Ekeino to diastima paizoun me tous GN’R oi Bullet For My Valentine.
Den ksero an pire “paketo” i Didi, alla ypotheto oti kai logo kase Guns, einai dyskolo na baleis allo megalo onoma…
Ekeino to diastima paizoun me tous GN’R oi Bullet For My Valentine.
Den ksero an pire “paketo” i Didi, alla ypotheto oti kai logo kase Guns, einai dyskolo na baleis allo megalo onoma…
Den kourastikate re paidia ta idia kai ta idia?
Tetoia mizeria pia… Eleos diladi…
Den goustarete, min pate.
Giati prepei na grafete malakies otan fernoun ena apo ta pio hot onomata stin Europi?[/quote]
ΠΕΣ ΤΑ =D> =D>
Αν παιζουν και οι Bullet for my Valentine ενταξει…
Πραγματι,αν και θα προτιμουσα Metallica,και οι GnR μια χαρα ειναι…Απο εκει που ολοι λεγαμε το καλοκαιρι δεν εχει ουτε ενα μεγαλο ονομα,τωρα τουλαχιστον εχει 1 και ας μην ειναι το συγκροτημα που γουσταραμε παλια…Και οι Helloween δεν ειναι αυτοι που ηταν το 87-89,αλλα φετος που ηρθαν πηγα στο live τους και καραγουσταρα.Αρα ας μην γκρινιαζουμε,οποιος θελει παει Μαλακασα,οποιος θελει παει παραλια.
Ρε σεις δε μπορειτε να καταλαβετε τί σημαινει αυτη η συναυλια για μενα και καναδυο φιλους μου… Περσι τα συζητουσαμε στο προαυλιο του σχολειου…λεγαμε οτι δεν παιζει με τιποτα να ερθουν οι Guns στην Ελλαδα και καναμε σχεδια για το εξωτερικο… Οταν αισθανομασταν χαλια ακουγαμε ενα Paradise City και συνερχομασταν… Οταν ημασταν ερωτοχτυπημενοι ενα Dont Cry… Οταν καναμε παρτυ βαζαμε ενα Welcome to the Jungle και γινοταν κολαση…
Φετος που τελειωσαμε δεν υπηρχε καλυτερο δωρο απο αυτη τη συναυλια…
Έρχεται επιτέλους ο Ζε Ρομπέρτο;;;;;;;;;
[b]
Τώρα εξηγούνται όλα…Σόρρυ ,δεν ξαναμιλάω…Έχετε δίκιο…το πιο καυτό συγκρότημα του αιώνα και λίγα λέτε…
ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΤΕ-ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΟΩ ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ…[/b]
:-s
Είσαι θεός αγόρι μου…!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote=“dyingfreedom”]
Έρχεται επιτέλους ο Ζε Ρομπέρτο;;;;;;;;;
:P[/quote]
Ο Σαβιόλα έρχεται ρε :evil:
Αν και με το hot εμένα το μυαλό μου πάει σε άλλα αστέρια όπως Sylvia Saint, Chasey Lane κ.ο.κ.
Θα πάω γαμώ τα πρέκια μου και ελπίζω να είναι καλά, γιατί αυτό προέκυψε λύνοντας το παρακάτω 3Χ3 σύστημα.
1.Axl Roses < Velvet Revolver < Guns N Roses
2.Axl Roses + Velvet Revolver < Guns N Roses
3.Από τα ολότελα καλή και η Παναγιώτενα.
Εστω και φέρουν Sebastian Bach ή Bullet For My Valentine (ή ακόμα καλύτερα και τα 2), η συναυλία γίνεται αυτομάτος άπειρα πιο γαμάτη.
