Αμπελόκηπους, πάνω ακριβώς από τον σταθμό μετρό, στο ρεύμα της Αλεξάνδρας προς Πατησίων.
Μαγκες γουσταρω και εγω μπασκετακι αλλα αυριο που θα πατε δεν μπορω γιατι θα παω blind guardian.Αμα κανονισετε τιποτα για το αλλο σ/κ και μπορεσω θα ερθω και εγω:D
Δεν πιστευω να ποναει κανεναν η μεσούλα του ή να φαγε βαριά χτες.
Επίσης δεχόμαστε συμμετοχές τελευταίας στιγμής.
όπως είπαμε έτσι?
17.00
Faust
ChrisP
HopeRidesAlone
conductor
Destroyer
Plunderer
Nαι ισχύει. Ελπίζω να το βρίσκεις εύκολα το γήπεδο μην το ψάχνω κανα μισάωρο.
Xεχε έτσι έλεγα κι εγώ αλλα είναι αδύνατο να μην το δεις.Μόλις βγεις απ’το μετρο αμπελοκήπων φάτσα φόρα
στην εξοδο προς πανορμου.
αντε ξεκιναω σε λιγο
Ωραία ήταν να επαναληφθεί. Τσιρς σε όσους γνώρισα. Σόρυ που το χάλασα στο τέλος.
Αλητάμπουρα, που άφησες να σου τραυματιστεί το χέρι…ντροπή…(πλάκα μας κάνεις έτσι?#-o)
Και για την αποκατάσταση της αλήθειας, είχε προλάβει να μας το χαλάσει ο ChrisP, με τα σκληρά, αντιαθλητικά φάουλ και την γενικότερη προσβλητική, προβληματική και αντιεπαγγελματική του διαγωγή εντός του παρκέ…φτού του…
Εκτός του παρκέ όμως είμαι το καλύτερο παιδί :!:
ωραιο το μπασκετακι. ωραιο ξεμουδιασμα.
χαρηκα για τα παιδια που γνωρισα και αυτους που ξαναειδα.
“[I]η μπαλα στον ψηλο, και το καθαρισαμε το ματσακι[/I]…:p”
Ωραία ήταν,αν και η μακρόχρονη απουσία μου απ’τα γήπεδα ήταν εμφανής στην απόδοσή μου:p
Cheers σε όλα τα παλικάρια-μπασκετόφατσες
Να προτείνω από την επόμενη φορά να θεσπίσουμε το βραβείο του μεγαλύτερου παλτού/σακάτη; Μπας και κερδίσω και εγώ κανένα βραβείο στη ζωή μου…Άσε που μπορεί να προσελκύσουμε και περισσότερες συμμετοχές…
Αν κατέβω εγώ, δεν νομίζω να το πάρεις…
Υ.Γ. Δεκτοί γίνονται και μπασκετονουμπάδες;
Μαγκες δεχεστε και παλαιμαχους;;
Βρε ολοι ευπροσδεκτοι ειναι…
Να δω ποτε θα καταφερω να ξανασυμμετεχω κι εγω…Εχω και κατι λογαρισμους με τριποντα που εχουμε αφησει στη μεση με τον ChrisP…
Ωραία…και τώρα που άναψαν τα αίματα με το γνωστό trash-talk μεταξύ αντιπάλων, ποιές οι πιθανότητες να κανονίσουμε τίποτις για καμιά Πέμπτη-Παρασκευή βραδάκι; Μην πάει τζάμπα το μομέντουμ
Chrisp, στο γηπεδάκι που παίζουμε έχουνε τπτ ομάδες προπονήσεις καθημερινές βράδυα; Μην κανονίσουμε τελικά και φάμε πόρτα…
Για Παρασκευη εγω ειμαι μεσα…Εχω ρεπο…
δυσκολες για μενα οι καθημερινες, ακομα και η παρασκευη. κανονιστε βεβαια και βλεπουμε. νομιζω στο γηπεδο δενε χει προπονησεις, αλλιως το σαββατο θα γινοταν πανικος…
Πιθανόν και να έχουν προπόνηση, αλλά σε τέτοια περίπτωση μεταφερόμαστε στα γήπεδα πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου (σχεδόν) ακριβώς απέναντι. Αυτό που δεν έχω ιδέα είναι κατά πόσον θα δουλεύουν τα φώτα του δήμου.
Για Παρασκευή είμαι μέσα, μετά τις 7 προφανώς.