Φήμες: Rockwave 2006 και AC/DC

Χαχαχαχαχαχ Whitesnake headliners, Tool και Celtic Frost σαπόρτ. Μόνο αστείο θα μπορούσε να ναι.

i sira den einai me tin sira pou tha emfamistoun…des tin proti mera…pantos se kanena episimo site den apaferei tipota kamia apo tis mpantes alla gia tis imerominies pou leei i anakinosi ola ta sigkrotimata einai diathesima!

poli kalodoulemeni…

Αστείο θα ήταν οτιδήποτε άλλο…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εχουν πουλήσει 100 φορές παραπάνω απ όσο οι άλλοι δύο μαζί…

Μου αρέσουν και τα τρία… Αν και το όλο set list μου θυμίζει πρωταπριλιά

παραείναι καλό για να ναι αληθινό…

Όντως. Άσε που λέει: “Has been announced”…ενώ δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Βασικά και οι μισές μπάντες που αναφέρει να ρχονταν δεν θα με χάλαγε καθόλου… αντιθέτως! Αλλά κάτι μου λέει ότι το φετινό Rockwave θα είναι μεγάλο φιάσκο… :frowning:

__Οχι απλά “παρά είναι καλό”, ή “Happy April Fool’s Day”… Όχι φίλοι μου, αυτή είναι η επιδερμική θεώρηση των πραγμάτων…

__Εγώ, για να είμαι κόσμιος, θα αρκεστώ στο “εξυπνάδες” του MetalZone.gr για ν’ αυξήσει την επισκεψιμότητά του (η οποία βεβαίως - βεβαίως έχει άμεση σχέση με τις εισπράξεις απο τις διαφημίσεις στο εν’ λόγω site). Ο έχων νόηση εννόησε.

__Εκτός αυτού, είναι κακόγουστο το θέμα του πρωταπριλιάτικου αστείου και μπανάλ, όπως και η ίδια η πρωταπριλιά με τις ίδιες εξυπνάδες που διαβάζουμε κάθε φορά σε διάφορα -όχι μόνο μουσικά- site…

__Διπλό το κακό και ελπίζω όχι τριπλό (αναφέρομαι στο νέο μας μέλος που διάλεξε τυχαία σήμερα να έρθει στην παρέα μας και ποστάρει (δύο φορές) αυτό το θέμα που τόσο μας προβλημάτισε με το αν είναι αληθινό ή όχι!!

__Τέλος πάντων, εκνευρίζομαι όταν εκτός απο την αισθητική μου προσβάλουν και την νοημοσύνη μου…

Μέσα στην καρδιά μου το έχω αυτό το παιδί. Για τα υπόλοιπα αδιαφορώ.

poso xazos mporei na eisai???

poso xazos mporei na eisai???[/quote]

Ξέρει τι λέει ο Shadowcaster, δε σε κατηγόρησε για τίποτα, απλά επισημαίνει ότι περιμένει να δει αν εσύ απλά την πάτησες ή είσαι μέρος του όλου “αστείου”. Προτού επιτεθείς, ρίχνε ξανά μια ματιά στα posts :wink: (συμβουλή από τον… παλιό :smiley: )

Πόσο αφελής μπορεί να είσαι;

Na σαι καλα ρε tsoutsounamix που μπηκες εδω να μας πεις ποιοι θα παιξουν στον Λωρη .
ΓΡΟΘΕ.

Εχεις κανενα φιλαρακι απο Κρητη;

[quote=“KaizerKane”]

Εχεις κανενα φιλαρακι απο Κρητη;[/quote]

Χα χα χα χα χα , είχα πολλούς όταν ήμουν φαντάρος. Απο σχεδόν όλη την Κρήτη. Οπότε έμαθα μερικές ξένες λέξεις … χαχαχ χαχαχ

(xoris na exo dievasei tis proigoumenes 35 selides)
mporeitai na mou lisete mia aporia?

ROCKWAVE FESTIVAL 2006
Venom, Satyricon, Nevermore, Arch Enemy - July 1 Terravibe Malakasa
Guns n Roses, Saxon, Sodom, Edguy - July 2 Terravibe Malakasa
Whitesnake, Tool, Celtic Frost, Armored Saint - July 15 Terravibe Malakasa
Metallica, Alice In Chains, Testament, Kataklysm - July 16 Terravibe Malakasa

afta isxioun?

http://www.metalzone.gr/live.htm

Mexri stigmis sto web site tis didi music den exei anaferthei tipota gia to fetino rockwave.
Outes stis istioselides ton sigrotimaton anaferete tipota gia sinaulies tous sto rockwave kai genikotera se ellada. Fisika tipota den einai apithano
An omos i didi music den anakoinose episima kati kai oute sta web sites ton sigrotimaton grafei kati tote pos einai dinato sto metalzone na grafonte ola auta??

arage epidi extes itan protaprillia kai simera 3exasan na to alla3oun?

Oi Guns N’ Roses stis 2 Iouliou paizoun stin Ollandia.

April’s Fool…

Από το site www.heretodaygonetohell.com

July 2nd, 2006
Nijmegen, The Netherlands @ Goffertpark

Από το site www.gunsnroses.gr

02 Ιουλίου - Nijmegen, ΟΛΛΑΝΔΙΑ @ Goffertpark Εισιτήρια Εδώ (Από 25 Μαρτίου)

Τα δύο πιο “επίσημα” ανεπίσημα site για τους Guns ‘n’ roses.

Δεν είναι ανάγκη να καταφεύγουμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς.Λίγο ψάξιμο μόνο.Και για να πώ και τον πόνο μου,δε βλάπτει και λίγο humor.(Βλέπε ψηφοφορία Queen Vs Stratovarius)

Οι Metallica δεν έρχονται που να χτυπάμε τον κ…ο μας κάτω!!! :x Και πως σου πέρασε καν απ’το μυαλό πως άμα έρθουν θα παίξουν στο rockwave??Οι τύποι είναι απόλυτα ανεξαρτητοι!συν το ότι δεν χωράνε στη Μαλακάσα