Aν μου πείτε πώς πάω στα γηπεδάκια…
super σαμις…faust, τα γηπεδακια ειναι ακριβως απο πανω απο το μετρο Αμπελοκηποι, αποκλειετε να μην τα δεις…(σου βγαζω και το ερωτηματικο:p)
Destroyer
dude
Faust
Πυραμιδας (?)
Chrisp (?)
Lupin
φιλος lupin (?)
Samis
Destroyer
dude
Faust
Πυραμιδας
Chrisp (?)
Lupin
φιλος lupin (?)
Samis
Πάω να καθαρίσω το μπλουζάκι Kobe και έρχομαι
παμε για μεγαλες στιγμες
\m/
dude να ρθω να σε παρω να παμε μαζι?
μπα, λογικα θα ρθω να σε πάρω εγώ και θα πάμε να μαζέψουμε τον λουπέν. θα δεχόμουνα την πρότασή σου, απλά μάλλον θα πρέπει να αφήσω και τη μαμά μου (:P) στο μετρο των αμπελοκήπων. αν δε σου στείλω τπτ μέχρι τις 3, 3 κ 20 στο γνωστό σημείο.
ok! c ya there λοιπον 3.20
Ρε θα βρεθούμε κατευθείαν στο γήπεδο ή στο μετρό?Γιατί θα χαθώ δεν υπάρχει περίπτωση#-o
ρε, ειναι ακριβως ΜΠΡΟΣΤΑ σου, θα δεις κατι ψηλα καγκελα με συρματοπλεγμα πανω απο το μετρο ακριβως(οπως βγαινεις απο τη δεξια εξοδο του μετρο, με το μεγαλο διαδρομο)…δεν παιζει να υπαρχει μορφη ζωης που να μην μπορει να τα δει…ενναλακτικα θα ριχνουμε κανα βλεφαρο αμα δουμε μπασκετοντυμενο νεανια να περιμενει εξω απο μετρο και θα σε κοροιδεψουμε λιγακι μεχρι να ακουσεις το εγκαρδιο ‘εδω πανω ρε μλκ’ απο το γηπεδο…
Εντάξει ρε:D
Απλά επειδή δεν έχω ξαναπάει Αμπελόκηπους…
don’t worry, ειναι πανευκολο, θα ριχνουμε και μεις κανα βλεφαρο αλλα θα το δεις, δεν παιζει…
Ξεκινάω σε κανα τέταρτο, στις 4 θα είμαι εκεί
Μόνο φωνάξτε με γιατί δεν ξέρω φάτσες
Άκυρος εγώ, σόρι αλλά τώρα βρήκα πρόσβαση σε νετ.
hail σε ολους σημερα, ειχαμε το θεματακι αρχικα με τη μπαλα αλλα τελικα ολα καλα, το σημερινο ηταν ζεσταμα για το επομενο, αναμενομενo επικο ματσακι-το οποιο ελπιζω να τιμησουν περισσοτεροι…
cheers
\m/
ωραια παιξαμε. αλλα ειμασταν λιγοτεροι…
5 λεπτα πιο μετα να ανοιγαν τα φωτα το ειχαμε παρει το ματσακι.
υγ. Lupin σορρυ για την επικινδυνη πασα…
:lol::lol::lol:
Ωραίο το ματσάκι, να ξανακανονίσουμε σύντομα!
Χάρηκα που γνώρισα Samis,Destroyer,dude,lupin,pyramid και mano:wink:
εχεις ολα τα φοντα… τρομερα φαλτσα στην μπαλα με το ταμπλω. δεν θυμαμαι και γω ποσα τετοια εβαλες. μην ξεχασω και τον καταστροφεα ομως, ηταν πολυ αρκετα καλος. χεχεχε. ωραιο ματσακι σημερα, αντε να κανονισουμε συντομα το επομενο.
Πλάκα είχε. Κάποιες τρομερές προσπάθειες από Lupin-Samis, ο Faust με πέθανε στο τρέξιμο, ζόρικος παίκτης για να μαρκάρεις, και γενικότερα καλές φάσεις αλλά πρέπει όπως και δήποτε να κανονιστεί ξανά επικό διπλό, μας έχει λείψει με το παραπάνω.
Ακουω ωραια πραγματα και ψηνομαι κι αλλο…
Προβλεπω πως μια εκ των Σαββατου και Κυριακης θα εχω ρεπο οποτε θα μπορεσω μαλλον…
Θα ξερω Τριτη-Τεταρτη και θα ενημερωσω…