μας βλέπω για κανένα ηρωικό μονό 4-5 πάλι:p
αστα αυτα που ξερεις, με δεκατα ειμαι ολη τη βδομαδα…
ακουσες τον Elric83 οτι θα τρωει σιδερα και ψαχνεις δικαιολογια? :lol:
καλά, είπαμε ότι έχω παχύνει τελευταία, αλλά δεν έχω γίνει και ίσος με 3 άτομα :lol:
έλα ρε, στην Ελλάδα ζω τόσα χρόνια, αλίμονο αν πόνταρα στην ‘αλήθεια’ του καθενός…αποδείξεις κύριοι…
όπως και να έχει εγώ θα έρθω, αν όχι να παίξω, να χαζέψω samis να μαγεύει το σιδηρούν δικτάκιον…8)
ελα να τραβας βιντεο τα airball που θα κανω
Samis
Conductor
Elric
Faust
Destroyer
ChrisP
Machine Head
Lupin(?)
Rasputin
Plunderer(?)
Ακυρος τελικα εγω, σορρυ παιδια. Ζορισε το προγραμμα της Κυριακης!
Για επιβεβαιωστε μεσω της λιστας για αυριο ολοι στις 4 Αμπελοκηπους…
Αν ισχυει η ωρα και δεν κωλοβρεχει εγω ειμαι μεσα…
και γω μεσα. μονο τον καιρο φοβαμαι και γω.
κοτ κοτ κοτ κοτ:p
Απο τεταρτη ειμαι ψιλοαρρωστος αλλα δεν τον χανω το μπασκετακι!
inside και εγώ αν και γελάω από τώρα με τα χάλια μας…περισσότερο για σύναξη έξω από το ικα για συντάξεις θα είμαστε με τόσους ανάπηρους και άρρωστους…και οι υγιείς είναι airballers και blackmetallers…ζήτω που καήκαμε
μέσα κι εγώ, ότι καιρό και να χει.δε μασάμε.
we wait in the rain,we walk through the snow.
[SPOILER]με το ψωλόκρυο που έχει θα πάθω 9 πνευμονίες αύριο:p[/SPOILER]
μια μπαλα καποιος!!! εγω δεν εχω.
εγω σιγουρα Off, λυπουμε βαθυτατα αλλα ειμαι για λιγες μερες εδω και εχω προγραμμα φουλ…next time bitches
4 και με μπάλα εκεί.
Στα γήπεδα που είναι πάνω από το μετρό και αν δε βρούμε μεταφερόμαστε πίσω από τη λαγοφλώρο.
καταραμενη κωλοβροχα…
υποπτεύομαι πως ο θεούλης γέλαγε όταν σχεδιάζαμε μπάσκετ διπλό από το φόρουμ…
να φανταστώ, κρίνοντας από την κατάσταση Γαλάτσι ότι το γήπεδο έγινε πισίνα οπότε άκυρο;
να το φανταστεις. εκτος κι αν βγει ηλιος και το στεγνωσει σε χρονο dt…
Επειδη προκειται να ξεκινησω απο σπιτι σε μια ωρα περιπου και δεν θα εχω προσβαση σε ιντερνετ μεχρι τις 4, τι γινεται τελικα…Το ακυρωνουμε λογω βροχης…?? Για να ξερω να μην ερχομαι αδικα…
ναι, καλα να περασεις στους αμορφις!!
Grazie Mille mister Samis…
Οποτε γενναται ακομη περισσοτερο η αναγκη να κανονισουμε εξιλεωση αμεσα…Καταραμενη βροχη…Ψηθειτε απο τωρα για την επομενη Κυριακη περιπου την ιδια ωρα…:p:p