Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

Ρε ειστε απαραδεκτοι που κανεις δεν μιλαει για Saxon…

Ναι ρε, είμαι απαράδεκτος που δε μιλάω για μια μπάντα που είδα πρόπερσι να παίζει 3 ώρες γκαγκάριν και με ικανοποίησε κάργα. Είμαι απαράδεκτος που δεν της βλογάω τα γένια. Είμαι απαράδεκτος που δε μιλάω για την 30χρονη μπάντα που την ακούω απ’ τα 15, και μιλάω για την 10χρονη που την ακούω απ τα 24.

Red Rum, προφανως και δεν πηγαινε το σχολιο μου προς εσενα (και προς καθε ‘‘εσενα’’).
Νομιζω ηταν ευκολο να το αντιληφθεις.

Το ξέρω ρε άτιμε. :stuck_out_tongue: Απλά στηλιτεύω τη διαμάχη τρου-φολς ρε συ. Ξέρεις, τους Saxon και τους κάθε Saxon τους έχω στην καρδιά μου, και παρόλο που ακούω πιο πολύ καινούρια πράματα, γούσταρα απίστευτα που μπήκαν στη μέρα. Όπως και η Ford, που δεν την έχω δει. Απλά ρε συ εγώ δε θέλω άλλες κόντρες. Ας απολαύσουμε τη μουσική, αναγνωρίζοντας οι μεν περισσότερο τα παλιά, οι δε περισσότερο τα καινούρια, να τελειώνει το παραμύθι.:wink:

Eισαι τοσο politically correct στο ποστ σου που με ‘‘σκλαβωνεις’’ με την αγαθοσυνη σου.:smiley:
Οπότε παιρνω το σπαθι μου και αποχωρω ειρηνικα απο το θρεντ.:stuck_out_tongue:

Politically correct? Kάτσε ρε, δεν είμαι o karvou :stuck_out_tongue:

Σώπα ρε. Εδώ θα μαστε όλοι να γράψουμε τι μας είπε η συναυλία:wink: Πραγματικά ανυπομονώ να ακούσω όλες τις μπάντες. Ιf I close my eyes forever, will it all remain the same?:-k

Σχετικά με τους Saxon είναι ψιλοκρίμμα που θα είναι στη συγκεκριμμένη συναυλία. Σαν πολύ σεβαστό όνομα από τα συγκροτήματα της παλιάς φουρνιάς και με μεγάλη παράδοση σαν Super Live μπάντα δε θα πρεπε να είναι σε ένα Billing που θα δημιουργήσει τις συνθήκες για να πάνε να τους δουν 100 βαμμένοι όλοι κι όλοι. Παρόλο που τον παλιό-κλασσικό ήχο τον έχω παρατήσει εδώ και κάμποσο καιρό, αν παίζουν την ίδια ώρα με τους Down(οι οποίοι μου είναι παντελώς αδιάφοροι) παίζει και να πάω στους Saxon που δεν τους έχω δει και ποτέ στο κάτω-κάτω.

Ελπίζω να υπάρχει χρονοδιάγραμμα, που να μην παίζει ο ένας πάνω στον άλλον, και να τηριθεί:!:

Setlist Slipknot προχτες στο Rock am Ring :

[SPOILER]742617000027
(sic)
Eyeless
Wait and Bleed
Get This
Before I Forget
Sulfur
The Blister Exists
Dead Memories
Left Behind
Disasterpiece
Vermilion
Everything Ends
Psychosocial
Duality
People = Shit

Encore:
Surfacing
Spit It Out
'Til We Die:Outro[/SPOILER]

¨

Τελειο:)Αλλα λειπει το Αll Hope is Gone[-X

ευτυχώς, μακράν απο τα πιο αδιάφορα κομμάτια του καινούργιου

το setlist είνα ΕΠΟΣ βέβαια και encore με μπουζούκια να κάνανε πάλι τέλειο παίζει να το βρίσκα αλλά δεν λεπτομέρειες:p

Έχει όμως το Sulfur, μόμο σε μένα αρέσει πια:-k:!:
Ότι σετ λιστ και νά’χουν είναι όλα τους γαμάτα σχήματα και θα περάσουμε καλά8):!:

Γαμαει το Sulfur ρε !

Έτσι:wink::!:

τα σπαει ρε γμτ η σετλιστ.θελω πολυ να παω αλλα ειμαι με αλλον εναν μονο και δεν 3ερουμε πως να γυρισουμε.το οτοστοπ δεν το ξαναεπιχειρω…
για ριχτε καμια ιδεα!με τα λεωφορια της ντιντι τι παιζει?

Τελικα θα παρω διημερο τριτης(παλιο voivod) τεταρτης μερας…85 ευρω:(

Είναι με ένα γραφείο στο Σύνταγμα το Sunways μου φαίνεται…10e πήγαινε-έλα:!:

ναι το τσεκαρα στο επισημο σαιτ του rw.απλα φοβαμαι ρε γμτ την ανοργανοσια.αντε να τελειωσει το λαιβ να βρεις το λεωφοριο.να δεις αν ειναι το σωστο.πατα με να σε πατω…

Δεν εχεις συγκεκριμενο λεωφορειο ρε,φτανεις στο χωρο που ειναι ολα τα λεωφορεια της sunways μαζι(τελευταια φορα που πηρα στους H&H,ηταν μεσα στη Μαλακασα) και μπαινεις σε οποιο χωρας.

αν χωράς… (και όχι δεν το λέω λόγω όγκου:p)

δυστηχώς μιας και ακόμα δεν έχω δίπλωμα πρέπει να βασίζομαι στα λεωφορεία τα οποία είναι και πανάκριβα και την άλλη φορά περίμενα 2 ώρες =.= αλλά αν δεν έχεις ΄άλλη επιλογη…