συνεφια,δεν βρεχει,ολα κομπλε μεχρι τωρα
Ωραια, αλλα ποσοι ειμαστε μεσα πραγματικα??
νομιζω ολοι πλην του Destroyer-gay
δλδ 6 ατομα σιγουρα
7 ειμαστε και αν ερθει και ο Machien Head που δεν εχει επιβεβαιωσει ειμαστε 8…Ωραια, μονακι 4 on 4…
βρε απο την προηγουμενη Δευτερα ειπα θα ερθω
παιρνω και τηλ τον Martian και το εχει κλειστο
4-4 μια χαρά
πριν 2 μερες δεν λεγαμε καμμια δωδεκαδα θα ειμασταν?
τι παθανε?
ειχαμε πει να ποσταρουμε για επιβεβαιωση, προφανως δεν το ειδες χεχεχεχεχε, οποτε συνοψιζοντας ειμαστε οι εξης:
Conductor
Rasputin
Samis
Lupin
Faust
Martian
Cynic
Machine Head
ποιος ειχε φερει την καλη μπαλιτσα last week?? να την ξαναφερει…
το σιχαίνομαι όταν φέρνω κακά μαντάτα, αλλά την προηγούμενη βδομάδα είχε φέρει μπάλα ο chrisp…για να δούμε τι λέει του martian…
o Χρηστος
μαλλον δεν θαρθει
εχω 3 μερες να μπω ειχα αρρωστησει
θα φερω κι εγω μια μπαλα αλλα δεν σας κανει
Ξεκιναω ρεμαλια…Destroyer σε βλεπω που κανεις το χορο της βροχης…Κανονισε να κατεβω τσαμπα…
μια χαρα σημερα
στραμπουληξα ποδι,εφαγα κουτουλια,μπαλα στη μυτη που ματωσε
καλα που μας σταματησε η βροχη στο 4 παιχνιδι
συν οτι εμεινα απο μπαταρια
ναναι καλα ο ηλεκτρολογος
Ομορφα και σημερα, αντε δυναμικα μετα τις γιορτες τωρα να χασουμε και κανα κιλακι!
τι εγινε τελικα. δεν ειχα καλωδια, το πα του σπυρου. αργησες πολυ να φυγεις?
ωραια κουραστηκαμε και σημερα, πολυ τρεξιματακι και ωραιες φασεις.
χαιλαιτ η τσιχλα που ακομα μεταφερει εκτοσ γηπεδου ο dude…!!!
hail σε cynic, σωστη προσθηκη για το ματς που εβαλε καθοριστικα καλαθια και στην αμυνα βοηθησε να μην σουταρει συνεχως ανενοπχλητος η αλητεια martian…
ειχε ο Σπυρος
κλεισαμε για λιγο την κυκλοφορια αλλα ολα οκ
όλα του γάμου δύσκολα…
αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε cynic για super εμφάνιση και σε λοιπούς συμπαίχτες για άρση της αμπαλίασης που μας έδειρε την προηγούμενη φορά…κρίμα που δεν μας επιτράπηκε να τελειώσουμε και το 4vs5 που ξεκινήσαμε, θα έδινα στον lupin και καναδυό σημάδια ακόμα να με θυμάται και να με μνημονεύει
Ακομα γελαω οσο σκεφτομαι αυτο το σκηνικο…Σαν ηλιθιος…Μονος μου…:p:p
Ωραια ηταν γενικα, αλλα ηθελα ενα ακομα μονακι…Μας τα χαλασε η βροχη στο τελευταιο μπασκετακι της χρονιας…
Να δωσω τις απαραιτητες συγνωμες στον Machine Head, καθως ειμαι υπευθυνος για τα περισσοτερα απο οσα επαθε…Δεν το ηθελα, αν και εκανα φιλοτιμες προσπαθειες να τον σακατεψω για τα συνεχομενα ευστοχα σουτ απο τα 6.25…:p:p
Και του χρονου τωρα…Καλες γιορτες…!!!8)
σκάστε ρε :lol:
τσώπα…τσώπα…μέχρι να παντρευτείς παίζει να το έχουμε ξεχάσει
Μια χαρα μπασκετακι χθες!!!
Αν και απορω πως αντεχανε ολοι οι υπολοιποι εκτος απο μενα, που τα χα φτυσει απο την προθερμανση :lol: