Μεσα για Σαββατο ή Κυριακη βραδινες ωρες (20.30 και μετα)
Θα είμαι εκτός για 3ήμερο.
Καλη χρονια - καλη μπιστοσεζον !
Εστειλαν οι αιωνιοι αντιπαλοι για πιθανη μαχη το επομενο ΣΚ.
Καλή μπιστηγματικη χρόνια να έχουμε!
Αν είναι για 20.30 ή 22.00 εγώ σίγουρα μέσα είτε Σάββατο είτε Κυριακή, πολύ πιθανό και για νωρίτερα την Κυριακή
Για πάμε να ξεκινήσουμε με ΔΙΠΛΑΡΑ.
Μέσα για Σάββατο, και αργά, Κυριακή προτιμώ απόγευμα/νωρίς βραδάκι.
Για παμε 5-7δα παρακαλω.
Γενικά προτιμώ Κυριακή κάτι τύπου 19.00, αλλά ό,τι πείτε.
off εγώ επ’ αορίστου λόγω δουλειάς/κούρασης/έχω κανονίσει διάφορα τις Κυριακές του Γενάρη - αν κάτσει καμιά φορά θα έρχομαι ως guest
Κυριακή ότι ώρα θέλετε, δηλώνω έτοιμος για το μεγάλο ΚΑΜΠΑΚ.
Θα παίξουμε ή θα σύρω όσους χρειαστεί για να βγει έστω μονάκι.
Ενα ξερο ταγκ γιατι ειμαι λιγο πνιγμενος- θα ενημερωσω αργοτερα με τις συμμετοχες
Σαββατο ή Κυριακη 11-12 Ιανουαριου- Δε καμπακ οφ δε μπιστς, με προταση και για διπλο απο τους “αιωνιους”, δηλωστε αν μπορειτε οσοι δεν εχετε γραψει
@kbil
@Ktn
@Hector_the_Hitman
@ChrisP
@apostolisza8
RiderToUtopia
@eviL
@martian
@The_Black_League
@kbil
@MegadethaS
@morgoth
@Moonchild92
@Kastroman
@Outshined
@JoHNNyB
@MrBeast
@potofgold
@nnnkkk
@NOVITSKI
@Pantelis79
Προσωπικα προτιμαω αιωνιους και διπλο, αλλα μεσα (Σ ή Κ απο 20.30 και μετα σιγουρα, πιο νωρις παιζεται) και για φορουμικο μονο φυσικα.
Ναι για Κυριακή.
Πήγα να γράψω ότι είμαι μέσα για Σάββατο βράδυ στην Κηφισιά, αλλά μπήκα και είδα διαθεσιμότητες.
Αν μπείτε κι εσείς, μάλλον θα καταλάβετε ότι πάει για φούντο αυτό το Σ/Κ. Το μόνο που φαίνεται να υπάρχει αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι το 21:30-22:45 του Σαββάτου στα Πατήσια. Τίποτα άλλο.
Πάμε πάλι.
Οχι περιμενουν εμας να επιβεβαιωσουμε πρωτα. Οποτε χλωμους μας βλεπω.
Μάλλον έχει θέμα η πλατφόρμα κρατήσεων πάντως, ένα τηλεφωνάκι λογικά θα λύσει την απορία.
Εγώ όπως είπα είμαι μέσα με προτίμηση Κυριακή.
Ναι κι από δω για κυριακή!
Ναι είχα πάει μέσα στις γιορτές και ακούστηκε ως φήμη ότι κλείνει λόγω λήξης του μισθωτηρίου και ότι θα γίνει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Δυστυχώς επιβεβαιώνεται λοιπον
Πρέπει οπωσδήποτε να το κηδεψουμε με ένα last dance μέχρι Παρασκευή.
Ξεβολευτειτε.
Μετά επιστροφή στα λαϊκά hoods.