xasaph m-anabeis.
kala - katse na ginoun auta kai tou xronou exei o theos kai gia alla.
egw eipa ti thelw na dw akoma gia na kleisw san synauliazomanos.
BOSTON, AERO, KISS, ???
xasaph m-anabeis.
kala - katse na ginoun auta kai tou xronou exei o theos kai gia alla.
egw eipa ti thelw na dw akoma gia na kleisw san synauliazomanos.
BOSTON, AERO, KISS, ???
Karja kai Ghideous afou den thelete na peite to line up kathaqra. tote ti erxeste sto site kai lete oti kserete poioi tha peksoun ktl?
Giati den to kratisate gia ton eauto sas? Mravo san,exete “conne” sigxaritiria!!
χρησιμοποιήστε και κάνα λεξικό :evil:
Α.Τ.Ι.Α = ufo?
νοσηρά αποκυήματα= κατι με morbid?
φεγγάρια= moonspell η κάτι τέτοιο
για τα άλλα δεν είμαι και τόσο σχετικός για να μαντέψω οχι ότι για τα πρώτα είμαι περισσότερο…
Stantar o lwrhs to kathysterei epithdes giati diabazei ta posts edw kai to diaskedazei apistefta!Egw lew na rwthsoume thn grammh isxyrhs enorashs Myriam kai ton Joshua pou diafhmizoun se megalo kanali pou exoun kai to klhronomiko xarisma na mas poun to line-up.Ektos bebaia an kapoios exei to spathi twn oiwnwn twn Thundercats kai mas dwsei sight beyond sight…tsiou tsiou… 8)
Α.Τ.Ι.Α = ufo?
για τα άλλα δεν είμαι και τόσο σχετικός για να μαντέψω οχι ότι για τα πρώτα είμαι περισσότερο…[/quote]
Αν μη τι άλλο, υπάρχει κάποιος που διαβάζει πίσω από τις γραμμές…
Αν πιστεύετε ότι μπάινω σε forum για να το παίξω μάγκας, είστε γελασμένοι. Όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν. Εγώ δεν είπα τίποτα. Να όμως που φανερώθηκαν τρία συγκροτήματα από αυτά που θα παίξουν… Υπάρχουν κι άλλα όμως… Όσοι δεν γουστάρουν, ξύδι… Όσοι γουστάρουν, έψαξαν και βρήκαν…
Ο μανάβης μου είναι ο Τέλης.
Κι επειδή διαπίστωσα ότι κάποιοι τη βρίσκουν, ένα ακόμα clue, είναι ότι το πολύ κόκκινο χρώμα, πάει πακέτο με τα μαύρα μεσάνυχτα!!!
poious crimson glory na ennoeis arage… 8)
Αυτούς με τον Midnight, you know??? Χαχαχα!!!
Λοιπόν: 5 γκρουπ θα είναι τελικά τη metal μέρα του rockwave + 1 ελληνικό. Έχουν κλείσει τα τρία. Το ένα μόλις αναφέρθηκε, το άλλο το έχουμε πει εδώ και δέκα μέρες και το άλλο το έγραψα με ελληνικά γράμματα σε προηγούμενο post με μου και είναι headliners!!! Μένουν άλλα δύο ονόματα, που πολύ πιθανόν να είναι κάποια από αυτά που σας είπα. Πλέον μιλάμε για 100% κονφιρμαρισμένα πράγματα.
Πάντως αν είναι να έρθουν τα ονόματα που κυκλοφορούν εδώ μέσα, μάλλον εμείς θα γελάμε στο τέλος με τον Λώρη, που θα πληρώνει από την τσέπη του από την αποτυχία…
Τα τρία είναι αυτά που είπα μόλις τώρα Τέλη…
Already booked. Ίσως αύριο τα υπόλοιπα δύο… Αλλιώς μετά τα κοκορέτσια!!!
Για κοκορέτσα (χωρίς γιώτα) θα πάω στην Μαλακάσα, εκτός αν τα άλλα δύο group το σώσουν…
Χα! Πλάκα πλάκα, από τώρα σκέφτομαι τα κοκρέτσα και τα κοντοσούβλια και μου τρέχουν τα σάλια!!! ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
Euge sth didi…gia to perysino Rockwave… :twisted:
Άντε να προδώσω και τους headliners…
Deep Purple μωρά μου… Και σίγουρα θα τρώμε κοντοσούβλι, μέχρι να ξεκινήσουν…
Δηλαδή εκτός από τους CF όλα τα άλλα σχήματα είναι γ.τ.π. Και δεν θα τους βάλουν headliners οι μ@λ@κες από την didi? :evil: :evil:
Aπεδείχθει ουσιά είναι ότι η χώρα μας είναι πολύ μικρή αγορά CD,γιά να χαραμίζονται τα μεγαθήρια,όταν οι τιμές των μετοχών είναι ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ διεθνώς… Η Ελλαδίτσα στo φτύσιμο,όπως τα πέτρινα των`80ees…
Μπορείτε να αρχίσετε τώρα ,οι περί Λεφτάλικα (που ή Ιταλία τους πέφτει κοντά), οι άτεχνοι SOAD κλπ τη γκρίνια ,όσο γουστάρετε …Ρίξτε πόστ γκρίνιας με τη ψυχή σας…Αντε γειά…
Εκεί στη Β Εθνική μαζί με τον Αλέφαντο…Αει συκτίρ…τελικά… :twisted:
Α.Τ.Ι.Α = ufo?
για τα άλλα δεν είμαι και τόσο σχετικός για να μαντέψω οχι ότι για τα πρώτα είμαι περισσότερο…[/quote]
arisemperor morbid = μακάβριος όχι νοσηρός
Τι λές τώρα; Και λεγα δεν θα πατήσω φέτος rw.
Αν ισχύει αυτό όμως τα πράγματα αλλάζουν…
ego ena exo na po, opos kai na xei- kai makari na vgo pseuths diladi- fetos sunavliaka tha einai ena metrio os kako etos. Den einai telios koulo na fernoun ta kerata tous persi kai fetos na perimenoume ena group san toys G’N’R gia na poume oti kati eidame?
bravo kai pali stin kouli di di kai to epitelio tou kolou Persi apo tis toses polles kales sunavlies upirxe kosmos pou den eixe lefta kai den phge se osa live goustare ,kati pou the borouse na apofeyxthei me kleisimo merikon onomaton gia fetos anti gia persi.
LIGOS PROGRAMATISMOS DEN VLAPTEI. GIA AUTO THA EIMASTE GIA PANTA PSAROKOSTAINA.
Ante kai opos eipa kai prin , na doume re karagiozhdes pos tha tin vgalete oikonomika fetos afou tha eiste tuxeroi an vgalete pleonasma apo rockwave. Kai mh nomizete oti me Deep Purple tha xelasposete… :roll:
kala krasia!
Είχε ακουστεί γενικά πως θα έρθουν οι Purple πάντως…Αλλά δεν πίστευα ποτέ για RW. Εκτός και αν μας λες μούφες Τέλη για να χαρώ :evil:
δλδ Deep Purple, UFO;; Γαμώτο…πάνε οι TOTO…
(DEEP PURPLE ρεεεεεε!!!)