Apla na po oti confirmed einai kai to ACCEPT ektos apo to TWISTED SISTER. 100%!!!
Gia MEGADETH kai RAMMSTEIN den ta apokleioume, apla oi syzitiseis den einai se toso proxorimeno simeio… Isos erthoun oi RAMMSTEIN, alla oxi se Rockwave, alla kai apo alli etairia … isos… Na kserete oti se tetoies faseis, einai risko i anakoinosi onomaton giati ta pragmata allazoun apo mera se mera… Ayta pou me grifous anefera, einai ta onomata pou einai poly pio konta na kleisoun ayti ti stigmi apo ta ypoloipa… Yparxoun kai kapoia alla, ma kratao mia pisini…
Paides, apo ta liga pou diavasa sto thread, ena prama ktl: Tosa lefta pou tha ta vro?!?!
Αν εχεις ωραιο κολο παντα εχεις λεφτα…
gia motley crue paizei tpt?
http://www.swedenrock.com/frameset.cfm
OI MOTLEY φτανουν μεχρι το Gods Of Metal της Ιταλιας στις 12/6 νομίζω και απο οτι βλέπω έχουν πάρει παραμάζωμα όλα ta festival της Ευρώπης … μακάρι αλλά χλωμό το κόβω
xero gi sweedenrock k gia gods of metal k kata pasa pithanotita tha pao italia alla elege mipos exoume kana tixero k gia ellada
Που στη χωρα που ακουν Μαnowar , Iron Maiden , Judas Priest και τα άλλα Τrue Metal Groups να φέρουνε Μoltey
ΘΑ ηταν οντως γαματο να βλεπαμε αλλα να μην τα θελουμε και ολα δικα μας… 8)
JUDAS PRIEST = 170.000 euro κασέ
MOTLEY CRUE = 250.000 euro κασέ. Συμφέρει κάποιον διοργανωτή να έρθουν; Εδώ οι PRIEST βγήκαν στα όρια… Ήμαρτον… Οι CINDERELLA να θέλουν 60.000 euro αμοιβή; Που ζουν; Γουστάρουμε βέβαια, αλλά δεν θα μας κάνει κάποιος τη χάρη να μπει φυλακή για την πάρτη μας…Χαχαχα
Οι BON JOVI πόσα ζητάνε; Για EUROPE δεν ρωτάω, ξέρω…
dld oi black sabbath poso kase exoun?
k ektos aytou,oi diorganotes ton live ton motley tosa xronia pos vgainoun?
stin italia pou tha paixoun fetos to kalokairi pos tha ta vgalei pera o mr.gods of metal k o mr. didimusic den mporei na ta vgalei?
dld oi sister kai oi accept tha feroun perissotero kosmo i mipos exoun toso xamilotero kase(athristika) apo motley?
den mporo na katalavo tetoies logikes…
Καταρχήν είναι άκυρο να γίνονται συγκρίσεις με το εξωτερικό, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά (και δε χρειάζεται να τα ξαναλέμε). Από εκεί και πέρα, ο διοργανωτής στηρίζεται στο ότι το festival θα μαζέψει κόσμο λόγω των διαφόρων ονομάτων. Αν ήταν μόνοι τους οι Twisted Sister πχ σίγουρα θα πήγαινε πολύ λιγότερος κόσμος. Επομένως, ακόμα και αθροιστικά εάν Twisted και Accept κοστίζουν λιγότερο από Motley, δε συμφέρει κάποιο να φέρει τους Motley γιατί πολύ απλά (δεχόμενοι ότι θα παίξουν μόνοι τους πάντα) θα μαζέψουν πολύ λιγότερο κόσμο απ’ ότι οι υπόλοιποι μαζί. Και βέβαια καλά κάνουν και δεν τους φέρνουν, είναι πολύ λογικό δεν τους κατηγορεί κανείς. Γιατί να τους φέρουν όταν βλέπουν πως εκτός απειροελάχιστων εξαιρέσεων οι συναυλίες στην Ελλάδα πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο (από άποψη προσέλευσης);
Ghideous, μήπως έχεις σχέση με κάποιο περιοδικό και κάνεις και κάποιοα εκπομπή στο ραδιόφωνο? Εντάξει, πολύ αόριστα αυτά, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω περισσότερα μήπως σε κάψω.
Πάντως, όπως και να χει, ξέρεις πολλά (σώωωπα!!!)…
Σχέση με περιοδικό και με εκπομπή στο ραδιόφωνο, εννοείς τον Χρονόπουλο? Δεν νομίζω!
To αν γράφει σε περιοδικό ή έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει … τώρα αν ο Ghideous έχει κάποια κονέ και μπορεί να ενημερώνει για τα live που θα γίνουν αυτό τον τιμάει γιατί δεν τα κρατάει για την πάρτη του … Αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει και όχι ποιος / ποια μπορεί να κρύβεται πίσω απο το nick name … οπότε το θεμα ειναι ακαιρο , οfftopic του κερατά και πάει λέγοντας .
Ολα αυτά τα λέω χωρίς να θέλω να θιχτεί κάποιος … και πιστεύω να κατλαβαίνετε τον τρόπο με το οποίο το λέω αυτό .
Όχι, δεν εννοούσα τον Χρονόπουλο. ΟΚ, no problem, δεν θίγομαι! Καταλαβαίνω τη λογική σου και έχεις απόλυτο δίκιο. Φυσικά δεν είχα την απάιτηση να μου πει ο άνθρωπος ποιος είναι, αν είναι δυνατόν! Απλά κάποια πράγματα που έγραψε ο φίλος Ghideous τα άκουσα και από κάποιον παραγωγό (ακριβώς τα ίδια) και εύλογα μου δημιουργήθηκε η απορία…
Το καταλαβαίνω ότι είναι Off topic το post μου και αν υπάρχει πρόβλημα μπορεί να διαγραφεί ελεύθερα.
ΥΓ:Ghideous, sorry για την αδιακρισία… Please, ΜΗΝ απαντήσεις!
Mπορείς κάλλιστα να του στείλεις Private Message … και αν θέλει θα σου απαντήσει .
Χαχαχα!!! Όποιος θέλει, private. Δεν αποκαλύπτω ταυτότητα για το καλό του forum!!!
Όσο για το φίλο που είπε για τους MOTLEY CRUE, δυστυχώς αυτό είναι αδύνατον να “βγει” οικονομικά ένα live επειδή χρειάζονται γύρω στα 10.000 άτομα μίνιμουμ. Αν πιστεύει κανείς ότι θα πάνε τόσοι Έλληνες να δούνε τους CRUE… Χαλάλι τους!! Μακάρι να έρχονταν… Το Gods of Metal βγαίνει επειδή μαζεύει 30.000 κόσμο και πάει κόσμος εκτός Ιταλίας… Ποιος να έρθει στη χώρα μας από το εξωτερικό;;;
Σόρυ για το ποστ με τον Χρονόπουλο, πλακίτσα έκανα ελπίζω μην παρεξηγήθηκε κανείς. :oops: Όσο για τις συναυλίες τι παίζει με τους Deep Purple??? :roll:
Eγώ θελω να μου στείλεις pm… Είμαι λίγο περίεργος να μάθω ποιος είσαι…