Προσωπικά θα ήθελα άλλο συγκρότημα αλλα και αυτο καλό είναι και εδώ που τα λέμε σε σχέση με τα υπόλοιπα (TW, WASP, CF κτλ) πολύ καλό είναι.Δεν θα μπορέσω να παω στην συναυλία αλλα θα το ήθελα.Anyway καλα να περάσουν όσοι πάνε και ας πιουν και μια μπύρα και για μας που θέλουμε να πάμε και δεν μπορούμε.
oi guns καλυτεροι απο SISTER χαχααααααχαχαχαχαχαχαα Pigs fly…
Είσαι θεός αγόρι μου…!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Κόροϊδευε Σπυράκο, αλλά ο Ζε Ρομπέρτο παρέα με έναν ακόμα (μεγαλύτερο όνομα) θα έρθει…
Ο Σαβιόλα δεν θα έρθει σίγουρα…
Eixa paei sto Olympiako Stadio nomizo to 94 pou eixan erthei, kali sinaulia-oxi foberi pantos kai Oi Guns den epaixan kai para poli.
Thimamai entona oti argisan para poli na bgoun meta ton Brian May pou itan kirios kai mia xara, giati koinos kolobaragan apo oti meta eipothike.Giro sti 1.30 ora argisan kai o kosmos ta eixe parei xontra.
Milas gia 13 xronia prin.
Sto Donnington bgikan 5 lepta prin apo tin ora pou eprepe na bgoun…
Anyway, ektos apo kapoies poleis pou ypirxe texniko provlima, s’autin tin periodeia bgainoun panta stin ora tous…
Μιλάς για μια εποχή που ήταν πολύ διαφορετική για τη ροκ σε σχέση με τη σημερινή…
Πάντως αν το δεις λίγο διαστροφικά, τέτοιου είδους σκηνικά χτίζουν τον rock n’ roll “μύθο” μιας μπάντας…
Tην εποχή εκείνη άλλωστε ο AXL συνήθιζε να μπερδεύει τις πόλεις στις οποίες έπαιζαν…
Είχα διαβάσει μια συνέντευξη κάποιου τραγουδιστή (δεν θυμάμαι ποιανού), ο οποίος το 1992 πήγε να τους δει στο Τόκιο και άκουσε τον AXL “λιώμα” να καλησπερίζει το LA
Όλα μέσα είναι μην κολλάμε…
μια ευχη για τους guns n roses… ευχομαι να παιξουν χειροτερα απο οτι επαιξαν το 94, για να ξενερωσουν πολλούς οπαδούς τους… κατα τη γνωμη μου, ειναι υπερεκτιμημενοι, ο axl παντα νιαουριζε, δεν τραγουδουσε… και απο οτι ακουσα τωρα απλως ψηθηρίζει… και που πηγα και τους ειδα τοτε, ήταν μεγαλη τους τιμη κι ας μην πληρωσα εισητηριο, αλλα δεν τους την ξανακανω την χαρη… οοοοχι, ως εδω…
μια ευχη για τα παιδια που θα πανε να τους δουν…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ…
μια ευχη για την αφεντια μου… κυρ μητρο μου… στειλε μου λεφτα να παω στο 8μερο φεστιβαλ στη Βουλγαρα, τη γειτονισσα… καλα να περασω με τον Ντέιβιντ και τον Ντάγκ… να ζησει η Ροδος και το πήδημα. αντε γεια… φευγω μακρια, αυριο παιδια, για μπανια και ποτα… φιλιααααααααααα…
=D> =D> =D> =D>
:lol: :lol: :lol: :lol:
1.Oi GNR epaixan to 93 oxi to 94
2.Epaixan gia 2,5 ores sxedon
3.Epaixan kai gamo
4.Makari na rxotan to original group alla distixos telos gia panta ayto
5.Oxi 2000 re 500 tha maste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kai 6.Mi stravonete toso re tha rthoyn kai oi metallica
Oι Guns καλύτεροι από CF :!: Aς γελάσω… :lol: :lol: :lol:
Ούτε μια τρίχα απ τα αρχίδια του Warrior δεν είναι ο Axl. Χαρήκατε όλοι, το καταλαβαίνω (ψηνομαι και να πάω για το χαβαλέ) αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε.
Οι CF είναι η μόνη μπάντα αυτό το καλοκαίρι (μαζί με τους Atheist) που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς.
nihilist - o polemarxos dhlwse oti einai opisthogemhs. twra pws ginetai opisthogemhs kai polemarxos LOL !!! den kserw. nai o enas rockarei o allos gkarizei avangkarnt