Μπασκετοφατσες του rocking

Lets Goo GIFs | Tenor

Παίδες, εγώ είμαι ψιλοάρρωστος όλη τη βδομάδα, οπότε ιδανικά θα προτιμούσα Κυριακή για να έχω μια μεγαλύτερη πιθανότητα να έχω συνέλθει.

3 Likes

Αρρώστησες κι εσύ με τη Θιατεράρα;

2 Likes

πφ και νόμιζα πως ο Παντελής δήλωσε συμμετοχή όταν είδα το reply :unamused:

2 Likes

Μέχρι τώρα έχουμε

γω - ΝΑΙ Π ή Κ
@Lupin ΝΑΙ Π ίσως Κ
@martian ΝΑΙ Π (22.30 / 21.00) ή Κ
@kbil ΝΑΙ Κ (ας τοποθετηθεί για Π)
@ChrisP ΝΑΙ Π (21.00 / 22.30)
@Hector_the_Hitman NAI Π
@Moonchild92 ΝΑΙ Κ (και περαστικά ε)

λολ, σίγουροι 5 για Παρασκευή, μάλλον 5 και για Κυριακή, λοιποί αχάμπαροι θα σπάσετε το tie-breaker ή θα δουμε μετατοπιση πιονιου για μια απο τις 2 ημερες και δημιουργια 6δας;

Θα μπιστήξουμε ή μπα;

Άντε ο 6ος - γιατί είμαι στο τσακ να πιστολιάσω και γω ε :stuck_out_tongue:

1 Like

image

2 Likes

image

αντίδραση αντίδραση

Αν το πνεύμα σας το λέει, έρχεστε.

Πιστόλια δεκτά μόνο από το τρίποντο.

Αν βγουμε εξαδα και Κυριακή, να το ξανασυζητησουμε.

1 Like

Είμαστε ακόμα 5αδα btw οπότε ναι - όποιος ψήσει έρχεται, θα έχει και μπύρες

1 Like

Δευτερα 4/8 αργα το απογευμα η κλικα που λυμαινεται τη διοργανωση απεφανθη ΜΠΙΣΤ ΙΝ ΝΤΑ ΧΟΥΝΤ σε ανοιχτο, καπου προς το ευρυτερο κεντρο μαλλον.

@lupin
@ChrisP
@apostolisza8
@martian
@Pargalatsos_tis_kardias_sas

…οι σιγουροι συμμετεχοντες, ψηθειτε κι αλλοι, αναμεινατε στο ακουστικο σας για περισσοτερες ανακοινωσεις οταν θα πλησιαζει η μερα.

2 Likes

Πάμε Εκάλη βρε ΠΛΗΒΕΙΟΙ

2 Likes

Untitled-5

@martian
@ChrisP
@Lupin
@apostolisza8
@Ktn
Παργαλατσος

Μονο κασερι

Καλοδεχουμενος οποιος αλλος μπιστης θελει να ερθει

4 Likes

Τελευταίο μπιστηγμα πριν το καλοκαιρινό break, οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής:

@ChrisP @apostolisza8 @martian vs
@Lupin @Ktn και ο γράφων

Είχαμε κλείσει το 8x14 αλλά όταν το αντικρίσαμε πάθαμε μια κλειστομπιστοφοβια και κάναμε upgrade σε κανονικό μισό γήπεδο.

Οι εγκαταστάσεις του βόρειου μπιστηχτηριου έχουν εμφανώς βελτιωθεί, απέχουν από το τέλειο πολύ, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν αυτο το αισχος που είχαμε αντικρίσει την πρώτη φορά που περιπλανηθηκαμε στους μπρουταλιστικους λαβύρινθους (copyright: νυχτοκρωλης aka Lupin) του γνωστού ιδιωτικού σχολειου των ΒΠ.

Παίξαμε δύο μονα, με τη δεύτερη ομάδα να κερδίζει με μικρή διαφορά και στα δύο.

Στα ατομικά:

Chrisp: με μπασιματα, βόμβες και καλές άμυνες ήταν πολύτιμος μπίστης για την ομάδα του, έστω και αν τον έχουμε δει και σε καλύτερες εμφανίσεις

Αποστολής: all hell breaks loose στο σκοράρισμα, καλές άμυνες, σε καλή βραδιά ο μπίστης

Martian: σταθερά καλό βαλκανικό old school 4αρι, έκανε και μια προσποίηση και plot twist κάτω από το καλάθι που ήταν από τα highlight της βραδιάς

