Rockwave Festival 2011

Δεν έχω μείνει, αλλά απ ότι ξέρω είναι ένα απλό camping χωρίς πολλές πολυτέλειες (όπως και όλων των φεστιβάλ). Δέντρα πάντως έχει η περιοχή οπότε αν πας νωρίς δε θα έχεις πρόβλημα με τον ήλιο και δε θα γίνεται η σκηνή θερμοκήπιο. Βέβαια, αν ρίξει τις βροχές του 2009 να περιμένεις κολύμπι στη λάσπη :stuck_out_tongue:

Τι κάμπινγκ ρε; Πηγαινε έλα καθε μερα…

ειπε ο Αθηναιος…:slight_smile:

Το Line up για το Rockwave ειναι αυτο η για το φεστιβαλ κοζανης?:?
καθε χρονο (ενταξει απο περυσι αποκλειεται για να λεμε και την αληθεια να ειναι χειροτερα)και χειροτερα
πρεπει να ειναι το μοναδικο φεστιβαλ παγκοσμιος που δεν εχει ουτε ενα "ονομα"
στην βουλγαρια στα φεστιβαλ φερνουν Deftones και εδω τον αγγελακα
επισης ενα συγκροτημα Foo fighters που περιοδευει αυτο το καλοκαιρι ευρωπη το εχουνε ακουσει τα χαπατα τις didi?

Ναι ρε δεν έχει ούτε όνομα το βρήκες!

πιστέυω οτί η αναλογία τιμή-γκρουπ που παίζουν φέτος είναι το καλύτερο value for money των τελευταίων rockwave.χωρίς να είμαι fun τρελλαμένος αυτού του στυλ και αυτών των γκρουπ.

ΠΕΣΤΑ. :!:

To ότι οι Foo Fighters και οι κάθε FF έχουν ένα αρκετό υψηλό κασέ (φαντάζομαι) και ότι οι συγκυρίες δεν είναι ευνοϊκές για οικονομικά ανοίγματα σε μια εταιρία θα παίζει κάποιο ρόλο υποθέτω.

Σεπαρακαλωασετασαπια, θελουμε ΟΝΟΜΑ. [-X

Ωραία,αλλά οι FF που κολλάνε σαν ΟΝΟΜΑ;8)

Οι FF εχουν Dave Grohl => EINAI ONOMA.- 8)

ασε και εγω οταν δεν ειδα το μπιλ του γκλαστονμπερυ στο ροκουειβ με επιασαν τα κλαματα! αν ειναι δυνατον να μην μπορει να ρχεται ενας μπιμπι κινγκ στη χωρα με τα καλυτερα λαιβ.

ον τοπικ
λογικα φλογκινγ μολλυ θα χουν βγαλει και το καινουργιο τους οποτε πολλα καινουργια τραγουδια! :slight_smile:

Δν έχω παρακολουθήσει το ύφος των άλλων σου posts, αλλά μου κάνει χαβαλεδιάρικο αυτό.

Σε περίπτωση που δν είναι, δε φαντάζομαι να διακινδυνέψει κάποιος να φέρει ακριβό κασέ χωρίς δεδομένο μέγεθος κοινού.

φλουνταηζντ, παντου, το φλεημιν σου ειναι μετριο

be better or gtfo

Το “ονομα” που ειπα σας πειραξε :?
δεν βλεπετε που το τωρινο Rockwave το μονο που μπορει να “συναγωνιστει” ειναι το φεστιβαλ χαλκινων της κοζανης και το φεστιβαλ της κνε(αν και χλωμο γιατι εκει εχουν και πλιατσικα παντα:lol:)

απλά εγώ πιστεύω όπως είπα και πάνω οτί με 28 ευρα που δίνεις είναι μια χαρά lineup το φετινό.πάρε παράδειγμα τα 70-80 του sonisphere και σύγκρινε.

το χασιμο συνεχιζεται…

Salon, μας έλειψες ρε αλάνι :!:

πσσ τι ροκγουειβ ειναι αυτο?φλωρογουειβ επρεπε να το λενε…φεστιβαλ του συνασπισμου…γιατι δεν φερανε ρεντ χοτ τσιλι πεππερς γιατι δεν φερανε σιστεμ οφ ε νταουν…κλαφτε τα λεφτα σας οσοι πατε…φατε τα μαλλια σασ ξενερωστε καντε ραντε…salon φαε τουρτα απ το ζαχαροπλαστειο με τα 28 ευρω…εμεις θα χορευoυμε drunken lullabies

το ξερω οτι σας ελειψα
και ποιοι Red Hot Chili Peppers εδω εχεις ολοκληρο Γιανννη αγγελακα
οχι κωστα αγγελακα Γιαννη αγγελακα
ο γιε το ροκουγουειβ εχει ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ δεν ειναι αστειο ειναι αληθεια ξερεται ρε αχαριστοι ποσα φεστιβαλ σφαζονται στην ποδια του γιαννη αγγελακα??το Φεστιβαλ του Reading ακυρωσε τους Foo fighters για ποιον??μα για τον γιαννη αγγελακα
το Rock Am ring ακυρωσε τους Κings of leon για ποιους??μα για τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ
μεχρι και το φεστιβαλ του μπουργκα στην βουλγαρια σκεφτεται να ακυρωσει τους Deftones για ποιους??μα για τον γιαννη αγγελακα

αντε καληνυχτα και αυνανιστειτε με τις κλανιες που φερνει η didi για συγκροτηματα και με κατι πεθαμενα συγκροτηματα τυπου saxon