Εγω παλι δεν εχω καταλαβει τι κολλημα εχετε φαει με το Rockwave , αφου εδω και μερικες μερες τα ονοματα που παιζουν ειναι γενικως γνωστα στο “ραδιο αρβυλα” , και οκ ξενερωνετε με αυτους που θα παιξουν , ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ MHN ΠΑΤΕ . και μην ασχολειστε , αν θελετε να βρισετε το Λωρη μπειτε μεσα στο site της DIDI και βριστε τους , η πατε στα γραφεια της didi και χωστετα μπροστα τους.
Δηλαδη τωρα θυμηθηκατε να πειτε οτι κανει μαλακιες ???
Στο Live των 69 Εyes / Korn που ξεκινησε 1 ωρα νωριτερα απο την αναγραφομενη στο εισητηριο το κανατε γαργαρα .
Και στην τελικη ο τυπος εμπορας ειναι και παρουσιαζει ενα προιον , αν δεν το γουσταρετε μην πατε και ριχτε και μαυρο. Αλλα ξερετε τι θα γινει ???
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ , ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ , και αν οχι στο rockwave σε καποιο αλλο live που θα κανει το χειμωνα.
ΟΠΟΤΕ ? Παλι μαγκα θα τον κανετε .
Οποιος εχει τα balls βγαινει εξω και παει να δει αυτα που γουσταρει , αυτοι που δεν μπορουν δυστυχως ατυχησαν. Υπομονη μεχρι να μεγαλωσετε και να τελειωσετε το σχολειο.
Και για να μην πει κανενας μαλακιες οτι και καλα το παιζω δικηγορος και αλλα τετοια , πιολυ απλα εγω θα παω ΤΟΤΟ και θα καραγουσταρω με μια μπαντα με αρχιδια.
Νομιζω οτι ειναι καιρος να κλειδωθει γιατι τους τελευταιους μηνες ακουγοντε τα ιδια και τα ιδια και καταντησε κουραστικο.
To kollima pou exoun faei oloi me to Rockwave einai oti prokeitai gia to mono megalo festival tis xoras.
Den mporoun oloi na kanoun taksidia sto eksoteriko gia na doun tin agapimeni tous banda.
Ego exo mia x oikonomiki anesi (leme tora) kai pao na tous do ekso. I pliopsifia omos den exei kai gi’auto tsatizetai pou ola ta onomata paizoun sto eksoteriko ektos tis Elladas.
To oti kapoios tha paei ton xeimona i to ypoloipo kalokairi se synavlia tis Didi, den exei kammia sxesi me to RW, poly apla giati milame gia festival kai oxi gia apli synavlia.
Persy giati den milise kanenas gia BS kai tigarise to terravibe? Safos kai ypirxan provlimata alla simasia eixe oti epitelous erxontan kai ena megalo onoma (pano sto anthos tis ilikias tou :lol: )…
Fetos pou theoritika tha eprepe na einai mia giorti gia ta 10 xronia tou RW (symfona me to deltio typou tis DIDI) den tha eprepe kai ta onomata na einai analoga? Alla ti leo? Tha exei tosa thematika events… :lol:
Tι άλλο συμπληρώνει τη γιορτή;
Περίπτερα, παιχνίδια, djs, μπλουζάκια, αναμνηστικά, supports, θεματικά events για τα δέκα χρόνια του RW, Festival Services όπως μόνο το Rockwave ξέρει να παρέχει και πάνω απ όλα το RW Festival Vibe, το όμορφο ταξίδι, η απόδραση στον μαγικό κόσμο της μουσικής, στο πανέμορφο Terra Vibe!
Καλα το Δ.Τ. μου θυμισε μια ταινια με Χατζηχρηστο η Βεγγο δεν θυμαμαι , που πουλαγανε οικοπεδα με θεα … που να συνδυαζει βουνο και θαλασσα , κατι σαν Teravibe ενα πραγμα … Δεν λες παλι καλα που θα υπαρχουν και περιπτερα , φανταζεσαι να ξεμεινεις απο τσιγαρα και να πρεπει να περπατησεις 20 χλμ μεχρι μεσα στην Μαλακασα και αν βρεις και περιπτερο ανοιχτο.
