αργησες μια μερα… ψαξε στο γιου τουμπ τωρα
Δεν γνωρίζω αν θα υπάρχει ζωή μετά τους Slipknot (αν παίξουν έτσι κι εδώ).
Αλλά πάρτε και Down:
Τέλεια τα λέει ο πούστης.
Αν ο Anselmo πιάσει ίδια απόδοση κι εδώ (που θα πιάσει), θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!
Μεχρι στιγμης Σκωτια και Download τα σπασε…Ειμαστε τυχεροι που τον πετυχαινουμε σε τετοια φορμα8)
Down setlist @ Download Festival
‘Lifer’
‘New Orleans Is A Dying Whore’
‘Hail The Leaf’
‘Lysergik Funeral Procession’
‘N.O.D.’
‘Underneath Everything’
‘Eyes Of The South’
‘Stone The Crow’
'Bury Me In Smoke
Αν εξαιρέσουμε το Nodείναι γαμάτο!
Αν χώσουνε και κανά Nothing in Return όπως την 1η μέρα…
Ας βγάλουνε το Nod και να παίξουνε το On March the Saints.
Ή το Mourn.
Kαλά σας χώνει το
N.O.D.
αλλά εγώ θα 'θελα
temptations wings ή ghosts along the mississippi ή rehab
Γαμάει και όπως είναι όμως.
μωρε και να μη γυρνανε τα ντραμς…εχει να γινει…
ειστε χαζοι ρεεεεε???
μην κανετε προσθαφαιρεσεις…!!!
να τους βαλουν να παιξουν δυομισι ωρες να πεσουν ολα τα δεντρα στο χωραφι!!!
τρελε ανσελμο!!!τρελο κουρεμα!!!
μικρέ, το mainstream ραδιο της πάτρας θα μπολιαστεί περισσότερο με down.
λοιπόν, περιμένουμε όχι απλώς ωραία πράγματα…
στους down μέση απόσταση με χώρο για headbanging, πρέπει να νοικιάσουμε προσωπικό να του δίνουμε μάρκες να μας φέρνει μπύρες…
μετά, θα βγουν οι Mastodon που παρόλο που κρατάω μικρό καλάθι για συγκεκριμένους λόγους δεν πάυει να έρχονται να παίξουν την τιτανομεγιστοτεράστια δισκάρα που ακούει στο όνομα Crack The Skye. Και αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει refrain σαν του Oblivion έχουν να βγει ελάχιστα εδώ και πολλά χρόνια. Αν αποδώσουν άψογα το Czar μέχρι που μπορεί να αρχίσω να βλέπω Χαρδαβέλλα.
και θα κλείσουμε με Slipknot, που φαίνεται να είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας τους. Με τη φωνή του Corey σε εκπληκτικά επίπεδα, show που σπέρνει και ένα setlist φωτιά.
Αυτά είναι!
αυτο οντως ειναι ενα προβλημα που πρεπει να βρουμε επειγοντως λυση…
Ηi, πρωτη φορα που θα παω στο rockwave festival και εχω αγορασει εισητηρια 2ημερου, κατι που το εχω μετανιωσει . Ειναι αληθεια οτι δν γινετε να κατασκοινωσω στο terravibe με εισητηριο 2ημερου? μηπως γινετε να κανω καμια αλλαγη στο ticket house με εισητηριο 4ημερου?
thnx
Μα πόσο ανίκανος πρέπει να είσαι για να βάζεις τους Torche να παίξουν στις 5 η ώρα και τους KYLESA στις 6 παρά 5? Συγχαρητήρια.
Τελικά κρίμα που τους έκανε δώρο η Venerate για μας που θα τους βλέπαμε ΑΝ.
7.10 λεει,αρα κατα τις 7.30 βγαινουν οι Νταουν,για 1 ωρα μαλλον.
Πλησιαζει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ η μερα.
ελα ρε θεε ανσελμο κ μαμα τα ολα!!!
Η διαδρομη μου θα εχει ως εξης…
Eden Demise(για ζεσταμα του αυτιου)—>Lita Ford(για αναμνησεις)—>Kylesa(για πορωση και για να ακουσω live τα τραγουδια του γαμαουα static tensions)—>Down(για πουτανα ολα,δεν υπαρχει αυριο)—>Saxon(γιατι ειναι οι Saxon8))–>Mastodon(οσο προλαβω,αν προλαβω καθολου λογω της διασταυρωσης,για τη περιεργεια)–>Slipknot(για αραγμα με μπυρες και σαντουιτς:lol:)
Μια χαρα:D
Απο οτι καταλαβα clash(στο μεγαλυτερο μερος της διαρκειας των εμφανισεων)θα εχουμε μονο στο Saxon-Mastodon οπως αντιστοιχα περυσι στο Carcass-Temptation…
xerei kaneis/?
παιδια μηπως ξερουμε και τι ωρες ξεκινανε τα λεωφορεια της didi?? αυτα απο σταθμο λαρισης εννοω…