O Ghideous gnorizei perissotera ap’olous mas. Alla nomizo oti poly syntoma tha lythoun oi apories mas…[/quote]
Ναι αλλά αν ξέρεις για ποιους μιλάμε πες μας, γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο Therion είναι λιγότερο από μήνας για την συναυλία και πρέπει να κανονίσουμε οικονομικά, άδειες κλπ. Και απ ότι κατάλαβα θα ναι μια μέρα πριν τιν έναρξη του RW.
Ό,τι και να’ναι, εγώ Ελλάδα δε θα είμαι εκείνες τις μέρες.
Μα καλά…θα βγει ανακοίνωση 2 βδομάδες πριν τη συναυλία;;
Για να μιλάει και ο Axl πάντως…το πιάσαμε !!
gee ghideous, εχω να μιλήσω με το μανάβη, εδω και κατι μέρες. u know.
Μάλλον Guns, i stool, μυρίζομαι, η μετάλλικα, ή SOAD. Μ αυτή τη σειρά.
αλλά για να μίλησε κι ο άλλος, εικάζω guns.
Καλή η ποζεριά. Απλά δηλώνω οτι ότι και να είναι αν δεν είναι HANOI ROCKS δεν με ακουμπάει. Επίσης να δούμε κατα πόσο μπορεί να ακυρώσουν ΣΙΣΤΕΡ λόγω δίσκου ή ΦΡΟΣΤ λόγω πέτρας στα νεφρά του γουόριορ. Εγώ πάντως θα παώ GLORY και μετά γράμμη για TOTO !
Ακριβως επειδη και ο axlgreece και ο Ghideous φαινεται οτι εχουν τα κονε και ξερουν κατι,η didi μαλλον κατι μεγαλο μας ετοιμαζει…Γκρρ μου κολλησε τωρα και περναν διαφορες ωραιες σκεψεις απο το μυαλο μου!(Metallica,Motorhead,AC/DC,Guns n Roses,Blind Guardian,Dark Tranquility,In Flames…ολοι οσοι βγαινουν για συναυλιες στην Ευρωπη…!)
Πειτε μας τουλαχιστον ποτε βγαινει η ανακοινωση!!
Well είχε ακουστεί οτι ξανασκεφτόντουσαν για guns. Αλλά έχουν φάει τρελό στραπάτσο. RYCHE & STING - μπήκαν τρελά μεσα. 900 και 3000 άτομα ? Aii aii…
Τεσπά τα λεφτά μου είναι στουσ guns. kai tha πώ γιατί.
Metallica, ίσως.
Motorhead, δεν μαζεύουν πάνω απο 2500.
AC/DC, ΟΧΙ
Guns n Roses, μυ ΒΕΤ ! Είχαν 12.000 ticks to 92. Πώς να μπείς με μαθηματική ακρίβεια μέσα, κατα πάσα πιθανότητα? Ανακοινώνεις αργά, δέν θα έχεις φτηνό εισητήριο, αν δεν έριξαν το κασέ, και αν είχαν τότε με original συνθεση 12000, τώρα πόσους ? 10000 με το πολύ ζόρι ??? και ήταν 12000. κάτι περί 40000 ήταν όταν ανοίξανε διάπλατα οι πόρτες !!!
Blind Guardian, οχι ακόμα και ούτε μαζεύουν εύκολα πανω απο 2-3
Dark Tranquility,In Flames… δεν θα μαζευανε ούτε 2000.
Παρασκευή η επίσημη ανακοίνωση. Παραείναι μεγάλο όνομα.
Last minute αλλά από το ολότελα… Όντως, δυόμιση εβδομάδες πριν το live…
Χαλάλι ο πανικός…
Υπομονή μέχρι την Παρασκευή. Καλό είναι να το μάθετε από τα επίσημα χείλη.
Συγγνώμη. Αν έχετε να κανονίσετε άδειες, τα οικονομικά σας κτλ, Δευτέρα 10/7 μην κανονίσετε κάτι[/list]
Είναι τρίτη μέρα rockwave… Κι όμως είναι δυνατόν να ανακοινωθεί κάτι τελευταία στιγμή!!! Γιατί μπορεί ο Sting και οι Ryche να ήταν φοβερά ζημιογόνες συναυλίες, αλλά ο Waters ήταν φοβερά κερδοφόρα… Μην το ξεχνάμε. ΤΟυλάχιστον τα λεφτά που βγήκαν επενδύθηκαν και δεν μπήκαν απλά στην τσέπη. Αυτό να το ομολογήσουμε…
χμ, δηλαδή αυριο έ ? Ok. Θα ρωτήσω και το μανάβη μ αν τον βρώ πουρνο πουρνό.
Αν δεν είναι ούτε guns. ε δεν ξέρω. EAGLES ? Αυτοί παίζουν επίσης…
Θα ιδούμε…αυρίο.
Οι Tool παίζουν 9/7 Φινλανδία, οπότε δύσκολα προλαβαίνουν. Των Metallica η περιοδεία στην Ευρώπη τελείωσε, οι SOAD θα’ναι Αμερική, AC/DC δεν περιοδεύουν…
Οπότε καταλήγουμε στους…
Τί να πειτε ρε παιδια για το φετινο rockwave?
Λεγαμε οτι επειδη εκλεισαν 10 χρονια θα ειχε και μεγαλα ονοματα.
Οχι πως αυτα που ερχονται δεν ειναι αλλα τα εχουμε δει… να τα δουμε παλι?
Δε λεει (εκτος κι αν επροκειτο βεβαιως για τους Lostprophets οι οι οποιοι δεν εχουν ερθει και ουτε τους κοβω να ρχονται)
Μαπα το καρπουζι…
Oi Tool evgalan anakoinwsh sto site tous oti aytes tis meres tha anakoinwthoun polla show.Vevaia ennoeitai pws auto afora thn Amerikh.H periodeia tous sthn Eurwph eksalou teleiwnei.Alla omws Turku me Athina poso einai?Pairneis to aeroplanaki k erxesai se merikes wres k paizeis thn allh mera.To 10.000 days skizei sthn Ellada sta charts…Pantws k Guns na einai , tha einai apsoga!!!Arkei re magkes na mhn einai pali fhmes …