__Αντε ΚριςΠ, ψήστο! Λέω να το ψήσω κι εγώ. Αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω…! Ετσι κι αλλιώς, και να μην έρθω δεν χάνετε και πολλά, ούτε μπάλα έχω, ούτε ταλέντο, ούτε φυσική κατάσταση :lol::lol:
__Θα το προσπαθήσω!
__Αντε ΚριςΠ, ψήστο! Λέω να το ψήσω κι εγώ. Αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω…! Ετσι κι αλλιώς, και να μην έρθω δεν χάνετε και πολλά, ούτε μπάλα έχω, ούτε ταλέντο, ούτε φυσική κατάσταση :lol::lol:
__Θα το προσπαθήσω!
Άσε ρε αποπάνε “δεν έχω ταλέντο” και τα ρέστα και θα κάνεις κάτι ανάποδα πάλι να μας τρελάνεις.
Θα το παλέψω γι αύριο να έρθω κατά τις 7.30 (με ΜΠΑΛΑ) αλλά δεν εξαρτάται 100% από μένα.
Για ξανακαντε τη λιστα γιατι μπερδευτηκα…shadowcaster να παρεις τον κωλο σου και να ερθεις να κανεις τα τρελα ηθοποιηστικα κολπα σου παλι…Και για τον Χρηστο τα ιδια με τα τριποντα…Εχουμε αφησει ενα battle στη μεση…:P:P
Επισης πρεπει να σιγουρεψουμε το θεμα μπαλα…Αλλιως μας βλεπω να παιζουμε air basketball κατα το air guitar…Τοπι σιγουρο κανεις…???
elric83 (χωρίς μπάλα)
Rasputin
Angus7pl (tbc)
Elric83
Martian
Destroyer
Faust
Shadowcaster (?)
ChrisP (?)
rudolf (?)
Εγώ και ο rudolf θα επιβεβαιώσουμε μέσα στη μέρα.
Θα ερχόμουν αλλά το κάνετε αργά και έχω να πάω γήπεδο να δω λίγη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ.
Ζμπούτσαμας :!:
μπάλα μόνο ο κρισπ έχει??
Rasputin
Angus7pl (tbc)
Elric83
Martian
Destroyer
Faust
Shadowcaster (?)
ChrisP
rudolf
Θα φέρω μπάλα, αλλά πριν τις 7.15 δεν το κόβω να είμαι εκεί.
δε πειραζει. εμεις θα κανουμε προθερμανση!
εγώ θα καθυστερήσω για να κάνω εντύπωση:!:
Rasputin
Angus7pl (tbc)
Elric83
Martian
Destroyer
Faust
Shadowcaster (?)
ChrisP
rudolf
[B]Machine Head[/B]
Ειναι και ο Μασιν Χεντ μεσα.
Βγαλτε angus γιατι μαλλον κοτεψε…Βεβαια θα βλεπει τα ποστ που τον κραζω και θα με βριζει μετα, αλλα θα τον σκισω σε αλλο αθλημα…
Εγω παλι αυτη τη στιγμη εχω 37,3 πυρετο, αλλα θα ερθω…Εκτος αν μεχρι τις 7 εχει γινει 38 και πανω…
το ευχαριστηθηκα το χθεσινο μπασκετακι κι ας ειχα πολλα airball :lol:
να το ξανακανονισουμε συντομα
Οντως πολυ ωραιο!
Cheerz στο νεο ντερεκι των μπασκετοφατσων!
καλά ήταν αλλά στους candlemass σερνόμουν
Τα εφαγες τα ψωμια σου πολεμιστη :Ρ
Ωραια φαση ηταν, ναι, γουσταρα. Και περιμενω Destroyer για μονο, να τον ΣΒΗΣΩ! 8)
ο destroyer ταν σελήνιασμένος προχθές, άμα δεν ήμασταν μαζί θα έκανα ένσταση για εκείνο το μπλε υγρό που ήπιε πριν τα παιχνίδια :-k
Τσουτσεκι προσεχε τα λογια σου. Θα σε κανω να πονεσεις, και δεν το θελω! 8)
Αλλος ηπιε το μπλε υγρο!!! Ο destroyer ειναι γνησιος παιχτης
Καλα ειπα εγω οτι ο Elric ειναι σαν τον Barkley…Παιζει, σκοτωνεται σε καθε φαση, μαζευει ολα τα σκουπιδια, σκοραρει κιολας και μετα για 2-3 μερες παραπονιεταιι για πονους…
Ταλε κουαλε…Θα κανονιζουμε μπασκετακια με κενο 5ημερο τουλαχιστον ενδιαμεσα και θα παιρνω τον Elric στην ομαδα μου…:p:p