Φήμες: Rockwave 2006 και AC/DC

Shadowcaster έγραψε:
__Οχι απλά “παρά είναι καλό”, ή “Happy April Fool’s Day”… Όχι φίλοι μου, αυτή είναι η επιδερμική θεώρηση των πραγμάτων…

__Εγώ, για να είμαι κόσμιος, θα αρκεστώ στο “εξυπνάδες” του MetalZone.gr για ν’ αυξήσει την επισκεψιμότητά του (η οποία βεβαίως - βεβαίως έχει άμεση σχέση με τις εισπράξεις απο τις διαφημίσεις στο εν’ λόγω site). Ο έχων νόηση εννόησε.

• Poy eides re megale diafimiseis sto metalzone.gr??? Prepei na se plhroforisw giati mallon den ksereis xristo, oti apo tote pou yparxei to metalzone oxi aplws den exei bgalei 1 euro apo to metal, alla plhronoume kai apo thn tseph mas, gia na akougete kai na probalete ayth h mousikh… Mou aresei pou anaferese kai se epidermikh thewrish twn pragmatwn thelontas na embathineis otan eisai entelws asxetos, kai epash periptwsh theleis mipws na sygkrinoume ti exeis kanei esy kai ti egw gia thn skhnh?
    Ektos apo sxolia paromoia me ta parapanw den nomizw na exeis kanei tipote perissotero, alla den bariese xreiazontai atoma san kai esena gia na anaboun ta aimata. Oso gia thn episkepsimothta se parapempw sta statistika tou martiou pou einai prin thn prwtaprilia gia na pareis mia geysh.

__Εκτός αυτού, είναι κακόγουστο το θέμα του πρωταπριλιάτικου αστείου και μπανάλ, όπως και η ίδια η πρωταπριλιά με τις ίδιες εξυπνάδες που διαβάζουμε κάθε φορά σε διάφορα -όχι μόνο μουσικά- site…

• To prwtapriliatiko na sou pw thn alitheia oute egw perimena oti tha ekane toso thorivo, alla telika apo oti fanike htan petyximeno, kai ayto to nohma exoun ta protapriliatika asteia… kai eksalou mia fora ton xrono ginetai ayto.

__Τέλος πάντων, εκνευρίζομαι όταν εκτός απο την αισθητική μου προσβάλουν και την νοημοσύνη μου…

• den eixe kammia tetoia prothesh to protapriliatiko asteio, mono sou prosblithikes, kai einai prosopikh sou aisthish ayth, alla ayto pou den mporw na katalabw einai giati emfanizesai toso epithetikos apenanti se ayth thn kinhsh, egw perissotero ta exw parei me ta sygkrothmata pou anakoinwse proxthes h didi music para me to asteio, eksalou h anakoinwsh twn sygkrothmatwn einai gegonos, to asteio htan asteio kai perase.

Se oti afora to mempto shmeio kai gia na eksigithw kai stous ypoloipous filous, oti to site ananewthike thn deytera 3/1 opou anaferthike oti htan protapriliatiko asteio, sinebei dioti 2 apriliou htan kyriakh kai o webmaster htan ektos athinwn me apotelesma na mhn mporesei na ananewsei to site…

Kai kati allo re paidia… eida se kapoia posts pou legate “einai dynato na paiksoun oi tool kai oi celtic frost katw apo tous whitesnake?”

Milate sobara h kanete plaka?
Diladi sas arese pou oi Queensryche epeksan prin apo tous Nightwish?
Exete ypopsin sas poioi einai oi Whitesnake???
An nomizete pws exete egw aneksartita apo thn diskografia tous tha sas parampepsw stous mousikous pou exoun peksei sta albums twn whitesnake…

Kai se oti afora ayto pou grapsan kapoioi oti oi tool exoun perissoteres pwlhseis apo tous whitesnake opote dikaiountai na peksoun apo panw tous, apo ayto eksartate re palikaria h aksia enos sygkrothmatos?
To operation mindcrime II sinfwna me ta mexri twra stoixei dixnei pws tha einai to pio petyximeno album emporika twn queensryche mipws ayto aytomatws to kanei kalutero apo to operation mindcrime I?

Wraia kritiria exete… BRAVO SAS

Το να θέλεις να διευκρινίσεις τα περί πρωταπριλιάς και διαφημίσεων είναι θεμιτό, όμως: Μην βγάζεις συμπεράσματα για άτομα που δεν ξέρεις, ή τουλάχιστον εκφράσου καλύτερα προς αυτά (βλ. “Δεν ξέρεις Χριστό” κτλ…).
Αλήθεια, πιστεύεις πως οφείλουμε να γνωρίζουμε τι έχεις κάνει για τη “σκηνή”; Φίλε, τις μαγκιές του τύπου “Ξέρεις τι έχω κάνει εγώ;” αλλού please.

Και μία διόρθωση για το Mindcrime II. Τα στοιχεία δείχνουν πως θα είναι ο πιο εμπορικός τους δίσκος τα τελευταία χρόνια… και όχι από τότε που ιδρύθηκαν.

filarako to “mhn bgazeis symperasmata” afora ekaterothen. Den espeyses sto post pou afise o filos na amintheis gia ta peri ithikis. Se oti afora to ti exei kanei o kathenas einai den einai aparaitito na to ksereis… alla an den gnwrizeis gia kati den simainei kai oti den yparxei.

Alitheia exeis problhma pou egrapsa sto forum?

Giati h epidiksh ths dikh sou ths magkias htan poly pio krabgalea apo tis dikhs mou…

__ΠΡΟΣ PureVil,

__Καταρχήν, είσαι αγενής. Εγώ δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν, εσύ στο πρώτο post σου, δε λες ούτε μια καλησπέρα, δε συστήνεσαι (να συμπεράνω ότι είσαι admin, mod, ιδιοκτήτης του site;) και αρχίζεις τα “μεγάλε”, τις προσωπικές επιθέσεις και απαξίες κλπ… Αυτό το ύφος, δε μου αρέσει. Μιας και εσύ λοιπόν αναφέρεσαι προσωπικά και μιας και εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε πολιτισμένα και κόσμια, αλλά και να παραδεχτώ το λάθος μου σε όποια σημεία σφάλω, σε συμβουλεύω μιας και ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ (αλλά έτρεξες να βγάλεις συμπεράσματα για το ποιός είμαι και τι κάνω -εδώ έπεσες στην υπόληψή μου παρόλο που βρήκα εν’ μέρη πολύ σωστό το υπόλοιπο post σου), να αφήσεις αυτό τον τρόπο αντιμετώπισης κατά μέρους, ώστε να επιτρέψεις στον εαυτό σου να με γνωρίσει καλύτερα /αντικειμενικά και στη συζήτηση να γίνει ουσιαστική, γόνιμη και να συνεχιστεί ευπρεπώς -ειδάλλως δε θα συνεχιστεί καθόλου.

__Υποψιάζομαι (απο τον τρόπο γραφής σου), ότι είσαι αξιόλογο άτομο και όχι ένας απο τους γνωστούς - άγνωστους βλάκες και κολλημένους “μεταλάδες”. Κατανοώ 100% τον τρόπο γραφής σου (και την πιθανή αγανάκτησή σου) και γι’ αυτό και θα προσπεράσω το ύφος σου. Ελπίζω να καταλάβεις στην πορεία ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, να κατανοήσεις γιατί είμαι /ήμουν καχύποπτος και να δεχτείς καλόπιστα την όποια κριτική. Λοιπόν, καλως ήρθες (το εννοώ) και ελπίζω να μείνεις. Αν θες, γράφε σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί είναι κουραστική η ανάγνωση των “greeklish”. Για πάμε λοιπόν στην ουσία…

• Poy eides re megale diafimiseis sto metalzone.gr??? Prepei na se plhroforisw giati mallon den ksereis xristo, oti apo tote pou yparxei to metalzone oxi aplws den exei bgalei 1 euro apo to metal, alla plhronoume kai apo thn tseph mas, gia na akougete kai na probalete ayth h mousikh…

__Λοιπόν, ιδού η ρίζα του κακού (και ναι, ως συνήθως, βασίζεται σε παρεξήγηση). Φαντάστηκα (και εδώ επεισέρχεται αυτό που ανέφερα πριν περί “να κατανοήσεις γιατί είμαι /ήμουν καχύποπτος”), πως το site σου (?), όπως το 95% των site, έχει (είτε έμμεσα είτε άμεσα) διαφημιστικές καταχωρίσεις. Αν όπως λες είσαι “του χώρου”, κατανοείς φαντάζομαι την καχυποψία μου, μιας και ο χώρος είναι γεμάτος “μεταλοπατέρες” και “λαμόγια”, ή έστω “εξυπνάκιδες”. Αν ανήκεις πράγματι στους “Δον Κιχώτες”, έχεις βιώσει -όπως κι εγώ, όπως όλοι μας- τέτοιες καταστάσεις και ξέρεις γιατί μιλώ. Θα μου πεις βέβαια, “και γιατί δεν έμπαινες στο site μας να δεις μόνος σου ποιοι και τι είμαστε;”. Η απάντηση είναι απλή: γιατί έτσι θα συντελούσα στο να κάνω αυτό που κατέκρινα, θα σας χάριζα ακόμα μία “επίσκεψη”. Φαύλος κύκλος. Ομως, αφού λοιπόν εσύ αποκατέστησες την αλήθεια, το μόνο πλέον που έχω να πω είναι, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ (ΣΑΣ). Αν όντως είναι έτσι όπως το περιγράφεις το site (η ώρα είναι προχωρημένη, αύριο δουλεύω και δεν έχω το χρόνο τώρα να ψάξω και αυτό το θέμα), μόνο μπράβο έχω να πω για την προσπάθεια αυτή και πολύ ευχαρίστως πλέον να σας χαρίζω την επίσκεψή μου, θα ‘ναι χαρά μου. Μάλιστα, υπο αυτό το πρίσμα, ΔΕ με πειράζει (ιδεολογικά και απο τη σκοπιά του “κοίτα τι κάνουν για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα”, γιατί και πάλι θεωρώ το όλο “πρωταπριλιάτικο” θέμα ξεπερασμένο και μπανάλ), και το αστείο σας. Ζητώ συγνώμη λοιπόν για τη λαθεμένη μου κρίση -μακάρι να μπορούσα να ξέρω, αλλά ήταν φαύλος κύκλος και ήμουν -δικαιολογημένα πιστεύω- όντως προκατειλημμένος. Να όμως που ξεκαθαρίστηκε το θέμα… Ολα καλά επ’ αυτού λοιπόν.

Mou aresei pou anaferese kai se epidermikh thewrish twn pragmatwn thelontas na embathineis otan eisai entelws asxetos, kai epash periptwsh theleis mipws na sygkrinoume ti exeis kanei esy kai ti egw gia thn skhnh?
Ektos apo sxolia paromoia me ta parapanw den nomizw na exeis kanei tipote perissotero, alla den bariese xreiazontai atoma san kai esena gia na anaboun ta aimata.

__Το αν μπορώ να σου απαντήσω σε όλα αυτό και αν μπορώ να είμαι απο καυστικός έως και ανελέητος, νομίζω πως μπορείς να το φανταστείς και μόνος σου. Δε μιλάς με κανένα παιδάκι, ούτε με κανένα πρόβατο ή “yesman”. Σου ανέφερα και πριν τους λόγους που κρατώ την ψυχραιμία μου και προσπερνώ τις παιδιάστικες (“ξέρεις ποιός είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο τάδες και έχω κάνει αυτά, ενώ εσύ δεν εχεις κάνει τίποτα”) προσβολές σου. Αλλωστε, αυτοαναιρείς τον εαυτό σου κατηγορώντας εμένα γι’ αυτό που εσύ ο ίδιος κάνεις (λες ότι δεν ξέρω ποιος είσαι και μετά αρχίζεις τους παροξυσμούς προς ένα άτομο για το οποίο δεν ξέρεις τίποτα! και μη ξεχνάμε ότι εγώ δεν αναφέρθηκα προσωπικά). Αυτό το σημείο του κειμένου σου, ήταν δυστυχώς και αυτό που σε έριξε εν’ μέρη (μιας και σε πολλά άλλα σε βρήκα πολύ σωστό) στα μάτια μου, μιας και μου θύμησες τους “σκουριασμένους” και γραφικούς “μεταλοπατέρες” με τα “ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Τι έχω ΕΓΩ προσφέρει; Ενας εγώ και ένας ο Bach…” Ελπίζω, τώρα που βλέπεις πως η διάθεσή μου είναι να λυθεί η παρεξήγηση, να ζητήσω συγνώμη εκεί που σφάλω και να τα βρούμε, να αφήσουμε πίσω τους “εργάτες-Μάγια-η-μέλισσα-του-ροκ/μεταλ” και να πάρεις πίσω αυτά που είπες γι’ μένα μιας και ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ. Οχι γιατί με προσβάλουν, γιατί είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν ισχύουν, δε με ξέρεις, άρα είναι αυθαίρετα. Τέλος πάντων, είπαμε, τα προσπερνούμε γιατί όντως καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου. Αλλά όχι και να τις βγάλουμε έξω και να τις συγκρίνουμε (τις εργασίες μας για τη σκηνή), δε νομίζω πως μας ταιριάζουν τέτοιες ανόητες κοκορομαχίες. Αλλωστε -και ελπίζω να συμφωνήσεις- ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, είναι να είμαστε καλοί ακροατές, με ανοιχτά αυτιά και ανοιχτή ψυχή απέναντι στη μουσική. Δεν έχουμε το δικαίωμα να αφαιρούμε απο κάποιος το λόγο ή το δικαίωμα να έχει κι αυτός άποψη επειδή δεν έχει βγάλει δίσκο, δεν έχει ανοίξει site στο internet, δεν παραδίδει δωρεάν μαθήματα σολφέζ, κλπ… Δεν χρειάζεται να είμαστε εργάτες της μουσικής, υπηρέτες της τέχνης και άλλα τέτοια κενά και ματαιόδοξα… ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΧΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΜΑΣ… Οσο για το ότι είμαι άσχετος και επιδερμικός και όλα όσο εννοείς με το “άτομα σαν και 'σένα”… τέλος πάντων, είπα πως θα συγκρατηθώ -ελπίζω ν’ ανακαλέσεις.

Oso gia thn episkepsimothta se parapempw sta statistika tou martiou pou einai prin thn prwtaprilia gia na pareis mia geysh.

__Κάνεις λάθος, χαίρομαι να τα πάει καλά σε επισκεψιμότητα ένα site που είναι ερασιτεχνικό (απο εραστές της τέχνης) και μη κερδοσκοπικό. Οπότε μπράβο σας για το πλήθος της επισκεψιμότητας και φυσικά κάθε άλλο παρά με ενοχλεί. ΟΜΩΣ, αυτό δεν αναιρεί το ότι εξ’ αιτίας του πρωταπριλιάτικου αστείου, αυτή ανέβηκε ακόμη περισσότερο (όπερ και ισχύει αυτό που αρχικά έχω γράψει -αν και όπως προείπα ΔΕ με πειράζει μιας και δεν βγάζετε λεφτά απο την αυξημένη επισκεψιμότητα, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ). Αρα, δεν είχα άδικο σ’ αυτό που έλεγα. Αδικό, μιας και δε μπαίνουν απ’ αυτή τη πράξη λεφτά στη τσέπη σου (σας), ήταν το κατηγορώ μου -για το οποίο ζήτησα συγνώμη και το οποίο ανακαλώ.

• To prwtapriliatiko na sou pw thn alitheia oute egw perimena oti tha ekane toso thorivo, alla telika apo oti fanike htan petyximeno, kai ayto to nohma exoun ta protapriliatika asteia… kai eksalou mia fora ton xrono ginetai ayto.

__Τέλος πάντων, ο κάθε ένας με την άποψή του. Εγώ το θεωρώ ξεπερασμένο το όλο αστείο. Εκτός αυτού, το χαρακτήρισα και μπανάλ γιατί πόσα χρόνια τώρα έχω βαρεθεί ν’ ακούω απο κάθε πλευρά για σίγουρες πηγές που αναφέρουν την κάθε βλακεία για τα ονόματα που θα φέρουν στο Rockwave -φαντάζομαι κι εσύ κάποια στιγμή θα έχεις βαρεθεί να διαβάζεις για τις νέες (ΠΑΛΙ) φήμες για το ποιοι θα έρθουν μιας και είσαι και του χώρου (μάλλον) και μπαίνεις συχνά στο internet. Είπες τι πιστεύεις, είπα τι πιστεύω… νομίζω εξαντλήθηκε το θέμα, ο κάθε ένας εκ των αναγνωστών θα έχει την άποψή του και θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Θεμιτό και δίκαιο.

• den eixe kammia tetoia prothesh to protapriliatiko asteio, mono sou prosblithikes, kai einai prosopikh sou aisthish ayth, alla ayto pou den mporw na katalabw einai giati emfanizesai toso epithetikos apenanti se ayth thn kinhsh, egw perissotero ta exw parei me ta sygkrothmata pou anakoinwse proxthes h didi music para me to asteio, eksalou h anakoinwsh twn sygkrothmatwn einai gegonos, to asteio htan asteio kai perase.

__Οκ, με το που μου ξεκαθάρισες ότι δεν βγάζετε λεφτά απο το site σας, αυτομάτως κατάλαβα ότι πράγματι δεν ήταν αυτές οι προθέσεις σας και πλέον δεν αισθάνομαι προσβεβλημένος. Συμπεραίνω ότι κι εσύ κατανόησες γιατί ήμουν επιθετικός. Ακόμα να πω ότι συμφωνώ μαζί σου, στο δεύτερο μισό αυτών που γράφεις -ούτε εγώ έμεινα ικανοποιημένος απο τα ονόματα, αλλά η λύση είναι απλή: δε θα πάω. Αν όμως τελικά όλοι οι άλλοι πάνε (όπως πάνε και σε άλλα ονόματα που εμένα δε με συν-κινούν προ τη Μαλακάσα) τότε θα αποδειχθεί ότι είχε δίκαιο ο DIDIS. Αλλιώς, αν δεν πάει ο κόσμος σ’ αυτή τη μέρα του φεστιβάλ, θα αποδειχθεί "“τρανταχτά” ($$$) ότι είχε άδικο και μάλλον θα συμμορφωθεί (ελέω χρημάτων φυσικά).

__Τώρα σε όλα τα άλλα που αναφέρεις, δε θα πάρω θέση, γιατί έχω ήδη γράψει πολλά και δε θέλω να κουράζω άλλο ούτε εσένα, ούτε τους υπόλοιπους φίλους. Θέλω όμως να μου επιτρέψεις να σταθώ σε ένα σημείο, στο τελευταίο που είπες:

Wraia kritiria exete… BRAVO SAS

__Εϊναι άδικο, ορμώμενος πιθανόν απο τα νεύρα της μεταξύ μας διένεξης (αν και εγώ τη θεωρώ “απλά” μια ατυχή παρεξήγηση), να απαξιείς και να χλευάζεις όλο το forum. Πρώτον, ποιός σου είπε ότι όλοι διαφωνούν με αυτά που λες, ίσα - ίσα, είμαι σίγουρος (μιας και είμαι καιρό εδώ και δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα γι’ ανθρώπους που δε γνωρίζω) πως πολλοί συμφωνούν με αυτά που γράφεις. Δε νομίζω λοιπόν ότι βοηθά σε κάτι η ειρωνεία. Δεύτερον, και ποιος σου είπε εσένα (ή εμένα ή όλους μας), πως τα δικά μας κριτήρια είναι σωστά; Το τι είναι αντικειμενικό, είναι κάτι το πολύ υποκειμενικό και γι’ αυτό είμαστε εδώ…

__ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ. Καλώς ήρθες, συγνώμη για το μακροσκελές της απάντησης (ήθελα όμως να είμαι σαφής και “πυροσβέστικός”) και περιμένω με ενδιαφέρον την απάντηση σου. Καλή τύχη και στο site σου (σας), εύχομαι κάθε επιτυχία, μια πιθανή αναβάθμιση του χιούμορ σας και έλλειψη καχύποπτων στοιχείων (χιούμορ κάνω φυσικά!) και με την πρώτη ευκαιρία, σου υπόσχομαι πως θα το επισκεφθώ.

__Βασίλης.

Καλα μην απογοητευεστε τοσο…Franzferdinand ειναι οκ για headliners kai milame gia thn rock/pop ημερα.Δηλαδη τι καλυτερο να βρεθει?Τωρα για την metal ημερα θα δουμε και θα κρινουμε.Αν ερθει εστω ενα απο τα εξης ονοματα:Tool,Metallica,GNR,System of a down ολα ok!Παντως και φιοασκο να ειναι η metal ημερα εγω θα ειμαι υπερχαρουμενος αν ερθουν οι Pearl Jam τον Σεπτεμβρη που ειπε καποιος πριν οτι ειναι σιγουροι.Και ας παει το RW να…

Παντως το επαναλαμβανω:Για Franz Ferdinand μιλαμε ειναι κορυφη αυτον τον καιρο και ειναι headliners και στο Reading.

ooou

theleis mipws na sygkrinoume ti exeis kanei esy kai ti egw gia thn skhnh?

thn exw megalyterh kai apo tous dyo sas…ehm th prosfora sth skhnh naoum.

Eleos. kanenas den kanei kati gia to tpt. oloi - i gia th doksa - i gia ta promo - i gia ta gkomenakia - gnwstos metallopathr - oxi egw -exei faei kai 2 mauromatiasmata pao thymwmenous boyfriends - i gia ta gkafra - alla mono o en logw kai merikoi alloi - px lege me o nyn promoter mias etairias - kai tautoxrona editor in chief kapoiou webzine…

well - anoixte merika kai deite batmologies - synhthws me gnomwna etairies. eidika se kati entypa… to lakuba - pou oso nanai ston online typo exei miktes antidraseis - bathmologies - sta peithinia entypa - pairnei 8aria… hm.

mhnanai ligo korn - ligo metrio - ligo kloph to hook tou single apo tous vandenplas… ? lew twra…

Βασίλη παραπαίεις μεταξύ πολιτισμένου και ειρωνικού ύφους. Ίσως αυτό να προκύπτει από το ότι συγκρατείς τον θυμό σου, ενώ θα ήθελες να εκφραστείς διαφορετικά. Καταρχήν λες πως δεν έβαλες κατά προσώπου? Πίσω από αυτό το site όμως υπάρχουν πρόσωπα? Δεν δικαιολογώ το επιχείρημα σου λοιπόν. Επειδή προφανώς δεν γνωρίζεις το site που γίνεται λόγος είναι η σελίδα της ραδιοφωνικής εκπομπής METALZONE που μεταδίδεται στην Αθήνα τα τελευταία 6 χρόνια, (αλήθεια δεν έχει φτάσει τίποτα περί εκπομπής στα αυτιά σου?), εκτός από την εκπομπή έχουμε ασχοληθεί και με συναυλίες μεσολαβώντας και συμμετέχοντας οικονομικά στο παρελθόν, απλά δε το διατυμπανίζαμε για να το γνωρίζεις εσύ και πολλοί άλλοι. Εδώ ίσως να διαπιστώνεις ότι το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ κτλ.» που δεν ειπώθηκε έτσι ακριβώς, δεν πολυ-κολλάει με το παραπάνω. Κακή διατύπωση από την μεριά μου? Νομίζω ότι τις μικρότητες πρέπει και οι δυό μας να αναζητήσουμε ανεξάρτητα από την σύντομη διαμάχη. Δεν έγραψα στο forum για να κερδίσω τις εντυπώσεις οπότε δεν προσάρμοσα και το ύφος μου αναλόγως.
Αλλα την καχυποψία που επικαλήσε και που σε οδήγησε στο να βγάλεις επιπόλαια συμπεράσματα, δε είδα να την αναγνωρίζεις και σε εμένα όταν είδα ένα κακόβουλο post από κάποιον που όπως λες δεν έχει πατήσει στο site, και ενδεχομένως δεν έχει ιδέα για την εκπομπή. Όταν κάνεις κάτι και γνωρίζεις πολύ καλα τα κίνητρα σου, καλύτερα από τον οποιοδήποτε, όταν αυτό το κάτι σου κοστίζει σε χρόνο, και σε χρήμα, και όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείσαι τρως σκατά στην μάπα εξετείας των μικροτήτων που επικρατούν στην μίζερη σκηνή μας (θα τα γνωρίζεις από πρώτο χέρι εφόσον ασχολείσαι) τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην επιτρέψεις τουλάχιστο αυτά τα κακόβουλα σχόλια.
Να σου πω την αλήθεια δε μου άρεσε που συγκρατήθηκες γράφοντας το μήνυμα σου, θα το προτιμούσα πιο αυθόρμητο, και ίσως περισσότερο συγκρατημένο στο post που ξεκίνησε η όλη ιστορία.
Αλήθεια αυτό περί μεταλο-πατέρων δε σου ακούγεται μπανάλ?
Σε ότι αφορά τα περί προσφοράς στην σκηνή, πρέπει να το καταπίνουμε? Δηλαδή κάποιος που μπορεί να έχει προσφέρει, πρέπει υποχρεωτικά να θεωρείται μεταλο-πατέρας? Και που στο διάολο θα βρει έστω την ηθική ικανοποίηση όταν επιτηδευμένα αυτοί που θα έπρεπε να το στηρίζουν τον αγνοούν? Τελικά η αμαρτία που είναι?, σε αυτό που επικαλείται την προσφορά του ή σε αυτό που την χλευάζει ή την αγνοεί? Το να κάθεται ο καθένας και να γράφει μερικά posts σε κάποιο forum είναι το πιο εύκολο και δεν έχει κανένα κόστος, πέρα από το κόστος που πρέπει να πληρώσει στον ΟΤΕ. Αυτός δικαιούται να χαρακτηρίζει το οποιοδήποτε μεταλο-πατέρα ? Από ότι είδα στο forum του rocking υπάρχει και άλλο post που αναφέρεται στο metalzone και είναι αρκετό καιρό, δεν σου κίνησε την περιέργεια να μπεις να δεις τι διάολο παίζει εκεί πέρα, το συγκεκριμένο μήνυμα σου το βρήκα από μηχανή αναζήτησης, και εγώ δουλεύω το πρωί, αλλά οφείλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Θα ήταν πιο εύκολο και λιγότερο ψυχοφθόρο να αγνοήσω τα γραφόμενα να πω από μέσα μου «τα παιδάκια είναι στον κόσμο τους» και κοιμηθώ νωρίτερα δηλώνοντας έτσι και την υπεράνω «πολιτισμένη» στάση μου απέναντι σε ένα ?φτωχό? post.
Κλείνοντας να σου πω επειδή επικαλέσθηκες αρκετές φορές την πολιτισμένη οδό, θα ήταν φρόνιμο να έκανες χρήση της από την αρχή.
Σε ότι αφορά τα γούστα και το ότι ο καθένας έχει δικαίωμα άποψης συμφωνώ αρκεί να μην λείπει ο σεβασμός. Γιατί αυτό περί ελευθερίας της άποψης έχει γίνει λάστιχο, που ο καθένας ανεξάρτητα από την διακριτική του ευχέρεια το τεντώνει όσο γουστάρει.

Κώστας

poioi paizoun ekei??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Πλάκα στην πλάκα, όλα τα μεγάλα ονόματα εκεί παίζουν.

Ρίμπο, Scorpions, κάποιοι Whitesnake και πολλά άλλα… :stuck_out_tongue: :P[/quote] :lol: :lol: :lol:

H xontrh patata einai pou h metal mera sybiptei me tous theous TOTO. ELEOR.

Ελάτε ρε παιδιά σταματήστε τις αντιπαραθέσεις,δεν χρειάζονται.Ηρεμήστε…και πείτε μου
τι θα γίνει θα έρθουν οι Pearl Jam;
Καλημέρα

Pos einai dinato na min uparxoun antiparatheseis me tetoia “omorfa protaptiliatika asteia” ?
Simfono me osa eipe o Shadowcaster kai to ligotero pou eixe na kaneis kirie pureEvil itan na apologitheis gia to kakogfousto astio,opoios kai eisai,oti kai an prosgeres sti skini.(oxi oti endiaferei kai kanena)

:twisted:

Diavazontas to proto sou minima imoun etoimos na bgalo to metro (den xrisimopoio xaraka apo to gymnasio :lol: ) gia tis metrisoume…

Diavazontas to deutero minima sou, tha sou po dyo pragmata.

1. Den einai aparaitito kapoios na gnorizei tin ekpompi sou (sas) giati den eimaste oloi apo tin Athina. Alla akomi kai na menei kapoios stin Athina DEN einai aparaitito na tin gnorizei. Ego eimai klassikos Rockas, eimai 29 kai den akouo katholou radiofono.

Me autin tin logiki opoios einai Gunneras tha prepei na kserei oti yparxei fan club kai na exei mpei sto site pano apo 500 fores.

1. Afou eisai tosa xronia ston xoro tha eprepe na pairneis pleon pio irema ta kakovoula sxolia. Ego “trexo” to fan club twn Guns N’ Roses kai otan plirosa apo tin tsepi mou gia na fero ton Stinson (Nyn basistas twn GN’R) kai ti den akousa.

Tsatistika, ta pira, egrapsa ena editorial pou akomi kai simera to metanoiono, alla afou perase o kairos kai iremisa, apofasisa na min ksana-asxolitho me anthropous pou den vazoun pote to xeri stin tsepi (oute kan gia na pane na doun tin synavlia kai meta na krinoun) kai to mono pou kanoun einai na sxoliazoun me kako skopo.

Se kammia periptosi den leo oti o Shadowcaster ekane tetoio sxolio, eksallou fanike kai apo tin apantisi tou, apla perimena meta apo tosa xronia na eisai perissotero iremos…

Gia na eimai eilikrinis kai ego ta varethika auta ta protapriliatika asteia. Kathe xrono to idio einai… Kai einai toso problepsima…

Na’nai kala i Didi pou einai episis provlepsimi kai katalava amesos oti kanate plaka.

Pantos meta tin anakoinosi tous mporei kaneis na pei oti einai protoporiaki etairia, toulaxiston ena xrono mprosta.

Giortasan persy (me olo to gamato lineup) ta 10 xronia pou kleinoun fetos.

Alla tha tous doso mia paratasi akomi, mipos kai anakoinosoun kala onomata gia tin Metal imera. Mporei sto telos kai na tin sosoun tin partida…

Eisai se forum, kai an den to katalaves akomi to 99% oswn milane se forums milane anonyma… Kai gi’auto fysika lene osa lene kai me ton tropo pou ta lene.

Ti apantiseis omos perimeneis na pareis?

“Se euxaristoume gia osa exeis kanei gia tin Rock skini?”,
“Gelasame poly me to protapriliatiko asteio sas”,
“AKSIOS (pou elegan kai ston Gousgouni)”…

Theoro oti oso synexizeis na postareis (me ton tropo pou postareis) xaneis pontous…

Το ότι δεν ακούς ραδιόφωνο δεν σημαίνει πως δεν γνωρίζεις τι παίζει? Εξάλλου οι εκπομπές που ασχολούνται με το metal είναι 2-3 εδώ και 10 χρόνια.

Στο παρελθόν είχα κάνει 4ωρό αφιέρωμα στους GUNS N ROSES δεν βρέθηκε κανένας fan να σου πει τίποτα, έχουν περάσει από την εκπομπή διαφορά ελληνικά metal fan club, δεν σε ενδιέφερε να προβάλεις το fan club από μία ραδιοφωνική εκπομπή?

Σίγουρα αν είσαι από Θεσσαλονίκη δεν είναι εύκολο να ξέρεις τι παίζει στην Αθήνα, αλλά εδώ μιλάμε ότι σήμερα οι metal εκπομπές στο ραδιόφωνο της Αθήνας είναι 2-3, και για μένα είναι δύσκολο να ξέρω τι παίζει στην Θεσσαλονίκη, αλλά υπάρχει άτομο συνεργάτης από Θεσσαλονίκη ο οποίος ενημερώνει, και μάλιστα πέρυσι είχε κάνει και πάρτι για το metalzone. Στον μύλο.

Είναι κακή εικόνα πάντως γι’ αυτούς που θέλουν να ασχολούνται με την σκηνή να μην ξέρουν βασικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, γιατί αν δεν γνωρίζεις τα βασικά τότε με τι ακριβώς ασχολείσαι?
Η εύκολη βέβαια απάντηση είναι «γιατί πρέπει να είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω?»
την οποία μέχρι στιγμής την έχω φάει στην μάπα.
Ψύχραιμος μπορείς να είσαι όταν δεν ασχολείσαι, το να ασχολείσαι με έναν χώρο που τίποτα δεν λειτουργεί όπως πρέπει, τότε μόνο ψύχραιμος δεν μπορεί να είσαι.

Πάντως έχετε πλάκα γιατί ξεκινάτε τα posts με σαρκασμό και μετά είσαστε με το σης και με το σας.

Pros PureEvil
Kanenas den einai upoxreomenos na sou pei pios einai,me ti asxolite kai pia i sxesi tou me to metal. Opos sto site pou ekprosopeis egrapses ena asteio to opoio itan poli kakogousto(kai den to leo ego mono auto) etsi na dexesai kai tis analoges apantiseis. Kathenas exei to dikeoma na sxoleiazei kai leei tin apopse tou(lanthansmeni i oxi) ap ti stigmi pou esi edoses auto to dikeoma me to na anebasete auto to “asteio” sto site.

PureEvil says:

Γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ο όρος μεταλο-πατέρας αφορά εκείνους οι όποιοι δεν κάνουν τίποτα για την σκηνή και είναι όλο κριτική, μαγκιά και κλανιά

O monos pou to pezei metalopateras edo eisai esi me tis epitheseis pou ekanes sta members tou forum epidi tsantistikan gia to astio sou kai eipan kapoia pragmata.
Metallopateras pali esi to pezeis me to na mas les toi prosferes sti skini ktl ktl
Magia kai klania esi arxises na poulas kirie,kai an kapoioi sou eipan 1-2 koubentes parapano einai logo tou “astiou” gia to rockwave

PureEvil says:
Μην φτάσουμε στο άλλο άκρο του αντί να μιλάνε οι «ιθύνοντες», να πρέπει να απέχουν γιατί θα θεωρηθούν μεταλο-πατέρες, και να μιλάει ο κάθε τυχαίος. Και οι «ιθύνοντες» και οι άσχετοι, πρέπει να ακούγονται το ίδιο, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να ξέρουμε σε ποια κατηγορία ανήκει ο καθένας ώστε να μπορούμε να αξιολογούμε τα λεγόμενα τους.

esi se poia katigoria anikeis?
Kai sigoura den tha krineis esi pios einia asxetos kai poios oxi,oute kan exeis to dikeoma asxeto me to ti prosferes kai an prosferes kati sti skini asxeto me tin ilikia kai asxeto me to posa xronia akous metal

oute asxetos eimai me to xoro, oute metallopateras.

Ti apantiseis omos perimeneis na pareis?