Lupin: Καταιγιστικός πριν τον ελαφρύ τραυματισμό του (διαστρεμματακι), μετά συνέχισε υπέρτιμια με ένα πόδι. Μπίστης που και σαν τον ιππότη στο monty python and the holy grail να είχε μείνει και πάλι πόντους και ριμπάουντ θα μάζευε

KTN: κοψίματα, mid range, μακρινά, πολύ τρέξιμο, καλές άμυνες σε βαρύτερους παίκτες, πάντα αξιόμπιστος

Γράφων: Ήμουνα πολύ λιγότερο σάπιος απ’ ότι περίμενα μετα από τόσο καιρό που είχα να κάνω οποιαδήποτε αερόβια, και αυτό μου αρκεί

Tldr: γαμω μπιστηξαμε , ήπιαμε και τις μπύρες μας μετά, αρχοντική Δευτέρα βράδυ

5 Likes

Εγώ θα το πω πάντως και εδώ - μια χαρά έχει γίνει το γηπεδάκι Εκάλη και δεδομένου πως Πατήσια γιόκ από Σεπτέμβρη (που θα τα καβατζώσουν όλα οι ομάδες και οι συνδρομητές) ξαναπάω ανετότατα βόρεια (μισή ωρίτσα διαδρομή από κέντρο, πάνω κάτω κάνα 7λέπτο περιπου από την προηγούμενη τοποθεσία)

Δεν είναι για κάθε Κυριακή αλλά 1-2 φορές το μήνα δε με χαλάει

2 Likes

Είναι και ταμάμ για άραγμα μετά, αν δεν πάμε στο τελευταίο slot δηλαδή.

Ήταν όντως καλή φάση και όχι πολύ πιο μακριά από το προηγούμενο Eurohoops στην Κηφισιά. Για 1-2 φορές το μήνα σίγουρα το σηκώνει να τραβιόμαστε ως εκεί.

2 Likes

Arise, arise, Riders of Théoden! Spears shall be shaken, shields shall be splintered! A sword day, a red day ere the sun rises!... – @rytfujgkuhhgmjgh on Tumblr

Kυριακή πολύ καλό slot σε Πατήσια 20.00 με 21.30 - αλλά βάζω και Σάββατο μπας και…
Πάμε τώρα στα κοντά να βγει 6άδα minimum να το προλάβουμε!

Σάββατο

Κυριακή

@Lupin - μέσα για Κυριακή/Σάββατο λογικά και εκεί μέσα αλλά να δούμε τι λέει η πλειοψηφία
@apostolisza8 - μέσα για Κυριακή/Σάββατο λογικά και εκεί - εξαρτάται από Eurobasket
@RiderToUtopia - μέσα για Σάββατο 21.30/ερωτηματικό το 20.00

@martian - Δάχτυλο (με ερωτηματικό)

@ChrisP
@kbil
@Moonchild92
@Ktn
@eviL
@NOVITSKI
@Hector_the_Hitman
@The_Black_League
@MegadethaS
@morgoth
@Outshined
@potofgold
@nnnkkk
@Pantelis79
@dude
@Kastroman
JoHNNyB
MrBeast

Άμεσα διαθέσιμοι (Εξωσχολικοί) - 11

The X-Factor , Nick the Quick , Sadface , Yofst, John the rock , Μήτσος UK , Omar-is-coming, Pokerface, G 30/40/50, Foo Fighter, Φίλοι Kbil

Εκτάκτως διαθέσιμοι ξενιτεμένοι κι “ετεροδημότες” φορουμικοί - 5
Giasonas , samis , osfp7 , QuintomScenario, Plex

Άλλοι φορουμικοί, αμπιστοι προς το παρον bostonflesh , St_Anger

Γενικα ναι μεσα σολα, εκτος αν εκεινες τις ωρες ο Γιαννης διεκδικει μεταλλιο.

1 Like

Με ερωτηματικό κυρίως γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι το δάχτυλό μου.

1 Like

Την Κυριακη χμ εχει μικρο/μεγαλο τελικο ορε :stuck_out_tongue: (εστω και αν δεν κερδισουμε σημερα, ενα ενδιαφερον θα το εχει)

Για Σαββατο σιγουρα μεσα στο 21.30, ερωτηματικο στο 20.00

Για Κυριακη μεσα αν χασουμε σημερα και μαζευομαστε

1 Like

Εγώ για Κυριακή μπορώ να κάνω πίσω μόνο εάν προκριθεί τελικό η Ελλάδα - δεν με αφορά κάτι άλλο μετά, προτιμώ ούτως ή άλλως να παίζω παρά να βλέπω…
Αλλά οκ ας πάμε προς Σάββατο μεριά, να μην έχουμε απώλειες και κολλήματα για οποιονδήποτε λόγο