ειδικα αν δεν εισαι απο αθηνα και δεν εχεις και αυτοκινητο ειναι πολυ δυσκολο γαμωτο (και εχεις και μια εξεταστικη να τρεχει :lol:)
αλλα ειναι μεγαλη ευκαρια γαμω
(βεβαια υπαρχει και το sonisphere στη βαρκελωνη με metallica,slipknot,mastodon, machine head, DOWN,lamb of god και gojira που θα ηταν μια καλη εκδρομη και εκτος εξεταστικης 8))
Από το τελευταίο festival που έπαιξαν στη Γερμανία στις 31/5:
Battalions Of Steel
Heavy Metal Thunder
Demon Sweeney Todd
Strong Arm Of The Law
Motorcycle Man
Power And The Glory
Dallas 1 PM
The Letter
Valley Of The Kings
20,000 Ft
The Eagle Has Landed
And The Bands Played On
Wheels Of Steel
Encore:
Live To Rock
Denim And Leather
Princess Of The Night
Πάντως από τον Απρίλιο που τους είδα το έχουν αλλάξει αρκετά το set και συνεχίζουν να το αλλάζουν. Ο Biff είχε πει ότι θα παίζουν ένα classic που σε κάθε live που θα αλλάζει, στο συγκεκριμένο set ήταν το Dallas 1pm
παιδες ξερω οτι θα την εχουν κανει 100 ατομα αυτη την ερωτηση…αμα μπορειτε πειτε μου και εμενα αλλη μια…:lol:
εχω ακουσει οτι οι πορτες ανοιγουν 11 και οι down βγαινουν στις 7 και οι Slipknot & Mastodon στις 9…τι ωρα πρεπει να ειμαστε περιπου??εσεις τι ωρα θα πατε???γιατι εγω μαλλον θα παω με το τραινο και δεν ξερω για τι ωρα να κλεισω εισιτηρια…ευχαριστω για την κατανοηση :D:D:D
Aπο αθηνα υποθετω για Σφενδαλη…
Εγω θα φυγω απο δω γυρω στις 4. τους 3 που θα δεις και θελω κ εγω να δω αλλα θελω να χαζεψω κ λιγο.
Υπολογιζε κανενα 45λεπτο μεχρι σφενδαλη και αλλα 25 λεπτα περπατημα μεχρι το παρκο.
Πρωτο Setlist Down απο το χθεσινο gig στη Γλασκωβη…
[SPOILER]Lysergik
The Path
Lifer
N.O.D
Ghosts Along The Misissipi
On March The Saints
The Seed
Losing All
Eyes Of The South
Stone The Crow
Bury Me In Smoke