Φήμες: Rockwave 2006 και AC/DC

Μόνο δύο μέρες Rockwave. 1 pop/rock (δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα - FF, DW κτλ) και 1 μόνο metal. 11 και 12/7 μάλλον ή 10-11/7 (το πρώτο έχει τις περισσότερες πιθανότητες). Ούτε Guns, ούτε Metallica, ούτε Tool πάντως. Αύριο ανακοινώνονται τα ποπ και την ερχόμενη Πέμπτη μάλλον τα metal. Αυτά! Οριστικά και αμετάκλητα…
Α! και PJ… Λίγο αργότερα όμως…

Επιτέλους και ένα σοβαρό post τουλάχιστον εσένα Ghilgeous σε πιστεύουμε.

oi tool diladi den prokeitai na er8oun oute ektos rw?

kanena stoixeio gia tin metal mera?

Δυστυχώς σήμερα δεν ξέρω κάτι που να είναι κονφιρμαρισμένο 100% (γιατί πολύ απλά τίποτα δεν είναι κονφιρμαρισμένο και δεν γουστάρω να συντηρώ φήμες). Υπομονή παιδιά. Μέσα στην άλλη εβδομάδα θα τα έχουμε μάθει όλα…

Σίγουρο για Pearl Jam? Τον Σεπτέμβρη?

guns to ksereis kai to kserw omws oti den einai 100 OUT OF THE REALM OF POSSIBILITY.
OXI den eipan akoma. pros ta telh ths bdomadas i guess we 'll know…

Μάλιστα…Πάντως δεν είναι κακό να αναφέρεις και τα rock ονόματα. Πολλοί εδώ μέσα ακούνε/ακούμε και κάποια από αυτά!!
FF=Franz Ferdinand
DW=??

Και εγώ νόμιζα ότι εννοεί Foo fighters :frowning:
όχι ότι τρελαίνομαι για Foo fighters αλλά τους προτιμώ από Franz Ferdinand. πάντως μάλλον έχεις δίκιο, είναι λογικότερο να εννοούσε Franz Ferdinand. DW=Dandy Warholes?

Αφού τα ξέρεις όλα λοιπόν, κρατάω αυτά που ξέρω για την πάρτη μου!!! Φιλάκια…

Σίγουρο για Pearl Jam? Τον Σεπτέμβρη?[/quote]

yeap! Αύριο μάλλον η ανακοίνωση…

[quote=“tall_shadow”]

Και εγώ νόμιζα ότι εννοεί Foo fighters :frowning:
όχι ότι τρελαίνομαι για Foo fighters αλλά τους προτιμώ από Franz Ferdinand. πάντως μάλλον έχεις δίκιο, είναι λογικότερο να εννοούσε Franz Ferdinand. DW=Dandy Warholes?[/quote]

U got it!

Mas pethanes me tous Guns…

Exe xari pou tha tous do stin Lisavona kai stin Madriti… allios tha 'xa pathei 8 kardiaka… :cry:

Σίγουρο για Pearl Jam? Τον Σεπτέμβρη?[/quote]

yeap! Αύριο μάλλον η ανακοίνωση…[/quote]Γουστάρω!!! για να φανταστείτε στη λίστα μου με τα most wanted concerts είναι στη 2η θέση (μετά τους Zeppelin/Page&Plant που μάλλον δεν θα δω ποτέ). ε ρε γλέντια, θα χάσουμε κάνα μάθημα και τον Σεπτέμβρη όπως πάει η φάση, αλλά δεν πειράζει :smiley: EDDIE VEDDER!!!

koita, deutera pou rwthsa, den mou to apekleisan re ghid. Les na kathomai na ta bgazw apo th gklaba mou gia thn gk@ula mou ? tsou.
eksalou - trefw sympatheia kai sebasmo pros to proswpo sou - opote giati na thelw na antiparatithemai, xwris logo ? eh ?

Καλημέρα guys
Στιγμές αγωνίας ζω από τότε που μπήκα σε αυτό το forum για να διάβάσω τις φήμες για συναυλίες.
Ήμουν έτοιμος να φύγω για Αγγλία λόγω Pearl Jam για να τους δω 1 φορά στην ζωή μου και τώρα με αυτά που διαβάζω έχω πάθει πλάκα.
:? Είναι ρε σεις αλήθεια ότι θα έρθουν ή έτσι απλά συζήτηση να γίνεται όπως πριν 5-6 χρόνιαι που ερχόντουσαν πάλι;
Είμαι και στο Ten Club χρόνια τώρα και παρακαλάω από την εποχή που στέλναμε χειρόγραφα γράμματα αντί για email.
Ξέρει κανείς κάτι επίσημο;

ThanΧ!

Όπως είπε ο Ghideous, υπομονή λίγο ακόμα…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ μια από τις μέρες του Rockwave!!!
11 ΙΟΥΛΙΟΥ
FRANZ FERDINAND
THE DANDY WARHOLS
EDITORS
THE SUNDAY DRIVERS

Παει η μια μερα.Αχρηστη.Για να δουμε παρακατω.

Asxhma ta pragmata gia to fetino Rockwave…Metallica telika den eydokimhse an kai htan konta kai aytoi poy moiazoyn kleismenoi einai oi Arch Enemy kai oi Celtic Frost ektos bebaia apo Pearl Jam poy tha emfanistoyn mallon ektos Rockwave.Anazhtoyntai akoma onomata gia Headliners enw yparxei apo oti xerw proseggish se WASP kai Twisted Sister (pali?).

Ligo Ypomonh kai tha doyme ti tha isxysei telika…

Ενταξει ρε παιδιά θα είναι 6 μέρες πάλι το Rockwave απ ότι καταλαβα.Μην αγχώνεστε.Αν και προσωπικά ήθελα να δω τους Franz Ferdinand και τους Editors οπότε καλά μου κατσε.