Τελευταία ώρα έχω πληροφορική,ας βάλει κάποια ανώτερη δύναμη το χέρι της και ας κάνουμε μάθημα στο εργαστήρι,για να μπω στο site με την εκπληκτική ταχύτητα που έχουμε και να μάθω !
[QUOTE=montecristo;335725]να ρωτήσω κάτι τους φωνακλάδες?
έχετε υπόψην ότι στα μεγάλα φεστ του εξωτερικού που ΤΟΣΟ ζηλεύουμε, όταν υπάρχουν πολλές σκηνές, υπάρχουν φορές που πρέπει να επιλέξεις ποιον θα ακούσεις, καθώς παίζουν ταυτόχρονα ?[/QUO
να ρωτήσω κι εγώ κάτι εσένα?έχεις υπόψην οτι στα μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού που τόσο ζηλεύουμε, παίζουνε γύρω στις 30-40 μπάντες κάθε μέρα?και με εισητήριο περίπου στην ίδια τιμή???κι εμείς έχουμε την didi που με 5-6 συγκροτήματα το βαφτίζει φεστιβάλ?δηλαδή αν φτάσει στα 8 ο αριθμός των συγκροτημάτων θα είναι δύσκολο να παίζουνε εναλλάξ?στο mmd08 είχε 14 και δουλεψε σχετικά καλα!αλλά μάλλον θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την didi που έφτασε τον εξωπραγματικο αριθμό των 8!!καλά για 10 δεν το συζητάω.θα γίνει χαμος!και στην τελική απο 2 μέρες θα την κάνει 1 την μεταλ οπότε γλιτώνουνε και 1-2 συγκροτήματα…με αυτά που λες κάτι ξέρεις και πας να μας γλυκάνεις το χάπι.δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση για να υπερασπίζεσαι τόσο πολύ τον ανεκδιήγητο Λώρη και την εταιρία του!
O monte ΕΙΝΑΙ ο Λώρης:!:
τα συλληπητήριά μου!!!:lol: δεν μπορούσε να εξηγηθεί αλλιώς!!!:lol:
Μα τι είναι πια αυτές οι μπέιντς;
:-s
Και ο Λωρης ειναι ο Τζεηκομπ,αρα ο Μοντε ειναι ο Τζεηκομπ.8O
Έχω μια έμπνευσή ότι στο Line up θα είναι και οι bullet καθώς 29-4 έχουν κενό και είναι το μόνο κενό τους στο tour… Μακάρι…:roll:
Ωωωωωωχ όχι αυτοί ! #-o
Ναι ειναί απο αυτά τα παλιοemo …
Όχι απλά ακούει πολύ ένας γνωστός μου και μόλις μάθει ότι θα έρθουν(ΑΝ έρθουν) θα με πρήξει !
Αν ειναι να σε πρηξει ο γνωστος σου τοτε να τους πουμε να μην ερθουν. Πιστευω οτι και αυτοι και οι οπαδοι τους θα δειξουν κατανοηση.
χαχαχααχαχαχχαχα , γαματο
μακρια απο μας οι Βαλεντινοι…
αυτοι οι Soilwork παντως παιζουν 7 Ιουλη Αυστρία και 8 Ουγγαρία , λετε να γίνει η καλη και να σκασουμε με καπνογόνα…
Υ.Γ. παιζουν και 12 Νορβηγία οποτε ενα τριημεράκι για αραλίκι τους αρκει πιστεύω…
βασικα εκει κοντα εχουν κλεισει και οι monster magnet αρκετες ευρωπαικες ημερομηνιες… :-s :-s
Αν επιβεβαιωθω για τις πληροφοριες που διευρευσα περι Offspring θα με χρισετε νεο Drifter…??..lol…
Χαχαχαχα θα με βόλευε να μην έρθουν,πέρα απ τον γνωστό δεν τους πάω…
Δηλαδη αμα ερθουν θα ξεβολευτεις?
Ε πιστεύω να μην χρειάζονται emoticons για να καταλάβεις ότι αυτά τα λέω στα πλαίσια της πλάκας…
Ε, το ιδιο ισχυει γι αυτα που λεω κι εγω.
It wasn’t funny…
:lol: