Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Έχουν δηλώσει πως θα παιχτεί όλο το Nostradamus.

Ο ειδικός επι του θέματος ας μας διαφωτίσει!

Thanks!
Το Turbo Lover δε το παίζουν βλέπω…

Γενικα το παιζουν. Σε πολλες τους συναυλιες το 2004 και 2005 το παιζαν.

Ναι ε? Άντε να το παίξουν κι εδώ!

:-s
Είναι και διπλό CD.

Δεν το βλέπω πιθανό.

νταξ…δεν βλεπω να ανακοινονονται αλλα ονοματακια… κανα ελληνικο και ευχαριστημενοι να μαστε…

Το Nostradamus ειχαν πει πως θα το παιξουν ολο σε επιλεγμενες εμφανισεις, με την καταλληλη παραγωγη να το στηριζει (σκηνικα κτλ). Παλιες δηλωσεις μεν, αλλα βαση των εως τωρα δεδομενων φανταζει απιθανο.

Επισης μακαρι να μη παιξουν το Turbo Lover, οχι τιποτ’ αλλο αλλα αυτον το δισκο τον εχουν λιγο στη μπουκα. Personal favorite = Out In The Cold. Βασικα, μακαρι να ξεκινουσαν μ αυτο όπως στο Priest Live. Τα Locked In & Reckless επισης δε θα μας χαλουσαν…

πολυ ωραια θα’ταν να παιζαν ενα Out In The Cold, και εκτος απ’αυτα που ανεφερες πολυ ωραιο απ’τον δισκο αυτο ειναι και το Private Property και το Wild Nights, γενικα πολυ καλος δισκος, απορω γιατι εφαγε τοσο θαψιμο…:-k

Ε, βγηκε σε μια εποχη που ο ηχος των πληκτρων δεν ηταν ιδιαιτερα αρεστος για τον μεσο metalhead… κατι που ισως δικαιολογει την αποτομη στροφη μετεπειτα…

Κι ένα Blood Red Skies δεν με χαλούσε! :stuck_out_tongue:

Εγώ θα ήθελα αρκετά από Defenders (Freewheel Burning, Sentinel, Love Bites κατά προτίμηση) και ένα Desert Plains.

Εγώ θα ήθελα και Some Heads Are Gonna Roll. Και Out In The Cold. Και και και…

Θέλουμε 3 ώρες Priest!!
Στην τελική ας πάρουν τον χρόνο των Within Temptation. :stuck_out_tongue:

Πλακα πλακα ποτε θα ανακοινωθουν οι αλλες μπαντες ? 'Η αυτες ηταν ολες ?
Δεν με χαλανε αλλα μας ειχαν υποσχεθει και αλλες.

αυτο ακριβως…!!!

• άπειρο

Εγω θελω 3 ωρες Opeth:-s

δλδ 5 κομμάτια τους?#-o :lol:

με 3 ώρες που είπε , είναι γύρω στα 15 -17 (γιατί θα παίξουν σίγουρα μια μπαλάντα).

Black Rose Immortal!!!

καμιά ανακοίνωση καινούργια δεν παίζει να έχουμε ε?

edit

Morbid Angel Wacken 2006 setlist

Rapture
Pain Divine
Maze Of Torment
Sworn To The Black
Lord Of All Fevers & Plague
Immortal Rites
Fall From Grace
Chapel Of Ghouls
Dawn Of The Angry
Where The Slime Lives
God Of Emptiness
World Of Shit (The Promised Land)

:metal:

απαιτώ τα bold + Angel Of Disease , Day Of Suffering!

To σετλιστ του Νοσηρού αγγελου ειναι βγαλμένο μεσα από ονειρο…

Αφού ο καθένας λέει τα δικά του,θα κανω κι εγω μία παραγγελιά παιδιά…2 ωρες Carcass,2 ώρες Morbid Angel,και 2 ώρες Cavaleres μόνο με κομμάτια από beneath the remains/arise/chaos ad!!Και μετά γύρισα πλευρό…Ααααχχχ,ωραίο όνειρο όμως…