briskei o katheneas logous ypekfyghs - gia na ksefygei apo to thema.
sigoura de tha me halage na kanw enteuksh me axl, alla @@ pithanothtes -
unanswered pm’s gia infos - estw kai gia na paw - na mh faw manoura, epomenws
paw - me konne - bon jovi - kai pernaw kala - kai an de bariemai odhgaw mexri mialno na dw ton axl kai to wigger groups me ta opoia paizei…
To pou tha pas einai diko sou thema kai den me afora.
Tin apefyga mia fora tin erotisi gia synenteuksi, tin epomeni den sou apantisa kan.
Ti info na sou doso diladi? Pou pio poly se ekaige i synenteuksi para na deis GN’R.
Ego ta konne ta ekana gia paidia pou theloun na pane na doun GN’R se oli tin Europi.
Den ta kano gi’autous pou theloun “na tou kanoume kai kana interviewz”…
Kane kana “interviewz” apo tous Cult tora (pou einai sto pneuma tis epoxis), kai astous tous GN’R pou itan “better 20 years ago” (alla esy theleis akomi na kaneis kana “interviewz”)…
Ωραία τα ιντερβιούζ, αλλά οι μακροσκελείς προσωπικές διενέξεις δεν νομίζω ότι αφορούν κανένα άλλο. Απ’την μια ζητάτε να κλειδωθεί το τόπικ και από την άλλη το συντηρείτε με μια ανούσια συζήτηση.
Ειρήνη ημίν λοιπόν. Το τόπικ δεν είναι απαραίτητο να κλειδωθεί αν αρχίσουμε όλοι να το χρησιμοποιούμε πιο συνετά…
To topic prepei na kleidothei, oxi giati mallonoun kapoioi, alla giati to thema tou einai oi fimes gia to RW 2006 kai oi fimes pethanane afou to RW 2006 exei anakoinothei.
To topic prepei na kleidothei, oxi giati mallonoun kapoioi, alla giati to thema tou einai oi fimes gia to RW 2006 kai oi fimes pethanane afou to RW 2006 exei anakoinothei.[/quote]
Μπορεί να είμαστε μια “ωραία ατμόσφαιρα”, αλλά επειδή το συγκεκριμένο τόπικ είναι το πιο δημοφιλές του φόρουμ, φοβάμαι πως θα πρέπει να αρχίσω να σβήνω ποστ “ταξιδιωτικού” ή άλλου άσχετου χαρακτήρα.
Παρακαλώ σεβαστείτε τους υπόλοιπους και συνεχίστε αλλού. Ευχαριστώ πολύ !
Επίσης πρέπει να σε ενημερώσω αγαπητέ μου φίλε ότι το τόπικ σε λίγο θα κλειδωθεί διότι εκτός του ότι το θέμα έχει πλέον εξαντληθεί,όπως ανέφεραν κάποιοι άλλοι παραπάνω το rw έχει ανακοινωθεί οπότε δεν υπάρχουν πλέον φήμες,οπότε μάλλον θα πρέπει όλοι να αλλάξουμε τόπικ
Επίσης πρέπει να σε ενημερώσω αγαπητέ μου φίλε ότι το τόπικ σε λίγο θα κλειδωθεί διότι εκτός του ότι το θέμα έχει πλέον εξαντληθεί,όπως ανέφεραν κάποιοι άλλοι παραπάνω το rw έχει ανακοινωθεί οπότε δεν υπάρχουν πλέον φήμες,οπότε μάλλον θα πρέπει όλοι να αλλάξουμε τόπικ[/quote]
Tha aspasto tin apopsi tou agapitou Arnitikou Osfyokampti i’ “Lake” symfona me to leksiko tou in.gr
Kleidoste loipon, tha to anteksoume kai auto to xtypima tis moiras…
Episis tha ithela na toniso oti irthe i ora na anoiksoume to topic “Φήμες: Rockwave 2007 και Metallica”.
Επίσης πρέπει να σε ενημερώσω αγαπητέ μου φίλε ότι το τόπικ σε λίγο θα κλειδωθεί διότι εκτός του ότι το θέμα έχει πλέον εξαντληθεί,όπως ανέφεραν κάποιοι άλλοι παραπάνω το rw έχει ανακοινωθεί οπότε δεν υπάρχουν πλέον φήμες,οπότε μάλλον θα πρέπει όλοι να αλλάξουμε τόπικ[/quote]
Tha aspasto tin apopsi tou agapitou Arnitikou Osfyokampti i’ “Lake” symfona me to leksiko tou in.gr
Kleidoste loipon, tha to anteksoume kai auto to xtypima tis moiras…
Episis tha ithela na toniso oti irthe i ora na anoiksoume to topic “Φήμες: Rockwave 2007 και Metallica”.[/quote]
Με κούφανες τώρα!Τί σημαίνει οσφυοκάμπτης?Πάντως φάση έχει,μ’αρέσει!Όσο για το καινούργιο τόπικ που πρότεινες θα έρθω να συμφωνήσω!
PS:Άν σου είναι εύκολο “αγαπητή” όχι “αγαπητός”!!
Διαφονώ το topic θα πρέπει να είναι: “Φήμες: Rockwave 2007 και AC/DC”
οι Metalica τουλάχιστο μας ήρθαν (του καιρό εκίνο) οι AC/DC (:D/ :D/ :D/ :D/ ) ποτέ… :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ας σ’ ενημερώσω κι εγώ λοιπόν ότι πρωτοβουλίες για την “αλλαγή ροής” ενός θέματος δεν είναι σε θέση να παίρνει ο καθένας, γιατί τότε δε θα υπήρχαν κατηγορίες και θέματα. Το λέει η λέξη, “θέμα”. Εάν θες να ρωτήσεις από ποιο περίπτερο αγοράζει τσιγάρα και σε ποια λαϊκή ψωνίζει το Σάββατο υπάρχουν και τα pm’s. Ευχαριστώ…