“Se euxaristoume gia osa exeis kanei gia tin Rock skini?”,
“Gelasame poly me to protapriliatiko asteio sas”,
“AKSIOS (pou elegan kai ston Gousgouni)”…

Theoro oti oso synexizeis na postareis (me ton tropo pou postareis) xaneis pontous…

Δεν σε προλαβαίνω?
Αυτά είναι δικές σου εικασίες? και τολμώ να χαρακτηρίσω πικρόχολη την διάθεση σου. Αν έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, νομίζω πως πρέπει να τα ξαναδιαβάσεις. Αν θεωρείς ότι τα διάβασες προσεκτικά, τότε δεν θέλεις να καταλήξεις στην ουσία.
Θα ήταν πιο έντιμο να έλεγες «φίλε κόψε την ιστορία γιατί εδώ είναι σφιγγοφωλία» παρά να προτείνεις να σταματήσω να γράφω «γιατί χάνω πόντους». Με τα πικρόχολα σχολιάκια που είναι εκτός θέματος, περισσότερο εσύ προσπαθείς να κερδίσεις πόντους, παρά να συζητήσεις επί του θέματος.
Και επειδή από ότι βλέπω εδώ είσαστε μια παρεούλα που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, που όλα για σας είναι σχετικά, που το αντικειμενικό είναι κάτι το υποκειμενικό, συγχωρέστε με αλλά δε σκοπεύω να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κρίνεται αναλόγως.

Ως moderator κάνω θερμή παράκληση να επιστρέψουμε με ποστ σχετικά με το θέμα του τόπικ. Έγινε μια παρεξήγηση και πιστεύω ότι δόθηκαν εκατέρωθεν οι κατάλληλες εξηγήσεις. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να την συνεχίσετε άλλο.

__Καταρχήν, μία μικρή συγνώμη προς τον Montereitor… :lol: Θα είμαι πολύ σύντομος.

__Εσύ λοιπόν που προσυπογράφεις ως το απόλυτο κακό, εσύ είσαι που παραπαίεις (να, με αυτή την ορθογραφία). Απο την αρχή μας έχεις πρίξει με το πόσο μεγάλη την έχεις την προσφορά σου. Μέσα σε μία μέρα (πράγμα που σημαίνει ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό του forum έχει προλάβει να διαβάσει τα μηνύματά μας), βρέθηκαν δύο άτομα εκτός εμού να διαφωνούν με εσένα κι αμέσως γίναμε σφιγγοφωλιά. ΑΝ είχαν βγει δύο να υποστηρίξουν τη δική σου άποψή…; Μέλι - γάλα ή μήπως θα μου έλεγες και “πάρτα”.

__Τέλος οι απαντήσεις για 'σένα. Είσαι πολύ στενοκέφαλος και επιδειξίας. Σου ζήτησα συγνώμη και ανθρώπινα περίμενα να καταλάβεις το προς τι η καχυποψία μου. Δε θες τη συγνώμη μου; Δε θες να καταλάβεις τα ειλικρινή μου αισθήματα και προθέσεις; Χέστηκα πλέον. Δηλαδή τι, και κερατάς και ζημιωμένος. Εσύ ακόμα υποστηρίζεις ότι ήταν έξυπνο και πετυχημένο το αστείο… Και θα συνεχίζεις… μόνο εσύ χάνεις απο αυτή τη μονόπλευρη στάση (εδώ έφτασες να ακυρώσεις τι απόψεις κάποιων ανθρώπων, ονομάζοντας τες υποκειμενικές, γιατί πολύ απλά… ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ… Οκ, me bows before the GOD of objectivity, you.

__Διάβασα μία ανοησία και μισή (και μάλιστα κακόγουστη, ανοησία γιατί και το αστεία με το Rockwave ή η φήμες για τα “μεγάλα ονόματα” και το ίδιο το Rockwave έχουν γίνει τόσο προβλέψιμα, που με απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια, όποιος το πίστεψε το πετυχημένο πρωταπριλιάτικο, ε, ήταν η αγουροξυπνημένος, ή βλάκας.), αντέδρασα. Στο πρώτο μισό είχα δίκαιο, δεν άκουσα κανέναν να το παραδέχεται. Στο δεύτερο μισό ($$$), είχα άδικο, ζήτησα συγνώμη (θα μπορούσες να είχες δει ό,τι για να το κάνω αυτό είμαι θετικά προσκείμενος στο να τα βρούμε -βέβαια, μετά απ’ όλη την είρωνεία σου και τα απαράδεκτα σχόλια, ε, άνθρωπος είμαι, δε θα μπορούσα να μην είμαι καυστικός… α, και δεν είδα να ανακαλείς κάτι, άρα ακόμα ισχύουν όλα όσα έγραψες για 'μένα, σωστά; Ενδιαφέρον…

__Και για να τελειώνουμε με την καραμέλα του προσωπικού ή μη. Αναφέρθηκα σε ένα site (το οποίο μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε ή και παραπάνω απο ένα άτομο). Σε ένα site που δε γνωρίζω και που μετά ζήτησα συγνώμη για τη λαθεμένη μου κρίση και αποκατάστησα το δίκαιο. Εσύ αναφέρθηκες σε ‘μένα. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Και κάτι που την κάνει ακόμα μεγαλύτερη αλλά τεχνηέντως το αγνοείς και δε το αναφέρεις για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, είναι πως ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. Εγώ, στο χώρο μου, εκεί που συχνάζω, όπως κάνω κάθε φορά, έγραψα για κάτι την άποψή μου. Και κρίνομαι απ’ όλους όπως είναι φυσικό. Εσύ όμως, ήρθες εδώ και χωρίς να με ξέρεις άρχισες το στιλάκι του ξερόλα. Θα μπορούσες να είσαι πολύ πιο συγκρατημένος και ΓΟΝΙΜΟΣ. Αν εγώ έμπαινα στο forum του site σου π.χ. ή κάπου που είμαι νέος και δεν γνωρίζω κανέναν, όπως και στην προσωπική μου ζωή, θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός και ευγενής -ως οφείλω. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΕΙΣ. Δεν είμαστε παιδάκια που θα μας παρασύρει ο επιετικός ή απόλυτος λόγος, ούτε οι δάφνες σου (που πιθανώς δικαίως έχει και αξίζεις). Αλλωστε οι πραγματικά μεγάλοι άνθρωποι, οι πραγματικοί εργάτες της Τέχνης, δεν είναι τελάληδες των άθλων τους…

