Φήμες: Rockwave 2006 και AC/DC

Είσαι θεός!! =D> =D> =D> =D>

Ωχ ΘΕΟΙ

απαγοητευμένος από το φετινό rockwave και μην έχοντας ξεπεράσει πλήρως την κατάθλιψη που μου έσκασε επειδή έχασα τον Waters, δεν έμπαινα να δω τις εξελίξεις…

Κατ’αρχάς ΟΠΟΙΟ και αν έρθει από τις μπάντες αυτές είναι SUPER.

Μάλλον θα προτιμούσα να δω τους Metallica με οριακή διαφορά από τους άλλους.

Λοιπόν, 2 πράγματα για τους (και καλά) Guns N Roses.

Θα τους είχα σε πολύ πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση αν ονομαζόντουσαν AXL ROSE BAND και αν έτσι έβγαζαν το Chinese Democracy.

Οι δηλωμένοι οπαδοί των Guns N Roses που κυκλοφορούν στο net είναι με διαφορά οι πιο κολλημένοι και συνεχώς εθελοτυφλούν. Πραγματικά, αδυνατώ να πάρω σοβαρά τα περισσότερα από αυτά που λένε με αποτέλεσμα να έρχομαι σε θέση να κράζω χωρίς να το θέλω.

Έχοντας 2 ολόκληρες φετινές συναυλίες σε video και διάφορα άλλα videάκια αυτή η μπάντα είναι καλή (προς μέτρια) στο live. Τίποτα ιδιαίτερο. Ο Axl φαίνεται να έχει όρεξη αλλά δεν είναι και πολύ καλός και οι περισσότεροι μουσικοί που έχει καλά παίζουν μουσικά, αλλά δεν έχουν ούτε 1/1000 από τη live μαγκιά των Guns.

ΑΣΧΕΤΑ με αυτό, ΜΑΚΑΡΙ να έρθουν και θα πάμε και θα γουστάρουμε τρελά.

Επίσης πρέπει να πω ότι κάποια από τα καινούργια κομμάτια όπως το Better, το I.R.S. και το There Was A Time είναί πολύ πολύ συμπαθητικά.

Anyway, Θα είναι σε πλαίσια festival με 3-4 μπάντες ή μόνο αυτή η μια μπάντα?

katevase an to vreis kai to Catcher in the Rye, pou solarei o Brian May, fovero song.

Παπαριές λέτε όλοι … ούτε Τοοl , ούτε Guns , ούτε Μetallica … Ac/Dc θα έρθουν μου το είπε ο Χορταρέας …, και το ανέφερε και ο Κοyrou … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Όπως και να 'χει δεν θα πάμε… Σιγά μην χάσω Toto

paides oi HANOI - epeidh eida kia metallicatz kai guns panw - ISWPEDWSAN - oi guns htan apla kaloi. oi HANOI htan theoi. o monroe kai mporei na tragoudhsei dynata kai na kanei akrabatika. o axl kanei ti skoupa tou kai tragoudaei ok. apla. den tithete kan thema sygkrishs. kai oi WIG WAM htan kalyteroi kai oi SISTER einai 10 fores pio dynamikoi !

ama lete isws - hm mporei nanai kai metallica. katse na parw to manabh m na mathw na mou fygei i kapsa !

Αμα είναι οι Metallica θα δέσω χεροπόδαρα τον slekkas, θα τον απαγάγω και θα πάρω παρέα μου στους Toto…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Bαλτου και μια αγκυρα στον λαιμο και πετατον στα ανοιχτα κιολας … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: αφου εχει δει τους Τοto …

Bαλτου και μια αγκυρα στον λαιμο και πετατον στα ανοιχτα κιολας … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: αφου εχει δει τους Τοto …[/quote]

Mην προδίδεις το μικρό μας μυστικό…

Σιγά μη του κάνω τη χάρη ν’ ακούσει ολόκληρη συναυλία Toto…

Μετά το Africa θα το ξεφορτώσουμε το σαμάρι…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Proswpika elpizw na einai eite o blaxos kai o tennistas h’ o kammenos oinoparagwgos kai h parea tou… :smiley: Toulaxiston as dwsei ta lefta ap tous stones pisw na xoume gia ta eksoda,ektos an ta xei ependysei se spiti sth nhso tou pasxa gia na ksefygei ap osous tha ton kynhgane meta to fiasko twn stones. :twisted:

Den ksero ti elpizete alla stin Malakasa mallon tha myrizei louloudiko fetos…

Φούντα, φούντα

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Θα πάρω το όπλο μου να τους καθαρίσω όλους εκεί στην Δίδη

Φούντα, φούντα

Θα πάρω το όπλο μου να τους καθαρίσω όλους εκεί στην Δίδη[/quote]

Ma giati? Pano sto kalytero? :lol:

Myrise thymaaaari kai basilikoooos… :? 8)

Άμα είναι οι Metallica θα πάω από μόνος μου στους Toto…!!
Σιγά μην πάω να ξαναδώ τους μανάβιδες που λέει κι η karja!!! :lol: :lol: :lol:

Άμα είναι οι Metallica θα πάω από μόνος μου στους Toto…!!
Σιγά μην πάω να ξαναδώ τους μανάβιδες που λέει κι η karja!!! :lol: :lol: :lol:[/quote]

ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ωραίος… Τόσο εύκολα βαριέσαι τις “γκόμενες”;

Κατα βάθος είσαι τρελό ποζέρι…

flower kings :stuck_out_tongue: ? o manabhs mou tha nai pisw se 2 wres. an einai SAXL - (irony) κανέ τα κοννέ για συνεντευξούλα (/irony) :stuck_out_tongue: πλάκα κάνω.

μην είσαι μαρτυριάρης… υπομονή…

και μπαρούτι :lol:

μην είσαι μαρτυριάρης… υπομονή…[/quote]

Eipa mallon… tha me deis me kapoion allon… mallon se kainourgio perivallon… :lol: