Ok αλλα θα φυγουν πριν τελειωσουν οι Judas Priest η πριν το encore για πχ? Επισης τα λεωφορεια αυτα ειναι μονο για την Αθηνα???
an kapoios den kleisei eishthria gia aytes tis grammes, pws mporei na fygei…?
Από το site της didi music:΅
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΤERRA VIBE
ΟΔΙΚΩΣ
Με το αυτοκίνητο, το μηχανάκι ή… ωτοστόπ. Η οδική σήμανση θα σας οδηγήσει στην αγκαλιά του TERRA VIBE!
Ο.Σ.Ε.
(τηλ. Πληροφοριών Ο.Σ.Ε.: 210-5297.777)
Στάση: Σταθμός Σφενδάλη, Μαλακάσα Αττικής.
Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης.
K.T.E.Λ.
(τηλ. Πληροφοριών Κ.Τ.Ε.Λ.: 210-8843.250 )
Όλα τα δρομολόγια αναχωρούν από το Πεδίο του Aρεως.
Γενικές πληροφορίες δρομολογίων Ο.Σ.Ε και Κ.Τ.Ε.Λ. για όλη την Ελλάδα δίνονται και από το 1440.
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ROCKWAVE
Από κεντρικό σημείο της Αθήνας (Σταθμός Λαρίσης), ειδικά λεωφορεία θα σας μεταφέρουν στο χώρο. Το πρόγραμμα δρομολογίων των Λεωφορείων Rockwave, το οποίο θα ισχύει για όλες τις ημέρες του Festival, είναι:
ΑΘΗΝΑ-TERRA VIBE TERRA VIBE - ΑΘΗΝΑ
Δρομολογιο αναχώρηση αναχώρηση
ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ 13.00 00.00
ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ 16.00 01.30
Εισιτήριο λεωφορείων: 6 ευρώ (με επιστροφή στην Αθήνα).
Στις 10 Μαϊου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτήριων από το πρακτορείο “Sunways” (Ξενοφώντος 15Α, τηλ. 210-3634513, 3234513. Δευτ-Παρ: 9 π.μ. - 6 μ.μ. Σαβ: 9 π.μ.- 2μ.μ.).
Ο άλλος τρόπος είναι με αυτοκίνητο για όσους μπορούν να βολευτούν…
lewforeia totes… :?
mhpws mporeis na epikoinwnhseis me thn didi gia na ma8eis ti akribws egine?
ta ka8ikia exoun bgalei kai to email tous apo thn selida tous gia na mhn akoun ta mpinelikia tou kosmou
lewforeia…wx wx
oi soulflu telika 8a emfanistoun sto rockwave.sto site tous exoun la8os.h sunaulia sth slovakia telika akurw8hke kai antikatasth8hke me authn sth xwra mas.zhtwwwww!!!
kai to xa ennoia… ytyxws
YΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ…11 ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΕΜΕΙΝΑΝ…ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΤΟ LIVE ΤΩΝ WASP ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 1989 ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ…ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ RUNNING WILD ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(23-2-1989,18-2-1990,25-5-1991 ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ)…ΟΙ <<ΨΑΓΜΕΝΟΙ>> ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΛΗΨΗ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ…ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΠΑΝΩ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ…ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ…
Υ.Γ.1 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΚΗΝΗ ΣΤΙΣ 19?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
Υ.Γ.2 FLY OUR FLAG WE TEACH THEM FEAR…
CAPTURE THEM THE END IS NEAR…
FIRING GUNS,THEY SHALL BURN…
SURRENDER OR FIGHT,THERE’S NO RETURN
UNDER JOLLY ROGER…
Y.Γ3:ΟΙ NIGHTWISH META TOYΣ QUEENSRYCHE???ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ…
An einai dunaton…ta stroumfakia oi Nightwish kato apo tous theous tou proodeftikou metal Queensryche…afta mono stin Ellada ginontai.Eimai sigouros pos akoma kai oi idioi oi nightwish tha gelane me afto…
mpa, perissotero kosmo exoun shmera oi nightwish, kai auto koitane aytoi, ta exoume xiliopei…
Δε φτάνει που οι Queensryche θα έχουν την τιμή να παίξουν ΠΡΙΝ τα ανερχόμενα αστέρια παραπονιέστε κιόλας???Εμένα ο ήχος των Nightwish μου ταιριάζει καλύτερα(αυτοί είναι ο λόγος που πάω)και δε τους θεωρώ…στρουμφάκια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eleos e
ok, k egw px den akouw kiss, alla 8a mou fainotan kapws an epaizan oi KISS se seira support stous paradise lost kserw gw… (akraio paradeigma, alla ayta lete)
Καλά,βασικά αυτά είναι γούστα! πχ οι EUROPE δεν θεωρούνται ΤΟ κορυφαίο αυγκρότημα,αλλά αν σε ένα festival ερχόντουσαν την ίδια μέρα black Sabbath,Lost paradise,Europe(διάλεξα ότι πιο ακραίο ) δε θα με ενδιέφερε τπτ άλλο εκτός από τον Joey Tempest και την παρέα του! Είναι θέμα το πως σε αγγίζει η μουσική του κάθε συγκροτήματος! Για αυτό δε μπορούμε να κατακρίνουμε κανέναν.
Στα παραδείγματα που χρησιμοποιήσα δεν θέλω να υποβιβάσω τις μεγάλες μπάντες που ανέφερα,απλά ήθελα να δείξω ότι το όνομα Europe θα ήταν ο μόνος λόγος άσχετα αν οι πιο πολλοί θεωρούν τους άλλους θεούς…
Κλασσικο διαφημιστικο κολπο, οι Nightwish να παιζουν μετα τους Queensryche, για να μαζεψουν οσους θελουν να δουν Nightwish. Αραγε ποση ωρα θα παιξουν οι Nightwish και ποση ωρα οι 'Ryche; Μηπως θα παιξουν την ιδια ωρα;
Ενταξει και εμενα δεν μου καθησε καλα η σειρα, αλλα αυτο δεν ειναι κατι που γινεται μονο στην Ελλαδα. Δειτε και αλλα φεστιβαλ εξω και υπαρχουν ιστορικα ονοματα που φιγουραρουν κατω απο ονοματα πιο εμπορικα και λιγοτερο ιστορικα. Αλλα ετσι ειναι η εμπορευματοποιηση της μουσικης.
Κριμα…
Ίσως παίζει ρόλο και το ότι οι Nightwish (αν δεν κάνω λάθος) έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα, τους Queensryche τους είδαμε πριν ένα χρόνο. Αλλά δε θα 'πρεπε να κολλάμε σε τέτοια πράγματα. Ούτως ή άλλως όντως ίσως παίξουν την ίδια ώρα.
logiko, an skeftei kaneis oti to festival 8a ksekinhsei nwris apogeyma, k oi mpantes einai mono 4/5… pisteyw pws 8a exoun oloi full set
Makari na min meiosei to stelist ton Queensryche afto to gegonos…ki ego elpizo na ksekinisei noris to festival na prolavoune oloi na peksoume full sets.
Παντως στο SWEDEN ROCK FESTIVAL (παρεμπιπτοντως Τετάρτη πρωί πρωί πετάω για Σουηδία) οι NIGHTWISH παίζουν πριν απο τους EUROPE και πολυ δικαίως κατά την άποψη μου, αλλά και κατά την άποψη των διοργανωτών, οι οποίοι είναι σαφώς πιο έμπειροι και πιο επιτυχημένοι από τους δικούς μας… Δεν λέω τέλειο group οι NIGHTWISH και τους γουστάρω τρομερά, ωστόσο θα πρέπει, όσο και να θεωρώ πολύ θεμιτή την προώθηση μιας νέας μπάντας, κάποια πράγματα τα οποία εγώ προσωπικά τα θεωρώ ιεροσυλία, να αποφεύγονται… Κι επί του προκειμένου το να παιζουν οι QUEENSRYCHE, πριν τους NIGHTWISH πρώτα απ’ όλα καίει τους NIGHTWISH… Ξέρετε πόσοι Έλληνες μεταλλάδες έχουν στραβώσει με τους Φιλανδούς απ’ αυτό; Τέλος πάντων MAZESTIX θα πρέπει να σε πληροφορήσω ότι έχει κανονιστεί να έχω μαζί με άλλα 10 παιδιά συνάντηση με τους EUROPE 5 ώρες πριν εμφανιστούν για πρώτη φορά μετά απο 12 χρόνια, οπότε καταλαβαίνεις πόσο “περιέργα” αισθάνομαι…