Μπασκετοφατσες του rocking

για Κυριακη παντα μεσα ειμαι εγω

ναι για κυριακη μιλαω και γω. σαββατο δεν μπορω. martian ελα ρε κι ας εισαι και λαπας. θα σε αφηνουμε να σουταρεις!! :smiley: Elrick η προσκληση ισχυει. ενταξει οκ μπαλα, αλλα ας ριξουμε και τις καλαθιες μας.

Κυριακη 22/01 16:30 Αμπελοκηποι

Machine Head
Rasputin
Samis
Faust
Martian (?)

αλλοι? Conductor? CrisP? Dude? Destroyer? Cynic?

Εμενα τι με βαζετε?:stuck_out_tongue:
Την Κυριακη απογευμα μαλλον θα εχω μαθημα οποτε δε νομιζω να μπορω να ερθω.Εκτος αν το κανουμε νωρις το μεσημερακι

σκατα νομιζα σε βολευε, πιο νωρις δεν μπορω λογω τραπεζιου.

Λοιπον μπλεξαμε τα μπουτια μας…Εγω προσωπικα δεν μπορω αυριο Σαββατο και Κυριακη μπορω οποιαδηποτε ωρα, αρκει 7 η ωρα να την εχω κανει…

Αν δεν τα καταφερουμε το κανονιζουμε απο τωρα για το επομενο Σ-Κ…

Πειτε να ξερουμε…

μεσα για αυτη την κυριακη το απογευμα μετα τις 4. το επομενο σκ ειμαι εκτος αθηνας λογω γαμου.

Άντε ρε,παντρεύεσαι?Βίο ανθόσπαρτο!:stuck_out_tongue:
Μάλλον εγώ άκυρος για αύριο.Ελπίζω το άλλο Σ/Κ να ψήνονται και περισσότεροι τουλάχιστον.
Αλλά αν παντρεύεται ο Σαμις θα πρεπει να πάμε στο γάμο οπότε άκυρο και για το επόμενο:lol:

Σιγα μην παντρευτει ο αιωνιος εργενης…Δεν το κοβω για παιδι της παντριας…:p:p

Μεχρι αυριο το μεσημερι δεν θα εχω προσβαση σε ιντερνετ, οποτε αν κανονιστει στειλτε μου κανα μην. (εκτος αν καταφερω να μπω απο καπου)…

οχι ρε δεν παντρευομαι εγω!! οπως ειπε ο ρασπουτιν ειναι τα πραγματα!! χαχαχαχα.
λοιπον αποφασιστε αν θα παμε αυριο ε? αν και το κοβω για ακυρο και λογω του καιρου που το παει για βροχα.

σημερα εχει γαματο καιρο
ειμαστε μεσα 16:00-16:30?

Εγω δε γινεται,νεξτ ταιμ…

τι μαθημα κανεις Κυριακατικα?

Αγγλικα,πρεπει να το παρω το κωλοπτυχιο:p

εμας μας εβαζαν 9 το πρωι Κυριακατικα στι φροντιστηριο
ολους τους μαθητες να κανουμε τεστ
καθε Κυριακη 8O

αντε ακυρο και σημερα [-X

faust good luck ρε συ. ναι ακυρο και σημερα. δεν πειραζει εχω πιστη για τον Φλεβαρη!

Το λοιπον, επομενη Κυριακη οτι ωρα θελετε, Αμπελοκηποι. Σας ακουω.

εγω επομενη βδομαδα ειμαι εκτος λογω ενος γαμου που θα πρεβρισκομαι. για την πιο μετα το συζηταμε.

μεσα εγω
μια φορα ρε Κωστα το κινητο σου να μην κλεισει ενω χτυπησει μια φορα
φορτισε το λιγο :stuck_out_tongue:

τι εγινε παιδια?
την Κυριακη ειναι κανεις για μπασκετ?