Μπασκετοφατσες του rocking

Εγώ άκυρο, θα ρωτήσω μπας και βρω κανεναν

1 Like

Το Μπιστ Wars vol. 103 ολοκληρωθηκε με επιτυχια χτες στο Θολο Ευρωδακτυλιων ( © @The_Black_League ).

Οι μπιστες κατεβηκαν με ορεξη για σκεπτομενο και μη μπασκετ, με τις ομαδες να χωριζονται ως εξης:

Team 1: @Ktn , @ChrisP και ο γραφων
Team 2: @Lupin, @apostolisza8, @Hector_the_Hitman, με προσθηκη στο τελείωμα του πρωτου μονού και ολόκληρο το δεύτερο του @Kastroman που επεστρεψε στα μπιστηγματα μετα από καιρο.

Η Team 1 κερδισε τα πρωτα δυο μονα με 3-4 ποντους διαφορα στο πρωτο και λιγο μεγαλυτερη στο δευτερο (αν θυμαμαι καλα- η τρομπονοβεντουζατη μεθεξη (© @Curehead ) του αγωνα ισως μου στερει καποιες λεπτομερειες). Στο τριτο μονο (το οποιο ξεκινησα αλλα τρανταγμα στη μεση στην τελευταια φαση του 2ου με εκανε να καθισω εξω για προληπτικους λογους και η ομαδα 1 πηρε μεταγραφη τον @Kastroman ) η ομαδα 2 κανοντας ανατροπη εκανε το 2-1.

Στα ατομικα:

Team 1:

@Ktn σε μεγαλα κεφια, σκοραρε απο κοντινη αποσταση κυριως αυτη τη φορα με τα σατανικα του stealth κοψιματα, χωρις να λειπουν βεβαια και οι καθιερωμενες του τριποντες βομβες

@ChrisP οργανωσε εξαιρετικα ειτε σε isolation ειτε pick and roll mode, σκοραρε κατα ριπας ειτε με το κλασικο του αργο και μερακλιδικο μπασιμο και τελειωμα με ταμπλο ειτε απο το τριποντο, εδωσε μαχες για τα ριμπαουντ, καλος, καλος.

@RiderToUtopia

Team 2:

@Lupin Οι κακες γλωσσες λενε πως λιγο πριν το παιχνιδι, οντας σε νυχτοκρωλικο mode, εφαγε ενα γιγαντιο σαντουιτς με πέντε (5) κεμπαπ μεσα, τα οποια σε καθε αλμα ακολουθουσαν και εβλεπες το μπιστη να κρατιεται να μην τα πεταξει σαν πυραυλους κρουζ, but still με τις τριπλες στα 0.666 mm απο το εδαφος, τα κοπερφιλντ-ικα του τελειωματα και την εντυπωσιακη για 40χρονο μπιστη αθλητικοτητα του εκανε σπουδαιο ματς

@apostolisza8 μαχητικος οσο λιγοι, σκοραρε κατα ριπας κυριως με μπασιματα ή μεσαια αποσταση, εβαλε και κατι ακροβατικα- ορειβατικα highlights, εβγαλε και μια φαση που τον μαρκαρα ως αλλαγη σε πικ εντ ρολ που πηγε να σουταρει- μετα να πασαρει-αλλαξε γνωμη και πηγε να σουταρει αλλα ειδε ελευθερο συμπαικτη που ομως εκλεισε καποιος δικος μας και τελικα σε μια στιγμη παραφροσυνης σουταρε και το εβαλε σαν σε playstation. Μαγικο καλαθι

@Hector_the_Hitman ειτε με μακρινα σουτ ειτε τις ομηρικες επελασεις του προς το καλαθι σκοραρε αρκετα, παλεψε στα ριμπαουντ και εκανε τη διαφορα σε παμπολλες φασεις

@Kastroman Ενω σωματικα ο μπιστης λογω αποχης αλλα και μικροτραυματισμου δεν ηταν ετοιμος στο 100%, εδειξε την κλαση του και το χερι αλφαδι, συνεργαστηκε ωραια με τον Νυχτοκρωλη (το Λουπεν για οσους δεν παρακολουθουν στενα τα μπιστηγματικα νεα) και πιστευω αν ερχεται συχνα θα ξαναγυρισει γρηγορα στα υψηλα επιπεδα μπιστηγματικης ποιοτητας που ειχε οταν ηταν συστηματικος θαμωνας.

