Μπασκετοφατσες του rocking

Τι,τραυματίστηκες μωρή λουλού;

ναι αλλά δε ξέρω τι είναι! τετρακέφαλοσ, ή τράβηγμα ή θλάση! οι αγύμναστοι τι παθαίνουν συνήθως? :stuck_out_tongue:

Μάνα μουυυυυ ήθελε και μόνο…
Άστα αυτά και πες αν μπορείς το Σάββατο ή όχι,κοινώς αν είσαι τόσο φλώρος ώστε να τα παρατήσεις ή όχι:p

μη με χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο μου :stuck_out_tongue:
κάτσε να δω πως θα είναι αύριο η μαλακία και θα τοποθετηθώ! γμτ, με τη δεύτερη διαφαινόμενη ακύρωση σαν τον χαλίφη του βάζελου θα γίνω :frowning:

Οκ εντάξει,κοίτα πως θα πάει,ούτως ή άλλως έχουμε και καβάτζα τον φίλο μου.
Μην το πιέσεις άμα είναι,θα κάνει μιμί και δεν κάνει μωρέ:(

η μαλακία είναι ότι έχει sanctuary τη κυριακή και πολύ φοβάμαι ότι θα κάθομαι σαν τον φλώρο πίσω :?

Αύριο, ΠΕΝΤΕ και ΜΙΣΗ όλοι εκεί.

8 ος…

επειδή χθες ακούστηκαν εκφράσεις που δεν ταιριάζουν σε έναν true heavy metal brother ,όπως “λουλού”, “φλώρος” και “θα κάνει μιμί” (δε ξέρω τι είναι το μιμί αλλά ένας οπαδός των manowar ποτέ δε κάνει μιμί) δηλώνω ότι έχω ήδη αρχίσει αποθεραπεία και αύριο θα δώσω κανονικά το δυναμικό παρόν.

Ωραία,θα έρθει και η μπλακ μέταλ ιδιοφυΐα ο Πλάντερερ,μπορεί και ο true πολεμιστής,ωραία θα περάσουμε!

Βγάλτε ομάδες από τώρα8)

Ωραια πραγματα…8)

Για ομαδες δεν ξερω ποιοι ειναι ψηλοι (μονο Κρισπ και Ελρικ εχω δει απο κοντα) και το ποσο καλος ειναι ο καθενας.

Λοιπόν εγώ θέλω αντίπαλους φαουστ και κρισπ

Και εγώ πρέπει να πάω αντίπαλος με τον Martian,επειδή έχω την εντύπωση ότι είναι ο μόνος που μπορεί να με κοντράρει στο ύψος!

1.85 ειμαι. Σας κανει?

Σου σκάω κοντά 20 πόντους,αλλά θα την παλέψουμε:D

Χαχα, θα αλωνιζει ο Φλουνταηζντ κατω απο το καλαθι, τα βλεπω εγω :stuck_out_tongue:

ρε που πάαααααμε

οκ πάμε μαζί και λογικά θα έχουμε και Φίλο Floydized

οπότε

Έμειναν 2 να πάρουν θέση?

ο φίλος floydized ΄πόσο είναι?? 2,10? :stuck_out_tongue:

ΛΟΙΠΟΝ!

Ειμαστε συνολικα οι:

Plunderer
Floydized
Elric
Φιλος Floydized
Destroyer