Rockwave Festival 2005 PTII & ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Black Sabbath Virtual Reality

ttrreeeeeeeellllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kapoios to vrike amesos… Oxi sto Rockwave omos… Ligo noritera… Wait and see… :smiley:

Εγω το ηξερα … αλλα δεν μπορουσα να το πω … θα το εφερνα καπως σαν εκπληξη … και αφου το βρηκα τι κερδιζω … ? χμ θα ηθελα ολες τις κυκλοφοριες της Frontiers και της ΜΤΜ για την επομενη τριετια …

Ghideus ξηλωσου … για να μην σε ξυλώσω :lol:

υποθετω πως εγω το βρηκα…

υποθετω πως εγω το βρηκα…[/quote]

syggnomi,

tha ginei bs me velvet mia synavlia?

ego giati iksera oti oi velvet tha erthoun monoi tous?

Βασικά και εγώ αυτό είχα ακούσει … αλλά τελικά αν βγουν tour πακέτο … είναι πολύ λογικό να έρθουν και οι δύο μαζί , άσε που θα αποκτήσουν μεγαλύτερο κοινό στην Ελλάδα …

Μαλ@@ια ε???

Βασικά και εγώ αυτό είχα ακούσει … αλλά τελικά αν βγουν tour πακέτο … είναι πολύ λογικό να έρθουν και οι δύο μαζί , άσε που θα αποκτήσουν μεγαλύτερο κοινό στην Ελλάδα …[/quote]

Logiko einai, den leo, alla mallon einai logistika adynato…

Μαλ@@ια ε???[/quote]

Katholou, kai gamo tha einai. Apla mou fainetai periergo giati opos eipa pio prin mou fainetai logistika adynato.

Βασικά και εγώ αυτό είχα ακούσει … αλλά τελικά αν βγουν tour πακέτο … είναι πολύ λογικό να έρθουν και οι δύο μαζί , άσε που θα αποκτήσουν μεγαλύτερο κοινό στην Ελλάδα …[/quote]

Auto akousa kai egw oti tha ginei B.S. me Velvet 4 i 5 meres meta tous maiden alla sigoura oxi gia Rockwave…katse na einai kala o papous mexri tote…!!!
Ante epitelous,tha doume iperparagwgi sti xwra mas meta tous U2 kai tous Stones!
Na valoun kai tous Vortex mazi me tous Sabbath!
As peksoun ta paidia prwta me to kalo me tous Nevermore kai meta…!!!

:roll: 8O :roll: 8O :roll:

:roll: 8O :roll: 8O :roll:[/quote]

Ti akrivos den katalavaineis?

Logiko einai, den leo, alla mallon einai logistika adynato…[/quote]

Btw αν και θα βγώ offtopic … ήθελα να στο πώ … παρότι οτί δεν συμφωνώ πάντα με τις αποψείς σου … οφείλω να ομολογήσω ότι σε παραδέχομαι γιατί τρέχεις και κάνεις πολύ καλή δουλειά , που σημαίνει οτί αυτο που κάνεις το αγαπάς και το λατρεύεις !!! Συνέχισε έτσι … όταν θα ανεβώ πάνω θα ήθελα να τα πούμε σε κανά Live

Γιατι ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ αδυνατο??

Logiko einai, den leo, alla mallon einai logistika adynato…[/quote]

Btw αν και θα βγώ offtopic … ήθελα να στο πώ … παρότι οτί δεν συμφωνώ πάντα με τις αποψείς σου … οφείλω να ομολογήσω ότι σε παραδέχομαι γιατί τρέχεις και κάνεις πολύ καλή δουλειά , που σημαίνει οτί αυτο που κάνεις το αγαπάς και το λατρεύεις !!! Συνέχισε έτσι … όταν θα ανεβώ πάνω θα ήθελα να τα πούμε σε κανά Live[/quote]

Thanx, opote aneveis steile email i’ pm kai kanonizoume tilefonika.

Giati oi VR zitane apo monoi tous polla. Syndiasmos VR me Black Sabbath tha einai yperparagogi pou tha bgei logistika (oikonomika diladi) mono se gipedo.

Akomi kai na min paroune lefta oi VR (ypothetika milame panta) gia na paiksoun me tous BS, ta lefta einai pali polla…

Εκτός απροόπτου, 25 Ιουνίου Μαλακάσα.

mas gamisan…

thelo na do kai tous maiden. po re pousti mou…

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAaaaaaaaaa…!!!
epiveveomena ine ola afta??!?!?!?!?!