Στο rockwave δεν πας για να πάρεις καραμελίτσες,γλειφιτζούρια και μπλουζάκια από τα περίπτερα!Πας για να δεις συγκροτήματα που γουστάρεις και να χτυπηθείς μέχρι τελικής πτώσεως!Εγώ όλα αυτά τα ακούω βερεσέ και δεν πρόκειται να πατήσω και αυτό πρέπει να κάνουν όλοι μπας και συμμαζευτευτούν οι διοργανωτές.Δεν πάω να τους τα χώσω μπροστά τους γιατί πολύ απλά δεν θα καταφέρω τίποτα,απλά θα με γράψουν και θα κοιτάξουν αυτό που τους συμφέρει να κάνουν και όχι αυτό που εγώ θέλω
Pes mou oti auto pou eipes gia ta periptera itan eironiko (giati den eida kanena smilie) dioti os gnoston ta periptera tou rockwave einai mikra katastimata pou poulane ta panta ektos apo tsigara… (ap’oso thymamai diladi mono periodika, cd, vinilia kai mpixlimpidia eixan)
Pes mou oti auto pou eipes gia ta periptera itan eironiko (giati den eida kanena smilie) dioti os gnoston ta periptera tou rockwave einai mikra katastimata pou poulane ta panta ektos apo tsigara… (ap’oso thymamai diladi mono periodika, cd, vinilia kai mpixlimpidia eixan)[/quote]
Ναι ρε , αν και να σου πω την αληθεια για ολα τους εχω ικανους , εχεις ακουσει την παροιμια υποθετω βγαζει απο την μυγα , ξυγκι ??? Λες να το διαβαζει κανενας απο αυτους και να του εβαλα ιδεες ??? :roll:
Pes mou oti auto pou eipes gia ta periptera itan eironiko (giati den eida kanena smilie) dioti os gnoston ta periptera tou rockwave einai mikra katastimata pou poulane ta panta ektos apo tsigara… (ap’oso thymamai diladi mono periodika, cd, vinilia kai mpixlimpidia eixan)[/quote]
Ναι ρε , αν και να σου πω την αληθεια για ολα τους εχω ικανους , εχεις ακουσει την παροιμια υποθετω βγαζει απο την μυγα , ξυγκι ??? Λες να το διαβαζει κανενας απο αυτους και να του εβαλα ιδεες ??? :roll:[/quote]
Me ta sygrotimata pou fernoun fetos, mexri kai filtra gia strifta tha poulane gia na bgaloun tin zimia…
Tespa, pantos psinomoun asxima gia In Flames tora stis 06/06 alla me tin timi k to oti einai toses polles mpantes support ksenerosa k giayto perimeno na do k ego ti tha pextei me Rockwave. Pantos an i deyteri mera opos lene einai Celtic Frost, Moospell, The Cult leo na pao (k oxi gia tous Cult). Akougetai kati k gia Arch Enemy (otan leo akougetai ennoo to diavazo apo edo k apo ekei, opos k eseis pistevo apo forums ktl). Ante na doume sto telos…
Alithia gia GnR telika akyro? Oxi oti me endiaferei apla eixe sizitithei para poly, k edo k genikotera…
re paidia,emies pou menoume eparxria ka rw kai kamia alli sunaulia to kalokairi perimenoume…ama erxontousan metallica ,i gnr tha pigainame kolimpontas patra kai meta athina me ta podia!!!(kefalonia menw)…
Ρε σεις, σήψη,ξεπεσμός και αποσύνθεση έχω να πω εγώ!Απογοητεύτηικα πολύ κυρίως γιατί όλοι περιμέναμε το καλοκαίρι για να πάμε RW επειδή(καλά χαιβάνια ήμασταν!)νομίζαμε ότι επειδή είναι και καλά η επέτειος των 10 χρόνων θα έφερναν γαμάτα συγκροτήματα και τελικά μας το έβγαλαν ξυνό
Makari na einai ola moufes gia Cult , Celtic Frost ktl k na anakoinwthoun alla onomata.Alla den to vlepw.To thema einai oti exei apogohteutei polys kosmos kuriws aytoi pou perimenan pws k pws thn metal mera.Toulaxiston erxontai oi Pearl Jam k proswpika niwthw megalh anakoufish!Opote parakalaw mhn ginei kamia stravh ews to Septemvrio(kana atuxhma xtypa ksilo) k to xasoume k auto.Twra gia osous exoun enapothesei tis elpides tous sto RW exw na tous pw:Oso zeis elpizeis.Makari na vgalei anakoinwsh ayrio h Didi sto site:RW 12JUL tool metallica Gnr
Λοιπον γοργονες και μαγκες ολοι που νομιζετε οτι οταν λετε μερικες λεξεις και βριζετε συγκροτηματα νομιζετε οτι κανετε κατι μεγαλο και τρανο.Αντε γιατι μας τα εχετε πρηξει (ξερετε ποια εννοω).Οποιος δεν θελει να παει ας μην παει.Σας τραβαει κανεις με το ζορι ρε???Τι ειναι αυτα που τσαμπουνατε καθε τοσο κι μιλατε με στομφο?Αντε ξεκοληστε λιγο παιδες γιατι δεν σας βλεπω καλα.
Δεν θελεις να δεις Cult ρε?Στα παλια μας τα υποδηματα ρε για να μην πω και τιποτα αλλο χειροτερο.Μιλατε με στομφο και θυμο λες και προκειται να σας παρουν το σπιτι και τις γκομενες.Ειστε καλα ρε?Κανενας δεν πιεζει κανεναν να παει στη μια συναυλια η στην αλλη.Εγω θα παω Rockwave γιατι γουσταρω σαν αρρωστος να δω τους Cult.Εχει κανενας προβλημα?Ρωτω?Γιατι εχουμε χασει την μπαλα μου φαινεται.Βγηκα να βρισω το ενα συγκροτημα η το αλλο?
Η καθε μπαντα εχει τον δικο της κοσμο και τους δικους του θαυμαστες.Γιατι σας πειραζει που θα ερθουν καποια συγκροτηματα?Καταλαβαινω που θελετε να δειτε καποια συγκροτηματα (οπως και εγω) αλλα στην τελικη μην πατε ρε παιδια και μας τα πρηζεται.Αμαν πια.Η ΜΟΥΣΙΚΗ ειναι μια πολυ προσωπικη υποθεση και αφορα το γουστο του καθενος.Απλα να καταλαβετε οτι με τον τροπο που μιλατε χανετε το δικιο σας (εαν εχετε δικιο φυσικα).Γιατι τρωγεσται σαν τα ποντικια δεν μπορω να καταλαβω.Ηρεμηστε και απολαυστε αυτο που αγαπατε και ακουτε και αφηστε τους αλλους να απολαυσουν αυτο που θελουν χωρις να τους υποτιματε την νοημοσυνη τους βριζοντας τους αυτα που γουσταρουν.
Σαν ανθρωποι θα πρεπει να ειστε ενωμενοι και οχι να κοροιδευει ο ενας τον αλλο για το γουστο του.ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ. Η ζωη εχει απολαυσεις και εσεις χαλατε την διαθεσης σας με τροπο τοσο χαζο που αλλοι μποροι να γελανε μαζι σας.Απολαυστε μουσικες χωρις να υποτιματε τον ιδιο τον εαυτο σας.Γιατι στην τελικη αυτο πρατετε.Αντε καλο καλοκαιρι, και εχει τοσες πολες καλες συναυλιες να απολαυσουμε φετος.Τι να κανουμε?Ειμαστε στην Ελλαδα και δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.Και παλι καλα να λετε.Αντε Εις Υγειαν.
Ρε φίλε σόρυ κιόλας αλλά δεν έβρισε κανείς κάποιο συγκρότημα.Συμφωνώ απόλυτα με το γεγονός ότι ο καθένας έχει το γούστο του,όμως πόσος κόσμος θα γουστάρει με cult και πόσος με gnr ή metallica?Το θέμα είναι ότι το rw καλώς ή κακώς είναι το μόνο μεγάλο φεστιβάλ ροκ που υπάρχει στην Ελλάδα και από αυτό περιμένουμε να φέρει τα μεγάλα ονόματα.Αυτό είναι που μας χαλάει όλους.
Einai sofo prin kaneis kyrigma, na exeis diavasei kala ta osa exoun eipothei…
Me ta “ksypniste reeeeee” kai ta “mas ta exete priksei” to mono pou kataferneis einai na deikseis oti den mporei kaneis na kanei sovari sizitisi mazi sou…