Πάμε για Κυριακή νομίζω στις 20.00 - είναι μάλλον αυτό που βολεύει προς το παρόν την πλειοψηφία + Πατήσια θα έλεγα, να μην ξοριζόμαστε (το λέτε οι Αθηναίοι αυτό; δεν θυμάμαι, να μην τρέχουμε στου διαόλου τεσπά)
(Σας βάζω όλους στο ΝΑΙ για 20.00, αν αλλάξει κάτι ή δεν είστε σίγουροι πείτε το).
Επειδή αχνοφαίνεται και διπλό έτσι, πείτε και οι άλλοι σιγά σιγά…
7άδα με 2 μπίστες στο ΙΣΩΣ - και θέλουμε +3 παίκτες για διπλό ή έστω έναν για μονό
(Πιθανοί μπίστες για να συμπληρωθεί η 10άδα είναι μάλλον οι @Moonchild92@Hector_the_Hitman και ένας φίλος ή ο @Kastroman, αν τον πρήξω πολύ και δεν έχει κανονίσει και τίποτα άλλο)
Το βλέπω για μονό προσωπικά, αλλά όπως και να έχει πείτε και οι ΙΣΩΣ όταν είστε σίγουροι + απαντήστε και οι λοιποί, να δούμε τι και πως
Είμαστε σίγουρη 6άδα οπότε κομπλέ - Λάτσε ή όποιος, αν το έχετε εύκαιρο μπουμπουνίστε το (εγώ από κινητό τώρα γράφω γιατί είμαι γιατρό, μην βγάζω τώρα κάρτες κτλ γιατί θα με φάει η Κερά - θα είμαι γραφείο σε κάνα δίωρο) και αν βγουν άλλοι 4 για διπλό, παίρνουμε τηλ και (ελπίζω) το κανονίζουμε
Κοντρα σε παιδικα παρτυ, αποπνικτικα γηπεδα, παρκε για πατιναζ, γηπεδα που γινονται αντιπροσωπειες αυτοκινητων, μπρουταλιστικους λαβυρινθους, ειμαστε εδω και κραταμε τη φαση αληθινη μπιστιζ
(ελπίζω να μην μας φύγει κάνα πόδι την Κυριακή - εικάζω πως όλο τον Αύγουστο θα έχει μαζέψει τη σκόνη της χρονιάς, αλλά ελπίζω κιόλας πως θα το έχουν καθαρίσει λίγο για τα παιδικά τμήματα του Σεπτέμβρη/άνοιξαν και τα σχολεία κτλ)