Ρε omg πια, δεν παίζει, αύριο δεν θα ακυρωθεί, τέλος, το λέω εγώ.
Εκτός από Slipknot, είναι και το απωθημένο-Anselmo γαμώω…
Αα να δούμε… Σήμερα απ’ ο,τι ειπώθηκε δεν φάνηκαν τόσο σοβαρά τα πράγματα ώστε να ακυρωθεί τελείως, θέλω να δω τι θα παιχτεί αύριο που προβλέπεται πιθανότητα μπόρας πάλι… Ααααχ!
EDIT: 'Η μπορεί και να μην προβλέπεται βροχή σύμφωνα με άλλο site, τεσπα :S
Σε περίπτωση που κάποιος δε σκοπεύει να βρίσκεται από το πρωί στο Terra Vibe, από τις 12-13:00 και μετά θα προσπαθήσουμε να υπάρχει συνεχής ενημέρωση της κατάστασης στο Terra Vibe με news bulletins στην κεντρική μας (+ φωτογραφίες εάν είναι απαραίτητο)…
Εδιτ: Το μόνο που προσδοκώ είναι πίεση προς τη διοργανώτρια να ρίξει ενδεχόμενη ενημέρωση για άκυρο νωρίς. Είμαστε πολλοί που δε μας είναι εύκολο να πάμε εκεί και είναι αμαρτία να φάμε την ταλαιπωρία τσάμπα
Πήγαινα 7 η ώρα το πρωί να δώσω μάθημα και έβλεπα άτομα με μπλουζίτσες slipknot να πηγαίνουν πουρνό πουρνό σταθμό Λαρίσης.
Πάντα υπάρχουν και χειρότερα.
^Προφανώς και όχι όπως και για την τρίτη μέρα δεν υπήρχε.Θέμα απροόπτων είναι, αλλιώς θα γίνει κανονικά θεωρητικά.
Ελπίζω, μετά από τις ηλεκτρικές καταιγίδες, να μην έρθει σήμερα κανένα … τσουνάμι και καταστρέψει την αρτιότατη διοργάνωση του λαμπρού φεστιβάλ του κυρίου Λώρη εις τας εξοχάς της Μαλακάσας.
Πόσο μεγάλα κορόιδα μας θεωρούν μερικοί κάφροι τελικά. [-X [-X [-X
Έχουμε κανένα νέο από Μαλακάσα; Να ξεκινήσουμε ή να περιμένουμε; Φέτος έχω πάει 2 φορές Μαλακάσα και γύρισα άπρακτη. Δεν θα αντέξω και άλλη ήττα[-X[-X[-X[-X
ειπαν πως κανουν και καλα ο,τι μπορουν για να γινει …δεν πιστευω να το ξανακανουν…χτεσ θα μπορουσε να γινει ανετα…πραγματικα μετα απο την βροχη βγηκε ηλιος και ηταν ολα μια χαρα…:(δεν τους συμφερει να κανουν βλακειες παλι…ας ελπισουμε!!!:roll: