Rockwave 2014

Τεσπα, καταλαβες τι θελω να πω τελος παντων :stuck_out_tongue:

Ελα ρε, περάσανε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Endgame? Ρε πως περνάνε τα άτιμα τα χρόνια…

Καλό είπα, όχι μέτριο με μερικά καλούτσικα κομμάτια :roll:

Ακριβώς έτσι θα σχολίαζα το 13. Τελοσπάντων, γούστα είναι αυτά. Για μένα είναι το καλύτερό τους μετά το Youthanasia, το βρίσκω ακόμα και σήμερα πολύ φρέσκο και κιθαριστικά τουλάχιστον σπέρνει.

μετα το youth ειναι (για μενα τουλαχιστον) το system.μετα τα υπολοιπα.

ρε παιδια =/

Εγώ ένα έχω να πω: αν σας αρέσει οποιοδήποτε από τα τελευταία Megadeth περισσότερο από το Cryptic Writings, τελικά μάλλον καλά κάνουν τα φολς τσουτσέκια και σας δουλεύουν :!:

Το System has Failed και το Endgame (κρίμα για τα φωνητικά - και αυτό και το 13 χαντακώθηκαν) συγκρίνονται και ενίοτε σε συγκεκριμένα κομμάτια ξεπερνάνε το Cryptic Writings, το οποίο είναι το πρώτο άλμπουμ που ο λατρεμένος Dave με πότισε φαρμάκι και του έχω προσωπική αντιπάθεια. Κι ας έχει κάποια καλά κομμάτια (και ένα πολύ καλό, το Secret Place).

Για τις μαλακίες που πετάγονται εκατέρωθεν για το ποιος την έχει πιο μεγάλη (την ωριμότητα, το πάθος για μουσική, την δίψα για λάιβ) έχω να πω ότι.

Το Black album των Metallica είναι μεγάλη μουφα.

Παρολο που εχουμε διαφωνησει αρκετα, εδω θα ειμαι μαζι σου.

καταλαβαινω οτι θες να δωσεις αλλη διασταση στην συζητηση.

To Cryptic Writings ειναι και για εμενα καλυτερο απο ο,τι ακολουθησε, αλλα το κοντραρει γερα το The System Has Failed. Και ακολουθουν το Endgame και το Th1rt3en.

να ρωτήσω κι εγώ κάτι, αν ξέρει κανείς… ευκαιρία είναι…

πώς μπορώ να κάνω εγκατάσταση τις καινούριες εφαρμογές που κατεβάζω κατευθείαν στην κάρτα και όχι στο κινητό; ένα xperia x10 mini pro έχω και Android 2.1 (νομίζω)

Πρέπει να είσαι root και να βάλεις την εφαρμογή link2sd έτσι ώστε να πηγαίνουν στην κάρτα μνήμης.

ναι, λίγο πιο σοβαρή.

Για να επανέλθουμε στα του θέματος. Έχω να πάω σε Rockwave από το 2008 (Judas Priest) και μόνο ένα συγκρότημα θα με κάνει να ξαναπάω. Manowar. Δεν τους έχω δει ποτέ και το 2007, όπου μπορούσα να πάω (ηλικιακά μιλώντας), είχα τελείως επιφανειακή σχέση μαζί τους. Πλέον τους λατρεύω.

τα τελευταία χρόνια το rockwave έχει δυστυχώς εκφυλιστεί σε αρπαχτή… Κρίμα…

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ δεν είναι πλέον και πολύ σοβαρό, οπότε λογικό από ένα σημείο και μετά η συζήτηση να μην είναι ούτε αυτή σοβαρή.

Μια μικρή παρένθεση στη συζήτηση… Οι Phish, αμερικάνικη jam band η οποία έγινε δημοφιλέστατη τη δεκαετία του '90 μέσα από το trading των ζωντανών ηχογραφήσεών της (τις οποίες επιτρέπει μέχρι και σήμερα), όπως μπορούμε να δούμε και [B][I]εδώ[/I][/B], την τελευταία μέρα του 1999 έπαιξαν μια μαραθώνια συναυλία διάρκειας περίπου 8 ωρών. Αν θυμάμαι καλά, είχαν τουαλέτες στη σκηνή :lol:.

Ακριβώς έτσι. Ο τελευταίος μεγάλος δίσκος των Megadeth.-