Στα επομενα λοιπον !

10 Likes

2 επισημάνσεις:

Κοινώς, γυρίσαμε διαφορά 13 πόντων, καλά ήταν, γλιτώσαμε την ταπείνωση.

= μας ξεφούρνισε τουλάχιστον 5 κλατς καλάθια από μέση και μακρινή απόσταση, και ψιλοσυνεχόμενα, κάτι μου θύμιζε, σπάω το κεφάλι μου να βρω τι.

α, edit:

το οποίο, δεν μέτρησε, γιατί δεν είχαμε αλλάξει πάσα.

Αλλά εδώ είμασε για τη ζωή και το street credit, και όχι για τα analytics τις πληροφορίες

2 Likes

Fixxxed. Όλα εγώ πχια :stuck_out_tongue:;

5 Likes

Παλιό, αλλά επίκαιρο!

6 Likes

Τι λεει ? Θα κουνηθουμε καθολου? Αρχισαν και τα μελομακαρονα.

3 Likes

Μετα την αναπαυλα λοιπον, ας δουμε για Κυριακη 1/12 (διαθεσιμες ωρες 19.00, 20.30, 22.00 Κηφισια 20.00 Πατησια)

@ChrisP ΝΑΙ αν εχει αναρρωσει απο ιωση ο μπιστης
@eviL ΝΑΙ για 19:00, 20:00, 20:30
@Ktn ΝΑΙ για 19:00, 20:00, 20:30
@apostolisza8 ΝΑΙ για 19.00, 20.00, λογικά ΝΑΙ για 20.30
@martian
@Lupin ΟΧΙ
RiderToUtopia ΝΑΙ για 22.00, ισως για τα υπολοιπα
@The_Black_League ΟΧΙ
@kbil ΝΑΙ
@MegadethaS
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@Hector_the_Hitman ΝΑΙ
@potofgold
@nnnkkk
@NOVITSKI
@Pantelis79
dude

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger

off, καλό 2025

Άιντα.

Μεσα για 19:00, 20:00, 20:30

2 Likes

+1

2 Likes

Ίωση εδώ, κανονίστε και θα έρθω μόνο αν είμαι απόλύτα καλά.

1 Like

Πείτε ορε

Λέω ναι επι της αρχής. Ενημερώστε για ώρα και αν θέλουμε παίκτες

1 Like

Θέλουμε.

Την ώρα την βγάζεις από τα στατιστικά.

Την τελευταία φορά παίξατε 23:00 με 02:00 πάντως!

2 Likes

Ρε, των δηλώσεων για αυτή την κυριακή λέω :stuck_out_tongue:

@kbil για 19.00 ή 20.00 είστε 5 σιγουροι (μαζί με Έκτορα) , @chrisp ισως

Για 20.30 4 σιγουροι, @ChrisP ισως, @apostolisza8 και εγω μαλλον

Σε καθε περιπτωση, με 2 μπιστες σου για καποια απο αυτες τις ωρες (ρωτα τους και για τις 3 και βλεπουμε αναλογα με τι θα απαντησουν) βγαζουμε τουλαχιστον 6αδα, μεγιστο 9 με τις ως τωρα συμμετοχες, οποτε ειμαστε οκ να το μπουμπουνησουμε και βλέπουμε για τον ακριβή αριθμό όταν τα ίσως/μάλλον οριστικοποιηθουν

Επίσης, μπιστηδες @Ktn και @Hector_the_Hitman sup?

ναι – κάποια στιγμή θα επιτρέψει και το φόρουμ να ποστάρει :melting_face:

1 Like

Τι λέει εδώ?