και γω ειμαι μεσα αρκει να μηνεχει τον καιρο που εχει τωρα χαχαχαχα. ριχνει χιονια!!!
εγω απλα ΚΡΥΩΝΩ και ειμαι απο χτες σχεδον με μυξες κτλ, χλωμο σημερα + αμα φαω με το κρυο καμια καλη στο δαχτυλο την πουτσισαμε κυριοι, λυπαμε πολυ-αληθεια- αλλα δεν τοχω για σημερα:/
Ναι ρε εννοείται μην ξεσκίσεις και το δάχτυλο.Έτσι κι αλλιώς δε νομίζω να μαζευόμασταν
τέτοιο κρύο δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα δάκτυλα πάντως…
οταν θα σε βγαζει εξω ο λαχογος χωρις γαντακια κ σκουφακι, να δεις τι ωραια που θα ειναι…
χτυπας εκει που ποναει αλλα στο επομενο μπασκετοποδοσφαιρο θα ανταπωδω τα χτυπηματα με το τροπο μου!8)
ποτε θα ειναι αυτο???
Ρε 'σεις το ψήνει κανείς για καμιά μπασκετοφορουμοσυνάντηση το επόμενο Σ/Κ στην Αθήνα;Ε;
Εγω μπορω για Κυριακη 2/1…Για την αλλη εβδομαδα θα ξερω οταν δω προγραμα δουλειας…
Edit: Και Δευτερα 3/1 μπορω…
και εγω μεσα για μπασκετακι…
ΙΤΣ ΟΦΦΙΣΙΑΛ. Κανονίζεται σοβαρή μπασκετοφάση για την Κυριακή, ή αυτήνα αν μπορούμε ή την επόμενη. Δηλώστε
[U]ΑΥΤΗΝΑ[/U]
tucker87
[U]ΤΗΝΑΛΛΗΝΑ[/U]
tucker87
ΙΤΣ ΟΦΦΙΣΙΑΛ. Κανονίζεται σοβαρή μπασκετοφάση για την Κυριακή, ή αυτήνα αν μπορούμε ή την επόμενη. Δηλώστε
[U]ΑΥΤΗΝΑ[/U]
tucker87
Biffy Pippen
[U]ΤΗΝΑΛΛΗΝΑ[/U]
tucker87
εχω να παιξω απο το λυκειο, και ειμαι οτι πιο αμπαλο εχει κυκλοφορησει στο παρκε, αλλα εχω στυλ οταν σουταρω, και στο μπασκετ μονο αυτο μετραει οπως ολοι ξερουμε
[U]ΑΥΤΗΝΑ[/U]
tucker87
Biffy Pippen
Βανδαλουπ (απο 5+ και μετα)
την αλλη αναλογα με το αν παιζει ο ηλυσιακος
[U]ΑΥΤΗΝΑ[/U]
tucker87
Biffy Pippen
Julius “Faust” Erving
Ρε 'σεις κάντε το Σάββατο!!!
[U]ΑΥΤΗΝΑ[/U]
tucker87
Biffy Pippen
Julius “Faust” Erving
Larry “shaman” Bird
τι χανω ρε πουστη μου…=/
ρε αλητακια, αυτο το σκ που θα λειπω? το επομενο ειμαι μεσα… λουπινακο δεν εφυγες ακομα αρα προλαβαινεις…
[U]ΑΥΤΗΝΑ[/U]
tucker87
Biffy Pippen
Julius “Faust” Erving
Larry “shaman” Bird
dude (με ερωτηματικό)
[U]ΑΥΤΗΝΑ[/U]
tucker87
Biffy Pippen
Julius “Faust” Erving(?)