Τι εγινε ρε παιδια ?? :-s
Εχασα καμια κατασταση σε φαση μουςπιτ και αλλες φοβερες ατακες ??:-k
Εδιτ: Οκ, εμαθα, :lol::lol::lol:#-o
Τι εγινε ρε παιδια ?? :-s
Εχασα καμια κατασταση σε φαση μουςπιτ και αλλες φοβερες ατακες ??:-k
Εδιτ: Οκ, εμαθα, :lol::lol::lol:#-o
Έχασες πολλά. και καλύτερα να μην ξανασυζητήσουμε γι αυτά. Κινδυνεύουμε όλοι. :lol::lol::lol::lol:
ον τόπι, ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω τελικά. Θα κριθεί από το ποιό θα’ναι το άλλο όνομα που θα ανακοινωθεί.
Lamb of God και Down ΤΩΡΑ!!!
Αν ανακοινωθεί κάνα καλό… :roll:
Καλά κανένας από τους didides δεν παρακολουθεί τα forum για να δει τι ζητάει ο κόσμος??
Ας έρθουν όποιοι να ναι.Mastodon θα δούμε πάντως και αυτο είναι σίγουρο…
Now playing: Streetlight Manifesto - We Are The Few
via FoxyTunes
Μαλλον το παρακολουθουν και παιζουν με τα νευρα μας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ!!!:x
Αν όμως έχουν χώσει πολλά φράγκα για να φέρουν τους headliners (καλά εκτός από Placebo) τότε δεν τους μένουν και πολλά για κάνα καλό δευτεροκλασάτο όνομα (για πρωτοκλασάτο ούτε σκέψη).
DiDi Music is proud to announce that LEPA (Lefteris Pantazis) will be headlining the 4th day (30/6/2009) of Rockwave Festival
LEPA
Slipknot
Mastodon
:p:p:p
:lol::lol::lol::lol3::lol3::bow2:
Κι εγω που νομιζα οτι θα επαιζε με τους Hatebreed.Μα τοσο πολυ βιαζεται?
μπραβο τελειαααα… απλα τελειααααααα…
τωρα βρηκαν να φερουν τους λεπα…
που ειναι κωλογεροι…
και μην μου πει κανενας οτι ειναι χεντλαινερ στο ταδε φεστιβαλ του εξωτερικου…
ξεπουλημα… απλα ξεπουλημα…
Εγω θα ηθελα παρα πολυ να δω megadeth που θα ηταν μια χαρα για 2ο ονομα στην μερα δηλαδη headliner στην vibe stage.Πριν ακουσω τις χριστοπαναγιες απο μερικους που βαζω megadeth κατω απο slipknot, αρκει να θυμισω οτι τωρα ποια παγκοσμιως σε ολα τα festivals τα πρωτα ονοματα ειναι και αυτα με τον περισσοτερο κοσμο, αρα (δυστιχως) ααααααααν ερχοντουσαν θα επαιζαν κατω απο τουσ 9 μασκοφορους οι οποιοι περα απο το γεγονος οτι εχουν κοσμο πιστευω οτι δεν αξιζουν για headliner.
Ρε χαλαρωστε…Γι’αυτο το ποσταρα στις φημες…
Γιατι ειναι φημη,ΦΗΜΗ,ΦΗΜΗΗΗΗ…You know φημη…??
Ti down??System of a down?(ΜΠΙΑΧ)…Lamb of God/Death Angel φερτε ρεεεε
Με μια λεξη μονο… ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!
:lol::lol::lol:
παει στις ατακες τουτο!!
:lol3::lol3::lol3:
Πέφτω κάτω πρωί-πρωί!!!
σημερα εχουμε 26
να δω ποτε θα ανακοινωσουν τα αλλα ονοματα…
Μετα το τελος του μηνα.
Καλα μετα το τελος του μηνα στανταρακι αυτο,αλλα μην περασει και ο αλλος μηνας και ανακοινωσουν ενα ονομα μονο. Δεν περιμενω βεβαια τιποτα σοβαρο να φερουν για 4η μερα. Ας βαλουν Rotting Christ τουλαχιστον που ειναι δικοι μας και τα σπανε. Οχι παλι schooligans κτλ. Αντε κυριοι ντιντιδες ( αυτο παραπεμπει και σε αλλη εννοια…ντιντιδες ) ανακοινωστε κατι,μην περιμενε αλλο. Τα 5 ευρω παραπανω θα σας σωσουν? Τοσα χρονια μας τα τρωτε,τα εχετε βγαλει και με το παραπανω.
Και για να μην ξεχνιομαστε… ΦΕΤΟΣ ΒΑΛΤΕ ΤΑΠΗΤΑ