκεκριμένα 16.00-17.30.

Είχαμε εμπιστροφη @Moonchild92 και @eviL μετά από καιρό, καθώς και τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του @plex27 , που αν ηταν μόνιμος κάτοικος Αθηνών (μ)πιστεύω θα ήταν από τους συνήθεις ύποπτους στις μονομαχίες μας. Επαρκείς λόγοι λοιπόν για να περιμένουμε το μπίστηγμα της εβδομάδας, πέρα από την αγάπη μας για την πορτοκαλί σπυριάρα και τα μπιστ-μπιστέ με @martian και @Lupin.

Είχε ζέστη εκτός του γηπέδου- όχι ακραία- αλλά και ζέστη μέσα στο γήπεδο, και όντας οι μοναδικοί παρόντες, μάλλον ο Τσιου (CEO) των ευρωδακτυλίων, ή οι εμπιστάτες, δεν ψήθηκαν να ανοίξουν κλιματισμό, με αποτέλεσμα να στάξουμε ακόμα περισσότερο. Ίσως έπρεπε να τους το πούμε όταν το διαπιστώσαμε.

Ας πάμε όμως στα αγωνιστικά, οι ομάδες ήταν

Μαυροφορεμένοι- Martian, Evil και ο γράφων vs

Τρικολόρε- Lupin, Plex και Moonchild

Το πρώτο μονό κερδήθηκε από την μαυροφορεμένη ομάδα με μικρή διαφορά (21-18 νομίζω) και το δεύτερο- που είπαμε να παρατείνουμε μέχρι να τελειώσει ο χρόνος έληξε περίπου 30-20 (και παλι νομίζω, έπαιζα σε πολύ υψηλούς παλμούς εκείνη την ωρα, και κάποια πράγματα τα θυμάμαι “στο περίπου”), και παλι υπέρ της μαυροφορεμένης ομάδας. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν μικρή πάντως, έστω και αν οι “μαύροι” κερδίσαν και τα δυο μονά.

Στα ατομικά:

@martian σταθερή αξία, πάλεψε με τον “KAT(erpillar)” Moonchild, κέρδισε αρκετές μάχες, σκόραρε αρκετά, βγάλαμε και μαζί αρκετές συνεργασίες, είτε με pick and roll, είτε πονηροstealth κοψίματα του στη ρακέτα. Καλός, καλός.

@eviL παρά την αποχή, η πολύ καλή φυσική του κατάσταση τον βοηθάει να προσαρμόζεται γρήγορα, κατέβασε πολλα ριμπάουντ, κέρδισε μάχες, σκόραρε από μέση/κοντινή απόσταση είτε με jump shoot είτε τις κλασικές του επελάσεις που είναι εντελώς απίθανο να προβλέψεις ακριβώς πότε θα κάνει το release.

@Lupin ενα κλικ κάτω από τα γνωστά του στάνταρ (που είναι τόσο υψηλά που ακόμα και κάτω από αυτα καθοριστικότατος είναι) λόγω των τραυματισμών, ηρωικά δεν έχασε τη μάχη της εβδομάδας. Όταν μάλιστα προς το τέλος όλοι οι υπόλοιποι είχαμε κουραστεί (understatement, ψόφιοι είμασταν) ανέβασε ταχύτητες και με τα γνωστά του Julius Erving meets David Copperfield μπασίματα σκόραρε κατά ριπάς.

@plex27 ο μπίστης είναι αθλητής. Δυνατός, γρήγορος και με αξιοζήλευτες αντοχές, έβγαλε πολύ δυνατές άμυνες και ήταν θετικός και στα επιθετικά του καθήκοντα. Αξιόμπιστος.

@Moonchild92 η πολύμηνη αποχή του δεν φάνηκε καθόλου, ωραία τελειώματα, δυνατές άμυνες στο διόσκουρο Martian και, ως γνωστόν, αν τύχει σε κάποια διείσδυση να πέσεις πάνω του είναι σαν να εφορμείς σε οπλισμένο σκυρόδεμα.

Στα επόμενα λοιπόν μπίστες, απ’ ότι φαίνεται προλαβαίνουμε άλλο ένα, season finale, μπίστηγμα το άλλο ΣΚ πριν τα κουρασμένα από τις εβδομαδιαίες μάχες (40 ηδη παρακαλώ για φέτος ξεκινώντας από το 55ο πέρυσι μετά τις διακοπές και φτάνοντας μέχρι το 94ο) κορμιά μας ξεκουραστούν στις ακτές της Αττικής και όλης της επικράτειας.

8 Likes

Μέσα για όπου και όποτε το επόμενο σ/κ.

1 Like

Μέσα σε όλα την Κυριακή από 17.30 και μετά, προτίμηση 17.30, 19.00 ή 20.30

1 Like

Μεσα για 17:30 !

2 Likes