Αληθεια, εχει κανενας?
:lol:
Αστα αυτα και πες αν εχεις μπαλα να φερεις
ακουω αυτην την κομματαρα και ξεκιναω!
Τιμιο μπασκετακι σημερα! Cheerz σε ολες τις νεες φατσες που ειδα και να ξανακανονιστει!
Ωραίο το μπασκετάκι σήμερα!
Χάρηκα πολύ που ξαναείδα γνωστά πρόσωπα αλλά και που γνωρίσα και καινούρια!
Οι δίδυμοι πύργοι στην ομάδα με Ελρικ και Πλάντερερ μας έκαναν να τα σαρώσουμε όλα!
Φάνηκε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο παρά το ότι παιζαμε με παίκτη λιγότερο8)
Πειτε ποιοι ειστε μεσα και για την ερχομενη βδομαδα να ξανακανονισουμε αν ειναι
όλα είναι θέμα φυσικής κατάστασης floydized. αν προσέχεις τον εαυτό σου και διατηρήσαι σε υψηλά επίπεδα αυτό αντικατοπτρίζεται και στο γήπεδο:p
για την άλλη βδομάδα, αν δε πάω σε μια βάφτιση ση καλαμάτα που είναι ντεμί ακόμα, είμαι μέσα:!:
Σωστός ο Έλρικ:!:
Εγώ την άλλη εβδομάδα δεν μπορώ γαμώτο,φεύγω αύριο,άντε μαζευτείτε άμα είναι,μπορεί να νικήσει και ο ChrisP κάνα μονό:(
Τι διαφορά γυρίσαμε ρε 'σεις σήμερα,ούτε η Ελλάδα τέτοιο πράγμα8)
καλα, ακομα να καταλαβεις οτι ηταν στημενο??8)
Βασικά μόνος σου την γύρισες…
Ωραία ήταν, περιμένουμε την επόμενη
Πρωτη φορα ηρθε σε μπασκετακι και εχτισα γηπεδο της παναθας με τα τουβλα που εριξα
Χασαμε κιολας, σκατα :lol:
Την άλλη φορά που θα ξέρουμε από πριν ότι θα έρθεις, θα σου έχουμε Ζαβλανό, Πηλοΐδη να νιώθεις σαν στο σπίτι σου :!:
Ενταξει θα ειδοποιησω…
Αν και Αμπελοκηπους σαν το σπιτι μου ειμαι
H αλήθεια είναι πως κάτι είχε ειπωθεί μία μέρα πριν το ματς αλλά ελπίζω να μην χρησιμοποιηθεί για να μειωθεί η νίκη μας:!:
Παντως για επομενη Παρασκευη οτι ωρα σας βολευει και Σαββατο σχετικα νωρις (την ιδια ωρα οπως χθες), εγω ειμαι μεσα.
Παρασκευη θα μπορει και ο Ρασπουτιν, ετσι ειχε πει (νομιζω) μερικες σελιδες πριν.
παιδια κι εγω μεσα αν ειστε απο Αθηνα
εχω και καιρο να παιξω
να αρχίσουμε λίστα???
Για τι μερα μιλαμε?Εγω γενικα ειμαι μεσα απλα αν γινει Σαββατο να ειναι νωρις γιατι εχει προσκυνημα το βραδυ.Καλυτερα για μενα Παρασκευη ή Κυριακη,αλλα και για Σαββατο μεσα
πάνω κάτω την ίδια ώρα που ήταν και τη προηγούμενη φορά, σάββατο γύρω στισ 17,30 για μένα είναι υπερκομπλέ.