Rockwave Festival 2009 - 30/6: Slipknot, Mastodon, Down, Saxon, L. Ford

:lol::lol: Ο καθενας με τον πονο του…

Στο Mega ειπε πριν λιγο νεφωσεις κι ενδεχεται να βρεξει.

Ναι αλλα μπορει να σκασει καμια υπερηλεκτρικη καταιγιδα λογω διαταραχης του ηλιακου ανεμου

παιδες αρχικα καλησπερα!!:stuck_out_tongue:

απο οτι τσεκαρα το meteo.gr (που ειναι εγκυρο απο οσο εχω διαπιστωσει) για μαλακασα αυριο λεει καθαρο καιρο.τωρα αυτα βεβαια αλλαζουν,αλλα πιστευω πως η γκαντεμια θα φυγει αυριο…δεν μπορει δλδ!8O

ας ελπισουμε να πανε ολα καλα…

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=155

Για σημερα και για χθες αυτο το σαιτ τι ελεγε?Επεσε μεσα?

Ο,τι και να λεγε παντως, ηλεκτρικες καταιγιδες δεν θα λεγε.

Ηλεκτρικη καταιγιδα λεγετε απλα η καταιγιδα με κεραυνους ρε σεις,απο ολα αυτα που γινονται κι απο αυτες τις δηλωσεις αυτο βρηκατε να δουλεψετε;:stuck_out_tongue:

yeap…εντελως.και χθες και σημερα ελεγε καταιγιδες…:wink:

Δεν μπορω να θυμηθω ποτε ειχα δει καταιγιδα που να μην ειχε κεραυνους αλλα τεσπα:!:

θελετε και καιρο…

Πρόγνωση καιρού για Τρίτη 30.6.2009

Για την Αττική οι αραιές νεφώσεις απο το μεσημέρι και μετά θα αυξηθούν και ίσως σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια τμήματα του νομού.Οι άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις θα φτάσουν και τα 4 Beaufort ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 31 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

πηγη http://kairikaxristos.ning.com/

Ακριβως.Σπανια χρησιμοποιειται αυτος ο ορος,μη τρελαθουμε…Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι πιο ψαρωτικος.

Το meteo.gr λίγες ώρες πιο πριν έλεγε οτί το μεσημέρι θα έχει λίγα σύννεφα και κατά τις 9 θα έχει βροχή.

χαχαχα!!! θεΪκο!!

Ε δεν ειναι κι ολες οι καταιγιδες ιδιες.Σε αλλες σκανε 5-6 κεραυνοι και τερμα,και σ’ αλλες πεφτουν εκατονταδες και η ατμοσφαιρα ειναι παρα πολυ φορτισμενη ηλεκτρικα.Δεν ξερω ποτε ακριβως χρησιμοποιειται ο ορος,αλλα φανταζομαι οτι αναφερεται στην δευτερη περιπτωση,οταν δηλαδη υπαρχει ασυνηθηστα μεγαλη συγκεντρωση ηλεκτρικου φορτιου στην ατμοσφαιρα.Τουλαχιστον σε αυτες τις περιπτωσεις τον εχω ακουσει να χρησιμοποιειται,και οχι για ολες τις καταιγιδες.Πολυ πιθανον να επηρρεαζονται και τα μηχανηματα απο αυτο,γιαυτο και διευκρινιζεται ετσι στην ανακοινωση

Ναι απλα με οσους εχω μιλησει απλα μου ειπαν οτι εβρεχε πολυ για κανα τεταρτο οχι οτι εριχνε εκατομυρια κεραυνους σηκωνε τσουναμια ξεριζωνε δεντρα μετακινουσε βουνα και δεν ξερω εγω τι αλλο ωστε να χαρακτηριστει τοσο ακραια ως ¨ηλεκτρικη καταιγιδα"…ουτε στις καταστροφες δεν την λενε ετσι

Μονο σε συναυλια των Manowar δικαιολογειται ο ορρος…

Ναι ρε συ, απλά για κανά 15’ έριχνε το κάτι παραπάνω, τίποτα το σπουδαίο…