Ναι για Παρασκευή (οποτεδήποτε) και Κυριακή (στο 20.00 slot)
Αν Λάτσος είναι οκ με Κυριακή ίσως βολέψει αυτό τελικά (@martian για σκούντα το έτερο θωρηκτό Ποτέμκιν)- εγώ έχω γενέθλια κεράς το Σάββατο και για αυτό μπήκα στο ΙΣΩΣ (μάλλον όχι) για εκείνο το βράδυ (θα έχω και γονείς μου εδώ, γενικά όλα μπουρλότο )
και πάμε και οι υπόλοιποι ε
Για φούντο το βλέπω, εκτός αν πχ @kbil → Κυριακή στο 20.00 - 21.15 έχεις μια 3άδα να φέρεις ίσως και να πάμε mix με τριάδα + εσένα/@ChrisP/@martian + καταφέρει και ο @RiderToUtopia κανένα guest έκπληξη για ανάσες
Τις άλλες μέρες δεν μας βλέπω, γιατί μάλλον χρειαζόμαστε και εκεί extras και είσαι ο μόνος που μπορεί θεωρητικά να βρει και να φέρει
Μέσα για Παρασκευή βράδυ 22.30
Next week count me in
Ψάχνω και ενημερωνω
ΆΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ γιατί ο μπασκετικός Καναδάς έχει ρέντα φέτος
Άκυροι όλοι δυστυχώς
δεν (μ)πειράζει, δεν μας θέλει το καλοκαίρι μάλλον - ειδικά με τόσες συναυλίες τα ΠΣΚ
Πάμε για το επόμενο ΠΣΚ με τον @samis κιόλας στις επάλξεις - εγώ θα μπιστήξω ανοικτό Κυριακή πάντως, οπότε αν ψήνει κανείς λέμε από τώρα κατά τις 19.00 Φωκιανό/ή όπου (το μιλάμε anyway)
Θα έχουμε και @Samis λογικά ΣΚ, οπότε μιλήσε για Κυριακή (τι ώρες προτιμάτε κτλ) σε Πατήσια (κατά προτίμηση λίγο άμεσα, εφόσον βέβαια αυτό είναι δυνατόν)
Αν τυχόν θέλει κανείς Σάββατο, ας το πει και βλέπουμε
@Lupin - μέσα σε όλα, προτίμηση 20.00 - 21.15
@samis - ok μετά τις 18.00
@apostolisza8 - μέσα σε όλα
@martian - μέσα σε όλα
@Ktn - μέσα σε όλα
@Hector_the_Hitman - μέσα σε όλα
@RiderToUtopia - 50/50
@ChrisP - ΟΧΙ
@kbil
@Moonchild92
@eviL
@NOVITSKI
@The_Black_League
@MegadethaS
@morgoth
@Outshined
@potofgold
@nnnkkk
@Pantelis79
@Kastroman
JoHNNyB
MrBeast
dude
Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11
The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil
Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex
Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger
Λογικά μετά τις 6 είναι καλά.
Δινω μια μικρη πιθανοτητα να μπορω στο 20.00, αλλα μην βασιζεστε σε αυτο, αν κανονισετε και μπορεσω θα ερθω.
ας ποντάρουμε στο 20.00 (βολεύει και εμένα )
πάμε άλλοι τέσσερεις τουλάχιστον για να το κλείσω - και βλέπουμε μετά
Ναι σε όλα
Ναι σε όλα και εγώ.
Πσρών
Αντουάν - ο Έκτορας?
Ναι κι από Έκτορα!