__Εμείς (οι 4) θα πάμε ε;
__Ή το αφήνουμε για άλλη φορά να προλάβουν να οργανωθούν περισσότεροι;
__Εμείς (οι 4) θα πάμε ε;
__Ή το αφήνουμε για άλλη φορά να προλάβουν να οργανωθούν περισσότεροι;
ας το αφησουμε. να ειμαστε τουλαχιστον για 3ν3. την τελευταια φορα 11-12 ατομα ειμασταν…:?
__Οκ, εγώ ήμουν ετοιμος ακομα και την ύστατη στιγμη (:p), και καλά θα ήταν να ξεπιανόμασταν κιόλας, αλλά δε πειράζει, την επόμενη φορά.
__Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά δε το οργανώσαμε με συγκεκριμένες μέρες απ’ την αρχή και δεν θα πρόλαβαν να το δουν αρκετοί. Εχουν ξενερώσει και με την εθνική… :lol: 8)
__Αντε, αρχίστε να δηλώνετε ενδιαφέρον, εγώ είμαι σχετικά free για όλη τη βδομάδα τα απογευματάκια.
κανα μπασκετακι ρε παιδια?
σαββατο? :-k
Μέσα αν είναι 7+
λέτε να το ψήσουμε για αυτο το σαββατο?
Στις 7.30 παίζουμε εμείς και ο ΠΑΟ.
Αν το κανονίσουμε νωρίς 4-4.30 δε λέω όχι.
Άμα είναι για το Σάββατο,πιθανόν να σκάσω μύτη και εγώ!!!
ναι για νωρις ελεγα και γω, γιατι νυχτωνει. κατα τις 5 το πολυ δηλαδη. για πειτε οσοι μπορειτε να δουμε αν το ψηνουμε ή οχι.
θα το ψησω και εγω ισως για σαββατο-οχι ακομα σιγουρα ομως οπωτε don’t count me ακομα-…
Εγώ λογικά μέσα απλά πείτε μου που θα πάω και πως θα πάω επειδή υπάρχει και κίνδυνος να χαθώ άμα είναι
αμα χαθεις εκει, εισαι για μπαν
Destroyer απουσια
Όχι εντάξει,μου εξήγησαν που είναι,οπότε οκ.:D:D
[CENTER][/CENTER]
__…το ψήνω άσχημα. 8)
Αν μιλατε για το ερχομενο Σαββατο δεν μπορω εγω…Θα παω Ozzy…
Για Παρασκευη και Δευτερα ειμαι μεσα…
Μέσα και εγώ!
θα λείπω, next time.
Μάιστα, έτσι, να βλέπουμε ποιοι ειναι οι λιποτάκται!
Μέχρι στιγμής:
samis
floydized
manos87
red pyramid
chrisp
shadowcaster
Μιλάμε πάντα για Σάββατο, γύρω στις 4-5, Αμπελόκηπους.
Τελικά Σάββατο στις 4 στους Αμπελόκηπους;
Άμα είναι να το κάνουμε επίσημο να ξέρω κιόλας,επειδή από αύριο θα είμαι Αθήνα και μπορεί να μην έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο.
εγω + 1 φιλος μαλλον θα ερθουμε κατα 99%, οπωτε θα ειμαστε 8αδα για 4Χ4…μια χαρα
\μ/