Μπασκετοφατσες του rocking

και γω μεσα. στις 5 μπορω να ειμαι κει. οχι νωριτερα…

Στις 5 γενικά είναι ό,τι πρέπει,

5 μια χαρα

samis
faulst
destroyer
lupin(?)

αντε μαζευτειτε να γινει μαχη…

Α, εμένα όχι ε???

sorry μου ξεφυγε!!

samis
faulst
destroyer
ChrisP
lupin(?)

Εγω μαθαινω προγραμμα δουλειας σημερα μαλλον, οποτε ενημερωνω το συντομοτερο…

Destroyer με (?)
8 μερες αντιβιωση μου γραψανε σημερα!:slight_smile:

Το προγραμμα για Κυριακη λεει 11.30-16.45 και για Σαββατο ρεπο…

Αν κανονισετε Σαββατο στανταρ μεσα…Για Κυριακη θα ειμαι γυρω στις 17.30 στο γηπεδο αν φυγω καπακι απο δουλεια…

χμμμ αντε για να δουμε. αντε δηλωστε να παιχτει κανα επικο διπλο

Κυριακή 17.00, Αμπελόκηποι:

samis
faulst
ChrisP
Plunderer
rasputin (17.30)
destroyer (?)
lupin(?)

(πού έχω βάλει τα μπασκετικά μου, πού να 'χω βάλει τα μπασκετικά μου… α! νάτα!!)

__Μέσα κι εγώ! :smiley:

τελεια, αντε να μαζευτουμε για διπλακι με τον ρασπουτιν στις 17:30…

samis
faulst
ChrisP
Plunderer
shadowcaster
rasputin (17.30)
destroyer (?)
lupin(?)

dude, mano, πυραμιδα, voodochild, angel για δηλωστε

Εγώ θα ξέρω εκείνη τη μέρα αν μπορώ. Αν είστε ζυγός αριθμός θα προσπαθήσω να έρθω για να σας το χαλάσω

εγω συνεχιζω να το ψηνω τρελα αλλα ποναω, εχω μια αμυδρη υποψια τλκ πως ισως ειναι πιο σοβαρο αποτι νομιζω…οπως και ναχει, θα πω σαββατο οριστικα, το πολυ πολυ να το δεσω λιγο και να θυμηθουμε παλιες καλες εποχες νιγκα στριτμπολ

:lol::lol::lol:

Αν γινεται ας επιβεβαιωσετε σημερα οσοι ειναι να ερθουν για να ξερουμε…

Επισης επειδη θα μπω τελευταια φορα στο φορουμ σημερα το βραδυ, γιατι αυριο πρωι δουλεια και καπακι γηπεδο, δεν θα χω ενημερωση για το αν ισχυει ή οχι το μπασκετακι…

Οποτε ή να το σιγουρεψουμε σημερα ή αν ακυρωθει και δεν το δω ας με παρει τηλ. κανας Μανος που το εχει το τηλ. μου…

Αντε να κανονισουμε ρε σεις…Αφιστε τις δικαιολογιες…Εγω σημερα ειμαι με τα λαιμα και ψιλοχαλια αλλα θα σκασω αν κανονιστει…Αντε ντε…:stuck_out_tongue:

Λοιπόν όσοι είναι σίγουροι να προσθέσουν το όνομά τους στη λίστα

Rasputin
Faust

παιδες, εγω seriously ποναω ακομα στο δαχτυλο, δεν νομιζω να τοχω για αυριο-μαλλον θα παω απο δευτερα να το τσεκαρω σε γιατρο γιατι ειναι too much τοσο καιρο…αμα μουρθει να κανω υπερβαση αυριο και να το σακατεψω μια και καλη, θα σκασω απο το πουθενα-αλλα πιθανοτατα δεν…-

Κυριακή - 17.00 - γήπεδα μετρό Αμπελοκήπων

rasputin
Faust
ChrisP

Plunderer δεν θα έρθει?Ρωτάω επειδή τον είχες βάλει στην προηγούμενη λίστα