Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

τι εστι Within Temptation?:-k :-k :-k :-k
αξιζει να ακουσω τους Καβαλερες?

Λογικα θα παει πανω πανω Πριστ, μετα Καβαλερες, Οπεθ και γουιδιν τεμπτεισον

ρε και τα 2 ειναι αξιολογα γκρουπς και φυσικα αξιζει να τους ριξεις ενα αυτακι…οι within ειναι με γυναικεια φωνητικα!παντως το πιο αστειο ειναι πως στο φεστ θα παει κοσμος και σιγυρα αρκετος…επομενως εμεις φταιμε που τους στηριζουμε!εγω ηδη φροντισα να κλεισω τα tickets μ για download οπου θα δω και Kiss k Judaς και αλλα τοσα μπαντς:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) :smiley:

αναμενουμε για τις αλλες 2 μερες?υποτιθεται αυτη ειναι η σκληρη μερα?γιατι περσυ ειχαμε 2 σκληρες και γουσταραμε ασχημα με τα ονοματα (αυτο ελειπε)

Ερώτηση: Το πρόβλημα είναι τα ονόματα ή ο αριθμός αυτών;

Πριν γράψετε, γράφω τη δική μου άποψη.
Σχετικά με το πρώτο: Έτσι κι αλλιώς φέτος θα δούμε τεράστια ονόματα και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί όλα. Προφανώς δεν γίνεται να έρθει ό,τι κάνει περιοδεία, αλλά τα πιο σημαντικά θα τα δούμε…

Σχετικά με το δεύτερο: Δε βρίσκω κανένα νόημα στο να μπουν παραπάνω μπάντες, και να παίζουν μπροστά σε 100 άτομα. Για να δούμε πχ στο MMD που είναι και Σάββατο πόσο κόσμο θα έχει 3-4 το μεσημέρι…

οι μπαντες ειναι μια χαρα
εκτος απο Opeth δεν ακουω τους αλλους η δεν εχω ακουσει οπως ειπα
που ειδατε τις ανακοινωσεις?

Priest ειδαμε στα 12 και μπορει να ξαναδουμε στα 16, δεν ειναι κακο! Ποια φουρνια ηταν με slayer? 2005 η 2006?

2005
φετος δεν λεει οτι θα περιοδευσουν ,γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωτο

Χμ, δεν με τρελαινει το lineup. Δηλαδη, μονο Priest θα ηθελα να δω (γιατι δεν τους εχω δει με Halford). Ενταξει, 2-3 μπαντες ακομα θα μπορουσε να χει. Γενικα, προβλεπω λιγο κοσμο.

Επειδη ομως, Rockwave δεν ειναι μονο η σκληρη μερα, εχουμε καμια πληροφορια για τις υπολοιπες μερες?

Ελα ντε, πείτε τίποτα “όχι σκληρο”…

Θενξ. Και καταληγω στο οτι ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ!

Για rockwave μια χαρα ειναι.ΤΙ θελατε να δειτε δλδ priest,metallica,machine head kai mastodon σε μια μερα:lol: ?To μονο που με ανησυχει ειναι η προσελευση του κοσμου,καθως τα συγκροτηματα μοιαζουν υπερβολικα με αυτα που επαιξαν το 2004,βλεπε soulfly,nightwish,dark tranquility…οποτε μαλλον οι priest και οι opeth προβλεπεται να προσελκυσουν τον περισοοτερο κοσμο.

Kαι οι Cavaleras θα φερουν κοσμο.

μακαρι να παει κοσμος,ενταξει καλες μπαντες ολες τους εννοειται το αξιζουν
αλλα με μια καλη τιμη εισητηριου…τοτε πιστευω θα προσελθει πολυς κοσμος

Εχει γραφεια η didi να παω να την γιαουρτωσω?

Αν συγκεντρώσεις κι αυτά που θέλω να της ρίξω εγώ και όλα γενικά από όλους όσους τρέφουν τέτοια αισθήματα προς τη συγκεκριμένη εταιρεία, δεν σου φτάνει όλη η ΦΑΓΕ :lol:

To μονο που θα τους εσωνε ειναι μια ωραια τιμη εισιτηριου χωρις ζωνες και μααλλλααακκκιιεεεεςςςς…:frowning:

Aυτό ακριβώς

Ελπίζω οι άλλες 2 (?) μέρες να είναι καλύτερες.

Priest μερικά αγαπημένα τραγούδια, αλλά ποτέ δε με τρέλανε ως συγκρότημα.
Opeth καμία σχέση με μέρα.:stuck_out_tongue:
Οι άλλοι δύο αδιάφοροι μου είναι.

Ξέρει κανείς πότε παίζει να ανακοινωθούν άλλα ονόματα;

Bέβαια μπορούν να φέρουν μπάντες που να μην εντάσσονται στο πλαίσιο του Rockwave “Festival”!!