+++:wink:
δεν υπαρχει λογος. περιμενεις το ροκινγκ να σου ανοιξει τα ματια? αφου ξερεις ποια ειναι η ντιντι και καθε χρονο τα σκας.
οσο ανεχεστε το μπουρδελο που λεγεται ροκwave μαλακασσα αυτα θα γινονται .προς γνωση και συμορφωση λοιπον εχω σταματησει να πηγαινω μαλακασσα γιατι απλα ο κυριος λωρης θεωρει πως ολοι ειμαστε ζωα…
Μαζί σου φίλε μου και κάποιες 10δες χιλιάδες ακόμα όταν η Μότλευ είχαν προπώληση μέχρι και χθές amount less than 5000 8)
Δεν είμαι υπεύθυνος κ δε θέλω να απαντήσω/απολογηθώ/εξηγήσω θέματα που αφορούν στη διοργάνωση κ στους λόγους ακύρωσης του festival. Δε δουλεύω για τη didi - απλά ως χορηγός επικοινωνίας μεταφέρω τις πληροφορίες στους αναγνώστες μας.
ThePain δε ξέρω πόσο καιρό μας διαβάζεις, εκτιμώ πως λίγο. Αν ήσουν παλαιότερος αναγνώστης θα είχες να θυμάσαι πάρα πολλές αναφορές στα θέματα των τιμών αλλά κ σε θέματα διοργάνωσης, όπως πχ στο θέμα του χώματος. Κριτική κάνουμε, μιλάμε απευθείας με τη didi κ μεταφέρουμε τα παράπονα κ όλα γραμμένα είναι.
Τώρα αν περιμένεις να γράψουμε σε άρθρο την αστειότητα που αναπαράγεται ότι η εταιρία ΔΕΝ θέλει να γίνει η συναυλία της ( #-o#-o :?:?) για να βγάλει λεφτά, τότε αυτό λυπάμαι, αλλά δε θα το δεις γιατί δεν είναι αλήθεια.
Όπως χθες διαβάσατε πρώτοι στο σάητ μας για την ακύρωση των killers, έτσι και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε όλα τα νέα που αφορούν στο φεστιβαλ. Πχ ξέρω “από μέσα” πόσο πολύ προσπάθησαν οι άνθρωποι για να ενημερωθούν όλοι έγκαιρα - και εμείς βοηθήσαμε σε αυτό, για να μην επαναληφθούν σκηνικά depeche mode και να μην τραβιέται ο κόσμος άδικα στη Μαλακάσα - καθώς μην ξεχνάτε ότι στην Αθήνα είχε ηλιοφάνεια.
Κριτική κάνουμε συνεχώς, αλλά με στοιχεία. Η εταιρία έκρινε πως δεν ήταν έτοιμη να πραγματοποιησει το φεστιβαλ υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες κ έτσι δεν το έκανε. Τι περιέμενεις να γράψουμε ? “γιατί γίνονται τα φεστ στην Αγγλία”? νομίζω σε αυτό απάντησε ο κάρβου.
πάντως επειδή το φετινό θέμα είναι όντως μεγάλο, θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε κ άλλες πληροφορίες για τις ακυρώσεις μέσα στις επόμενες μέρες
για ποιό ρόκγουειβ φέστιβαλ συζητάτε? εγά δεν έχω δεί κάτι μέχρι στιγμής… μόνο διαφημίσεις…μηπως να το ονομαζανε ναθινγκ γουειβ σίτ ???
Kατι ξεραν οι μεταλλικα που δε ηρθαν φετος στο χωραφι…παλι καλα!!!
Ναι,ο Rubin εκτος απο παραγωγος ειναι και μετεωρολογος.Τουλαχιστον απο οτι φαινεται στο δευτερο ειναι καλος:lol:
μελαγχολια δε λες τιποτα…
παιδια, η ελλας ειναι μια βαλκανικη χωρα. οποιος εχει ταξιδεψει στους γειτονες μας καταλαβαινει τι εννοω. ουτε ευρωπη, ουτε αφρικη, απλα βαλκανια. σκηνικα σουρεαλισμου και τραγελαφου. κουστουριτσα ενα πραμα.
καληνυχτα μας.
πως γέρασε έτσι ο Tom Jones ρε συ;
Γιατι στο αλλο αστα να παν που λεν και στο χωριο μ…
apo ola auat esy parathrise poso gerase o tom jones?
eisai oti na nai file
προσωπικα, προτιμω εδω και αρκετα χρονια τα φεστιβαλ της πολιτισμενης σερβιας ή της ευρωπαϊκης βουλγαριας ή ακομα και της κων/πολης στο παρελθον απο την κοροϊδια της didi music.
και ειναι κατι που κανω απο την εμφανιση των Metallica στη ριζουπολη και μετα.
περυσι προτιμησα το exit στη σερβια για να δω τον manu chao.
οι motley crue πχ παιζουν μεθαυριο σε 3ημερο φεστιβαλ στη βουλγαρια. οπου το εισιτηριο 3ημερου κοστιζει 100 λεβα. 50 ευρω. και εμφανιζονται τις αλλες μερες scorpions,dream theater,blind guardian,edguy και cynic.
απο τη θεσσαλονικη τουλαχιστον συμφαιρει και οσον αφορα τα μεταφορικα και τη διαμονη και το εισιτηριο της συναυλιας.
δειτε τις τιμες για το exit fest και ποσα σχηματα εμφανιζονται και καντε συγκριση…
τελικα χαρηκαμε που δεν εγινε η συναυλια και την πατησε ο Λωρης ετσι ωστε να νιωσουμε δικαιωμενοι…??
ή
στεναχωρεθηκαμε που τελικα δεν ειδαν αυτοι που πηγαν τα συγκροτηματα που γουσταρουν…??
:roll::roll::roll:
και τα 2.Λογικο ειναι να μενει μεσα μας και μια πικρια γιατι πανω απο ολα αγαπαμε τη μουσικη:wink:
με 50 ευρω, δυο μερες με linkin park, nine inch nails, kaiser chiefs, prodigy και πολλους αλλους…
τι να λεμε τωρα.
και αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα απο τα πολλα.
:lol::lol::lol::lol:
Ρε τι χάνω όσο λείπω…
Βροχουέηβ 2009.
Λιβ γιορ μυθ ιν γκρις μπέιμπι!
ρε σεις ηταν ελεεινο, ειδαμε innactive messiah κ μετα για 10 λεπτα βροχη μας το ακυρωνουν, μ την αιτιολογια οτι εχουν καταστραφει τα μηχανηματα, απο τα οποια μετα απο λιγο βαζανε μουσικη!
Θελω να κανω μια ευλογη ερωτηση μπορει να ειναι κ μαλακια!!!Στις μπαντες τι γυρνανε και λενε που ακυρωνονται οι εμφανισεις τους?
:p:p:p