__Τέλος.

__Η μάλλον, ας σου πω και κάτι ακόμα -μήπως και μάθεις κάτι και δεν θεωρείς ως εχθρική όποια άποψη διαφέρει απ’ τη δική σου (θα μπορούσες να είχες κερδίσει πολλά απο απόψεις -βγάλε έξω τις δικές μου- σαν του Axl, αν έμενες στην ΟΥΣΙΑ αυτών που λέει και δεν έτρεχες να τον κρίνεις /αντεπιτεθείς). Τι ήθελα να σου πω; Στη συναυλία των Dream Theater -στη Θεσσαλονίκη, ναι, υπάρχουν κι άλλες πόλεις στην Ελλάδα που έχουν πάνω απο 20 διαφορετικές ροκ ραδιοφωνικές εκπομπες π.χ. στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης- ο κόσμος, ανάμεσα σ’ αυτόν κι εγώ, ταλαιπωρήθηκε ΠΟΛΥ πριν μπει μέσα. Τη διοργάνωση την είχε αναλάβει η Encore αν θυμάμαι καλά. Καθυστέρησαν πολύ ν’ ανοίξουν τις πόρτες και μετά αφού άνοιξαν, δεν ήταν καλά οργανωμένοι και πέρασε πολύ ώρα (με πολύ ταλαιπωρία) για να μπούμε μέσα. Εκτός αυτού, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ για το τι συμβαίνει και ο κόσμος γινόταν και πιο ανήσυχος. Χάλι η κατάσταση, έκανε πολύ καλή εντύπωση το όλον θέμα. Κατά τα άλλα βέβαια, ήταν μία υπέροχη συναυλία, με σχετικά καλό ήχο (αλλά λίγη σκόνη στο έδαφος που ήταν ενοχλητική), καλή ΛΟΙΠΗ οργάνωση (μπορούσες να προμηθευτείς τα πάντα, είχε και θέσεις έτσι ήρθαν και πολλοί μπαμπάδες με τα παιδιά του και ήταν άνετοι, τους άρεσε κλπ) και ΜΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. Δυστυχώς η μεγάλη ταλαιπωρία επισκίασε την εικόνα της Encore. Εγραψα τότε κάτι του στιλ, “είναι πολύ μαλάκες στην Encore, μας είχαν στοιβαγμένους σα τα ζώα και περιμέναμε πόσες ώρες στο λιοπύρι, ιδρώσαμε, χαλαστήκαμε, φάγαμε στριμωξίδι κλπ”. Βγήκε ένας τύπος, απο την Encore, και το μόνο που έκανε, ήταν να ρίξει μία μπηχτή τύπου “είμαι ένας απ’ τους μαλάκες” και μετά συνέχισε λέγοντας “παιδιά, έγινε μια διακοπή ρεύματος και χάθηκε όλο το soundcheck και μετά blah-blah-blah και έφταιγε η Δ.Ε.Η.”. Τι κέρδισε με τη στάση του; μείναμε στην ουσία, και ο τύπος διασκέδασε (δικαίως) τις εντυπώσεις, έριξε τις εντάσεις, κατανοήσαμε το πρόβλημα στην πραγματική του βάση -το ποιος έφταιγε και πόσο- και τελικά δικαιώθηκε εκεί που έπρεπε να δικαιωθεί η Encore και έμεινε το δίκαιο, η ανάμνηση της πολύ ωραίας συναυλίας και η ανάμνηση μιας κακής πληροφόρησης που εκνεύρισε το κοινό (φαντάζομαι έγινε μάθημα για το μέλλον, ότι κουβαλάμε σε τόσο μεγάλα γεγονότα και έναν τηλεβόα και ενημερώνουμε τον κόσμο πριν του βγει ξινή η χαρά). Θέλεις να κρατήσεις κάτι γόνιμο απ όλη την ιστορία; Στο χέρι σου είναι. Εγώ μετά τα γεμάτα αδιαλλαξία post σου, δεν έχω όρεξη ν’ ασχοληθώ άλλο.

__Το ύφος μου άλλαξε γιατί είδα ότι δεν ανακάλεσες κανέναν απο τους ισχυρισμούς σου και συνεχίζεις να είσαι αγενής προσπαθώντας να “σφάξεις με το βαμβάκι” και να ρίξεις το γόητρο των συνομιλητών σου έτσι ώστε να ανεβεί το δικό σου (α, και δεν είναι όλη απο την Αθήνα, ο κόσμος δε γυρίζει γύρω απο 'σένα ξέρεις…). Οικτρή τακτική. Ουσιαστικά, δε θέλεις να χτίσεις καμία γέφυρα επικοινωνίας οπότε και απέχω -δε με αφορά καμία μέτρηση του ποιος την έχει ποιο μεγάλη, ποιοτική ή ποιος έχει δικαίωμα να μιλά και ποιός όχι (έλεος, αυτό αγγίζει τα όρια του φασισμού)!!

Υ.Γ. Φτου! Τελικά δεν ήμουν και πολύ σύντομος… Next Time I’'ll do my best αγαπητέ mod! It’s a promise! :smiley:

Όλα τα σχόλια δικαιολογημένα φίλε shadowcaster. Ελπίζω ο purevil να μην σου απαντήσει με κείμενο ανάλογο του καταστατiκού της unesco για τα ανθρώπινα δικαιώματα γιατί mod είμαι και εγώ, τί να κάνω, θα ξεσπάσω !!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πέρα από την πλάκα, θεωρώ το θέμα λήξαν. Go back to whether guns n roses will finally come or not !!!plzzzzzz