Μιας και τσαταρεις εδώ, δεν κάνεις την τιμή να σκάσεις μύτη για μπασκετ???!!
το πλάνο Διπλό μάλλον χαιρετάει, δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα - αν και μεταξύ μας τώρα, άδεια είναι τα γήπεδα 2 Κυριακές σερί, πιθανολογώ πως και 10 να βγούμε τελευταία στιγμή θα παίξουμε διπλό όπως και να έχει
Μπαααααα… πάει η ενεργός δράση με τη σπυριάρα, δεν το διακινδυνεύω ρε.
Samis only love brother <3
Θα ήθελα πολύ να έρθω, έστω και για παρέα γιατί είμαι -πάλι- τραυματίας, αλλά είμαι εκτός Αθηνών. Μιλήστε όμως με παρτάλι, πιστεύω έχετε καλές ελπίδες!
Άλλος ένας για διπλό ρε, κουνήστε τα κωλαράκια σας λίγο. Ο δέκατος θα έχει κερασμένη και κερασμένη μπύρα, αν χρειάζεται έξτρα κίνητρο ξερωγω.
Όντως, δεν θα έχουμε δέκατο, ρε;
Πάμε για ζόρικο σίζον φινάλε; Κρίμα γμτ.
Με πήραν από το eurohoops αν θέλουμε να αλλάξουμε σε 19.00, τους είπα όχι, και ρώτησα αν τυχόν είμαστε δέκα αν μπορούμε εκεί επί τόπου να κάνουμε την αλλαγη να πληρώσουμε τη διαφορά και να παίξουμε διπλό, μου είπε ναι.
Οπότε αν βρεθεί ο δέκατος, παρόλο που έχει παρέλθει η προθεσμία αλλαγής, είμαστε κομπλέ
Πάμε ορε ένας δέκατος για θριαμβευτικό κλείσιμο σεζόν
Έλα, μπαίνω εγώ!
Είσαι τεράστιος.
Μουντσααάηλντ!
Λόουερ μη ντάουν, λόουερ μη ντάουν!
Ωραίο ματσάκι χτες. Καλές διακοπές σε όλους.
Volume 96
8 φατσούλες βρέθηκαν
Σπυριάρα να μπιστήξουν
Μεσ’ στου Αυγούστου την πυρά
Να σπρώξουν, να βογκήξουν
Διακοπές πηγαίνετε
Μπανάκια μύρια κάντε
Την μπάλα δεν αφήνουμε
Τον κώλο να χτυπάτε
The Black League (ο ορίτζιναλ), aka Κομισάριος, 09.08.2024
Αυτη η ενδοξη σεζον θα επρεπε να κλεισει,
με πυρ υγρο Αργολικο που θα 'τρεχε σαν βρυση,
ομως δεν προμηθευτηκα, γαμω τα μυρια οσα,
και αδειος παλι εμεινα, ωσαν και το Στρακοσια.
Μαντιναδες γραφετε, αλλα κανενα ριπορτ οχι !
τι λέει πουτανάκια, θα μαζευτούμε Κυριακή να ξεκινήσουμε λίγο την αποτοξίνωση από τα ξύδια και τα αίσχη που σαβουρώσαμε τον Αύγουστο;
Αν και μου εχει λειψει φουλ το μπιστ το wars, αυτη την Κυριακη δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο. Αν κανονιστε θα ενημερωσω οσο πιο συντομα μπορω αν θα παρεβρεθω.
Για πάμε